Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΗYPEROREXIA NERVOSA

ΗYPEROREXIA NERVOSA
VOULIMIA TRAPESOSA
(Η ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΦΟΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ)


"O πολιτισμος δεν ακυρωνει, αλλα πολλες φορες επικυρωνει τη βαρβαροτητα. Οσο πιο πολιτισμενος ειναι ενας λαος, τοσο πιο βαρβαρος και καταστροφικος μπορει να αποβει" (Umberto Eco)

Παρακολουθωντας τη σαδιστικη διαστροφη της νομοθετικης φορολογικης βαρβαροτητας, που ζει αυτες τις μερες η χωρα μας, δεν μπορει να μην αναλογιστει κανεις τη σοφη συμβουλη του Austin O’Malley, πως "οταν επιβαλεις φορους ή κουρευεις προβατα πρεπει να σταματας πριν γδαρεις το δερμα".

Η κουρα του ελληνικου ποιμνιου εχει φτασει ηδη στο υποδοριο λιπος, εκει που βρισκονται τα επαναστατικα αποθεματα της αστικης ταξης. Οι πολιτικοι του τραπεζικου δοκιμαστικου σωληνα, που διαδεχτηκαν στην εξουσια αυτους του κομματικου, με την επαρση του νεοφωτιστου προσηλυτου της εξουσιας και τη μοχθηρια του ευρωπαικου ιησουιτισμου, αδυνατουν να ακουσουν τα τυμπανα της επερχομενης καταστροφης.

Την απαντηση στην Hyperorexia Nervosa του καπιταλισμου την εδωσε ο Αμερικανος προεδρος Thomas Jefferson, που με λιγες λεξεις σκιαγραφησε το σκοτοστεφανο της τραπεζοκρατιας, "οι τραπεζες ειναι περισσοτερο επικινδυνες για την ελευθερια απο την εξουσια, την αστυνομια και το στρατο μαζι".

Κατα τον Μενανδρο "τα δανεια δουλους τους ελευθερους ποιει" και τους Ελληνες δουλους Ευρωπαιους εποιησαν, ωστε ο καθενας μας θα μπορουσε να επικαλεσθει για τον εαυτο του, αιροντας τας αμαρτιας του τραπεζοκοσμου, το νηπτικο λογο του Αποστολου των Εθνων, του Αποστολου Παυλου, "Ελλησι τε και βαρβαροις, σοφοις τε και ανοητοις οφειλετης ειμι".

"Et exspecto resurrectionem
mortuorum" ("προσδοκω αναστασιν νεκρων") να γινουμε οφειλετες των σοφων και οχι μονο των ανοητων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου