Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ*

"ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ"**
ΤΟ ΑΝΕΥ ΦΡΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠαΣοΚ


Διαβαζοντας την ανακοινωση για το συνεδριο του ΠαΣοΚ ειναι να γελαει καθε μνημονιοπικραμενος:
«Έχουμε υποστεί ήττα, σηκώνουμε ιστορικά βάρη και την ευθύνη δύσκολων αποφάσεων, αλλά φθάνουμε στη στροφή..., σε αυτές τις περιστάσεις υπάρχει μόνο μια λύση, η φυγή προς τα εμπρός». (Απο την ηλεκτρονικη εκδοση της εφημεριδας "ΤΟ ΕΘΝΟΣ")

Αυτοκριτικη: "Έχουμε υποστεί ήττα".
H ξεφτιλα λεγεται τωρα απλως ηττα.

Μηχανικη Φυσικη: "σηκώνουμε ιστορικά βάρη".
Το βαρος ειναι το γινομενο του ογκου επι το ειδικο βαρος. Οταν σε ενα γινομενο ενας παραγοντας ειναι ισος με το μηδεν, οπως συμβαινει με το "ιστορικο ειδικο βαρος" του ΠαΣοΚ, τοτε το συνολικο βαρος ειναι μηδεν, ακομα και αν ο ογκος, πχ του απαχθεντος πλουτου, τεινει στο απειρο.

Οδικη Συμπεριφορα: "αλλά φθάνουμε στη στροφή..., σε αυτές τις περιστάσεις υπάρχει μόνο μια λύση, η φυγή προς τα εμπρός".
Δηλαδη, με απλουστερα ελληνικα, σε καθε στροφη "η φυγη προς τα εμπρος" ειναι η μονη λυση, διαφορετικα καιροφυλακτει η υπερστροφη ή η υποστροφη***, ιδιαιτερα μαλιστα οταν η προσφυση των ελαστικων ειναι προβληματικη, η ροπη ανεπαρκης (δεν τραβαει το ρημαδι), η υπερφορτωση με το εμπορευμα των ιστορικων βαρων υπερβολικη, η κλιση του δρομου (προς το σοσιαλισμο) αποκλινουσα και υπαρχει αποδεδειγμενη απωλεια των φρενων, φρενορροια, αφροδισιο πολιτικο νοσημα μεταδιδομενο δια της κομματικης επαφης, κατα τη δια της σεξουαλικης επαφης μεταδιδομενη βλενορροια.

Συσταση:
Προσοχη τη διαλυτικη φυγοκεντρο δυναμη και τη χρηση των ανυπαρκτων φρενων..., γιατι θα χασουμε και εμεις τας φρενας.

* Εκφραση δανεισμενη απο τα "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ", ιστορικη πρωτοβουλια του περιοδικου 4 Τροχοι, για την εκπαιδευση των ιθαγενων του οδικου Ελληνικου Αμαζονιου.
** Λεξη δανεισμενη απο την ιστορικοτερη, ουσιαστικα και χρονικα, συγγραφικη πρωτοβουλια του Κωστα Καββαθα, για τον ιδιο προαναφερομενο λογο.
"To βιβλιο του πραγματικου οδηγου".
Μηπως ειναι η ωρα να γραφει και "Το βιβλιο του πραγματικου πολιτικου";
*** Υπερστροφη και υποστροφη. Φαινομενα που παρουσιαζονται κατα την κινηση των οχηματων στις στροφες ως αποτελεσμα των δυναμεων της κινησης, της φυγοκεντρης και της αδρανειας, που τεινουν να βγαλουν το οχημα απο το δρομο με τον "κωλο" ή τη "μουρη", αναλογα με την πισω ή μπροστινη κινηση του.
Το οχημα του ΠαΣοΚ διαθετοντας μεση κινηση, ως κινημα του λεγομενου μεσαιου χωρου, βγηκε απο το δρομο με την κωλομουρη και μαλιστα πριν τη στροφη, οπως σαφως συναγεται και απο την ανακοινωση του για το Συνεδριο της Ασφαλους Διαλυσης, μετα την απωλεια της προσφυσης στον τριτο δρομο προς το σοσιαλισμο.

ΥΓ. Απο το Μουσικο Φουτουρισμο στο Παρισι, στον Αγροτοτουρισμο της Χαλκιδικης, στο ορος των ελαιων για τη συγκομιδη. Γαιοκτημων αντιμνημονιολογων καθημενος "επι πωλου Ντατσουν" (Nissan Navara), που κουβαλαει με ανεση και αγογγυστα τον αντιμνημονιολογουντα  γαιοκτημονα και πεντε επιβατες της πολυεθνικης εργατικης δυναμης, δυστυχισμενα καταλοιπα της απανθρωπιας στην αλλαγη λωριδας κυκλοφοριας απο το σοσιαλισμο στον καπιταλισμο, στη διπλη καμπινα, συμφωνα με το νομο απο την κατοικια στον τοπο εργασιας, ενα τονο στην καροτσα του και ρυμουλκουμενο οχημα μικτου βαρους τριων περιπου τονων.
Αδειο καλυπτει σχεδον ανετα, με μικρη μονο υστερηση, σε τελικη ταχυτητα το στερητικο συνδρομο της Jaguar, οχι ομως και την οδικη συμπεριφορα της τετρακινησης της εντος και εκτος δρομου, ακομα και στον δρομο προς τον καπιταλισμο, αυτον του χρηματοπιστωτικου φασισμου, που η Jaguar ειναι ασυναγωνιστη.
Η Jaguar συνεχιζει να βρισκεται στο κοιμητηριο των ονειρων, οικονομικα αυτοεξοριστη - κρατουμενη σε αποθηκη της Χαλκιδικης, γιατι ο ιδιοκτητης της, ονειροπολος της πραγματικης αυτοκινητιστικης οδηγησης και της Μαρξιστικης καθοδηγησης,  δεν ειναι μνημονιομαλακας να πληρωνει για τα γουστα του τα ψυχανωμαλα φοροσυνδρομα των ατελειωτων τελων του καθε κομπλεξικου μνημονιοδιατεταγμενου εθνοοδοσ(τρ)ωτηρα.

Καποτε τα ψυχιατρεια ηταν γεματα Μεγαλους Ναπολεοντες.
Σημερα το "απεραντο φρενοκομειο" ειναι γεματο τραπεζοσωτηρες.

Οι φημολογουμενες "παρεμβασεις" στη φορολογηση της γης και της αγροτικης παραγωγης, βλεπω να μετατρεπουν τους ελαιωνες σε καταλοιπα της φορολογικης καυσης, του κινητηρα που εχει φτυσει σιδερο στον τορνο - κρεατομηχανη του συνεργειου "Τα τρια αδελφια", γνωστο και ως "Τροικα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου