Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΚΩΛΟΣ NET

Ο Παντοδυναμος να μην αξιωσει τον Ελληνα να χτυπησει την πορτα της εφοριας, γιατι θα εχει την ιδια αισθηση μ' αυτη που ειχε οταν χτυπουσε την πορτα του ΕΑΤ - ΕΣΑ της στρατιωτικης δικτατοριας και και μ' αυτη που εχει ο νεκρος οταν χτυπαει την πορτα του νεκροταφειου. Ελα, ομως, που ακομα και η αλλαγη της αστυνομικης ταυτοτητας απαιτει
φορολογικη γυμναστικη.

Μια τετοια αναγκη οδηγησε τα βηματα μου εκει, οπου με εκπληξη διαπιστωσα την ηλεκτρονικη ανυπαρξια της συζυγου μου στο φορολογικο μητρωο του τριτου οροφου, παρα το οτι για δεκαετιες εχει καταβαλει δεκαδες χιλιαδες ευρω το χρονο φορους και εχει θεωρησει off και on line δεκαδες μισθωτηρια συμβολαια.

Ολα αυτα, ομως, για να λεμε και του στραβου το δικαιο, στον πρωτο οροφο, ενω τα ιχνη της εξαφανιστηκαν στα αγρια και απατητα βουνα του τριτου. Και να σκεφτει κανεις πως αναμεσα σε πρωτο και τριτο παρεμβαλλεται αστυνομικο τμημα και μαλιστα το πρωτο τη ταξει.

Κοιταζα με απορια την ευγενικη υπαλληλο, ετοιμος να της απαντησω με Καζαντζιδη -"Υπαρχω κι' οσο υπαρχεις θα υπαρχω"-, οταν εμφανισθηκε προσερχομενος υπαλληλος, κρατωντας στη δεξια, ως ο μεγας κριτης αρχιερεας το Ιερο Ευαγγελιο, ατιμελητο, πλαστικο και χωρις συνειδηση πρασινης αναπτυξης, σακκο, διαφανο, με περιεχομενο περιβλεπτο σε ολους, το παραδοσιακο δημοσιουπαλληλικο σαντουτς και ενισχυμενο ρολο λευκαθεντος και μαλακου (software) χαρτιου τουαλετας.

Προφανως η προισταμενη αρχη, το υπουργειο οικονομικων, στο πλαισιο της φιλοπτωχου πολιτικης του, συνεδεσε on line, με δαπανες των ιδιων των υπαλληλων, την εισοδο και την εξοδο του γαστρεντερικου τους συστηματος με το Κωλος net, για να εχει επιμελεστερη και πληρεστερη εποπτεια στις εισροες και εκροες τους.

Ερασιτεχνης στους υπολογιστες, αναλογιστηκα εντρομος τις συνεπειες μιας βλαβης στο στοματοπρωκτικο διαδικτυο, ξεχνωντας προσωρινα την εξαφανιση της συζυγου μου.

Η διακοπη του Κωλος net, ο τσιγκουνης ειλεος και η υπερφορτωση του, η σπαταλη διαρροια, αυτη που ακριβως χρειαζεται για την πληρωση των αχορταγων κρατικων βοθροταμειων.

Οι αρχες αυτες, λοιπον, διαπραγματευονται το δημοσιο χρεος της χωρας μας, προσπαθωντας να το καθαρισουν με χαρτι τουαλετας.



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου