Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ο HITLER ΚΑΙ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ

Το δημοσιευμα της αγγλικης εφημεριδας "The Telegraph" πριν λιγες μερες εδωσε ελπιδα στους Eλληνες, δικαιωνοντας τα αντιγερμανικα τους αισθηματα.
Ο Dr Stephen Twigge, επικεφαλης του "Modern, Domestic, Diplomatic and Colonial team" των National Archives (Εθνικων Αρχειων) στο Kew του Richmond του Δυτικου Λονδινου, αφου χαρακτηρισε το Hitler ως καταθλιπτικο και παρανοικο ατομο, εδωσε στη δημοσιοτητα την αξιοπιστη πληροφορια σχετικα με καποιες απο τις τελευταιες σκεψεις του, που εκμυστηρευτηκε στον Himmler, που τις μεταφερω οπως τις διατυπωσε ο Αγγλος ερευνητης και καταχωρηθηκαν στην αγγλικη εφημεριδα: "Εveryone has deceived me... German people deserve to perish" (Ολοι με εξαπατησαν... Ο γερμανικος λαος αξιζει να αφανισθει).

Κριμα που η βιασυνη των συμμαχων δεν του επετρεψε να επιτελεσει την τελευταια του επιθυμια, για την οποια θα ηταν σημερα ικανοποιημενοι οι Ελληνες, γιατι τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας δεν διαπραχθηκαν μονο απο εναν παρανοικο Γερμανο εγκληματια δικτατορα, αλλα απο τα εκατομμυρια των παρανοικοτερων Γερμανων που τον ακολουθησαν.
Ο Hitler ηταν ο ηθικος αυτουργος.
Οι υπολοιποι Γερμανοι οι φυσικοι δολοφονοι.

Iσως πολλοι θα καταλογισουν το ακαταλογιστο στον παρανοικο δικτατορα, που σε μια κριση ειλικρινειας στο τελος της ζωης του, αφου δεν καταφερε τον αφανισμο της Ευρωπης, σκεφτηκε τον αφανισμο των Γερμανων, πιθανον γιατι προβλεψε τον κινδυνο, που θα διετρεχε η Ευρωπη απο τους κληρονομους του και ηθελε να αποκαταστησει την υστεροφημια του.
Αν, ομως, ο Hitler ειχε το ακαταλογιστο της παρανοιας, δεν θα μπορουσαμε να πουμε το ιδιο και για τον Nietzsche, που ειχε τον καταλογισμο της ευφυιας, για την αποψη του για τους συμπατριωτες του:
"Το μεγαλο κοστος της δυναμης ειναι πως αποβλακωνει και οι Γερμανοι αποβλακωθηκαν με τη βουληση τους εδω και χιλια χρονια.
Πουθενα αλλου δεν εγινε με μεγαλυτερη διαφθορα η καταχρηση των δυο μεγαλων ευρωπαικων ναρκωτικων, του αλκοολ και του χριστιανισμου".
Την εποχη, βεβαια, του Nietzsche δεν υπηρχε το ευρωπαικο παραισθησιογονο του χρηματοπιστωτικου φασισμου, το ευρω.

Διαβαζοντας το δημοσιευμα της εφημεριδας "The Telegraph" εφερα στο νου μου την περιπετεια του αγωνιστη ΒΛ, φιλου, συντροφου και συγκρατουμενου του πατερα μου σε στρατοπεδο συγκεντρωσης της Γερμανιας, εκει που ο Γερμανος "Ξενιος Ζευς", προσφερε απλοχερα την ειρηνικη και ευγενικη φιλοξενια του.

Οταν οι Γερμανοι, μετα την εισοδο των συμμαχων στη Γερμανια, κατεστρεφαν στις βιομηχανικες μοναδες παραγωγης οπλων και πολεμικων εφοδιων, ερριξαν χημικα αερια σε μια απο αυτες, που ηταν σε υπογεια στοα.
Ο μονος που επεζησε μεσα στη στοα, αναμεσα σε εκατονταδες Γερμανους και κρατουμενους αιχμαλωτους πολεμου, ηταν ο ΒΛ, ο αγραμματος και φτωχος αυτος χωρικος απο τη Χαλκιδικη, που ειχε κατανοησει, χωρις να ξερει λεξη Γερμανικα, τη συμπεριφορα των πολεμικων αεριων, γιατι νωριτερα για να βρεθει εκει ειχε κατανοησει τη συμπεριφορα των καπιταλιστικων καυσαεριων.

Να πως αφηγουνταν ο ιδιος τη σωτηρια του:
"Κρυφακουγωντας τα μαθηματα των Γερμανων για το χημικο πολεμο, καταλαβα πως το τοξικο αεριο για το οποιο μιλουσαν ηταν ελαφρυτερο απο τον αερα και ανεβαινε ψηλα.
Ετσι, οταν εριξαν το αεριο στη στοα που εργαζομασταν στα καταναγκαστικα εργα της παραγωγης πολεμικου υλικου, ολοι ετρεξαν να βγουν εξω να σωθουν και πεθαναν τρεχοντας. Εγω ξαπλωσα κατω και εβαλα στο στομα μου εναν ελαστικο σωληνα απο το κομπρεσερ για να αναπνεω.
Μετα δυο μερες μ' εβγαλαν οι συμμαχοι βαδιζοντας πανω σε πτωματα.
Με κρατουσαν δυο αξιωματικοι και βαδιζοντας προς την εξοδο αρχισα να βλεπω το φως της εξοδου σαν το κεφαλι μιας φωτεινης καρφιτσας, που συνεχως μεγαλωνε".

Ετσι αρχιζει και ετσι μεγαλωνει η ελπιδα.

Οταν καποια στιγμη, τη δεκαετια του ογδοντα, βρεθηκαμε με τον ΒΛ σε δικηγορικο γραφειο της Θεσσαλονικης για την υποβολη των αγωγων για τις πολεμικες αποζημιωσεις, ειπε στους εμβροντητους καθηγητες της νομικης, που αναμεσα στα αλλα ζητουσαν με τις αγωγες και τη συνταξιοδοτηση των θυματων:
"Εγω κυριοι δικηγοροι δεν θελω συνταξη. Θελω ολα τα χρηματα μαζεμενα, γιατι οι συνταξεις σημερα δινονται και αυριο ΚΟΒΟΝΤΑΙ".

Οι δικηγοροι χαμογελασαν τοτε υποτιμητικα.
Πιστευω σημερα να παγωσε το χαμογελο τους.

Μεγαλε αγωνιστη ΒΛ, που με τους συντροφους σου κρατησατε την Ελλαδα ζωντανη με τον αναπνευστηρα του κομπρεσερ, για να μπορουν σημερα να την ξεπουλανε, σαχλαμαριζοντας και χασκογελωντας οι τραπεζιτες με τους δολοφονους σας, που ειναι οι ιδιοι με τους δολοφονους μας.

Τοτε το εγκλημα λεγοταν ΚΑΤΟΧΗ.
Σημερα λεγεται ΣΩΤΗΡΙΑ.
Η πεινα, ομως, λεγοταν και λεγεται ΠΕΙΝΑ.

"Λιμω γαρ ουδεν εστιν αντειπειν επος" (Μενανδρος)

(Στην πεινα δεν υπαρχει αντιλογος)

ΥΓ. Σε μια απο τις προσκυνηματικες επισκεψεις μου στο στρατοπεδο συγκεντρωσης του Mauthausen, που βρισκεται στην Αυστρια, συναντησα μια ομαδα ιταλων αγωνιστων, παλαιων κρατουμενων του στρατοπεδου, οι οποιοι μου αφηγηθηκαν ενα περιστατικο αποδρασης τις μερες της "ενδοξης" ιστοριας του "γερμανικου επους".
Ενας μεγαλος αριθμος κρατουμενων, σε μια πραξη ηρωικης αυτοθυσιας, επεσε πανω στα ηλεκτροφορα συρματοπλεγματα, πεθαινοντας απο ηλεκτροπληξια, για να μπορεσουν να περασουν πατωντας πανω στα πτωματα τους οι δραπετες συντροφοι τους που θα "ζουσαν".
Οι περισσοτεροι απο τους δραπετες εκτελεστηκαν απο τους αυστριακους οικογενειαρχες, που κατοικουσαν γυρω στο στρατοπεδο και απο τους οποιους ζητησαν βοηθεια και οι οποιοι οικογενειαρχες, συμφωνα με την κατασκευασμενη αποψη της ιστοριας, δεν γνωριζαν τι γινεται σ' αυτο, νομιζοντας, προφανως, πως επροκειτο για ... παιδικη χαρα.

Η ιστορια, ομως, δεν παραγραφεται.
Η Ελλαδα των τραπεζων μπορει να δινει κωλο στη Γερμανια των ναζιστων, ο Ελληνας, ομως, πεινασμενος δεν θα δωσει ποτε το χερι της φιλιας του στο Γερμανο δολοφονο, γιατι γνωριζει πως ακομα και σημερα χρησιμοποιειται απο τους Γερμανους τραπεζοφασιστες ως χωματερη του διεθνους τοξικου χρεους.

Πριν απο λιγες μερες η συνεντευξη του οικονομικου αναλυτη Max Keiser στη RT (Russia Today), ηταν αποκαλυπτικη τοσο στην οικονομικη διασταση, οσο και στην πολιτικη προσεγγιση για την καταλυση της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.

"Το χρεος της Ελλαδας δεν προερχεται απο την Ελλαδα, αλλα απο αλλες χωρες, που χρησιμοποιησαν την Ελλαδα ως χωματερη τοξικου χρεους. Τωρα η ελληνικη κυβερνηση απαιτει να αποπληρωσει αυτο το τοξικο χρεος ο ελληνικος λαος. Αλλα οι Ελληνες δεν θα ειναι σε θεση να πληρωσουν αυτο το χρεος. Επομενως, συντομα θα γινουμε ολοι μαρτυρες ενος οικονομικου ολοκαυτωματος...
Το ολο εγχειρημα του ευρω ηταν ιδεα της Γερμανιας. Ηταν ενα εγχειρημα υπουλο, που αποσκοπουσε στο να γινει δυνατη η επανενωση Ανατολικης και Δυτικης Γερμανιας. Τωρα που η Γερμανια επανενωθηκε, τριγυρναει στην Ευρωπη σαν το πεινασμενο θηριο και λεηλατει τη δημοσια περιουσια χωρων οπως η Ελλαδα. Οι Ελληνες ειναι σημερα αυτο που ηταν καποτε οι Εβραιοι της Ευρωπης. Βρισκομαστε στα προθυρα ενος οικονομικου ολοκαυτωματος που οργανωσε η Γερμανια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου