Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΛΕΠΣΙΕΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H ειδηση πως σε μια εβδομαδα απο τις 3 ως τις 11 Νοεμβριου πεθαναν τεσσερα νεογνα σε νεογνολογικη κλινικη νοσοκομειου της Θεσσαλονικης απο το μικροβιο Κλε(μ)πσιελ(λ)α* εκανε το γυρο των εντυπων και ηλεκτρονικων μεσων επικοινωνιας.

Oι επι παντος επιστητου ειδημονες μνημονιογραφοι των ΜΜΕ (Μεσων Μνημονιακης Επικοινωνιας), κρατωντας τα δοκιμαστικα σωληναρια της μνημονιοκρατιας, μεσα στα οποια αναπτυσσονται οι παθογονες αποικιες της εξουσιας, φορεσαν την αποστειρωμενη ποδια του λοιμωξιολογου - μικροβιολογου και του επικοινωνιακου (ο επι της κοινωνιας καθημενος, σαν τον επι πωλου ονου καθημενο σωτηρα) γενετιστη, που διαμορφωνει το γενετικο κωδικα του Μνημονιοανθρωπου (Homo Memorandus).
Κανεις, ομως, δεν ανεφερε πως, συμφωνα με τον Αριστοτελικο νομο της παραγωγικης ή απαγωγικης λογικης** του ολου προς το μερος, προκειται για αυτονοητους θανατους, που εγιναν την εβδομαδα που εκτελεστηκε, ουτως ή αλλως, απο τις χρηματοπιστωτικες Κλεπσιελες ολοκληρη η Ελλαδα, στo Γκουλαγκ της γηριατρικης ψυχιατρικης κλινικης της Ευρωπης, για την τιμη ενος φετιχιστικου συμβολου της χρηματοπιστωτικης παρανοιας, του ευρω.

* Kλεμπσιελλα. Μικροβιο που προκαλει βαριες ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις, συνηθεστερα ουρολοιμωξη ή πνευμονια.
Σαπροφυτει στην εντερικη χλωριδα, μεταξυ των κοπρανων.

Κλεπσιελα. Ομοηχος και ομοιοκαταστροφικος κοινωνικος παθογονος παραγοντας, με ονομασια εκ της καθε ειδους κλοπης προερχομενης, πχ πολιτικης (κλοπη ψηφου, συνειδησης κλπ), οικονομικης, χρηματοπιστωτικης (τα ευαγη και ναυαγη καθηκοϊδρυματα των κλεπταποδοχων τραπεζων) κλπ, κλπ.
Ανηκει στην κομματικη  χλωριδα σαπροφυτωντας μεταξυ των κοπρανων του καπιταλισμου.

** Αλλη μορφη λογικης ειναι η επαγωγικη, απο το μερος προς το ολο, το ειδικο προς το γενικο.
Για παραδειγμα, ο τυπικος επαγωγικος συλλογισμος, ο ηλιος ανατελλει καθε μερα, κατα συνεπεια θα ανατειλλει και αυριο..., αν βεβαια δεν διαλυθει, οπως συμβαινει με τον ηλιο του ΠαΣοΚ.
Το ΠαΣοΚ, βεβαια, διεπεται απο μια μεταΑριστοτελικη λογικη, στην οποια στο τελευταιο σταδιο της επαγωγικης συλλογιστικης, το σταδιο της αμφιβολιας, υπεισερχεται η παραγωγικη βεβαιοτητα, συνεχοντας με αυτο τον τροπο την επαγωγικη και την παραγωγικη σκεψη.

Επαγωγικη σκεψη

Ο ηλιος του ΠαΣοΚ ανατελλει καθε μερα για να υπερθερμανει το ζεστο χρημα, που ρεει στις τσεπες των κομματικων Κλεπσιελων.
Αρα θα ανατειλλει και αυριο.

Παραγωγικη ή απαγωγικη σκεψη, εκ της απαγωγης του πλουτου, οπως γραφει και ο Kωστας Βεργοπουλος**

Αν το χρημα εχει τελειωσει, οπως συμβαινει σε μια χρεοκοπια, τοτε ο ηλιος δεν θα ανατειλλει, γιατι μη εχοντας τι να ζεστανει, θα υπερθερμανει την ατμοσφαιρα απειλωντας την πρασινη αναπτυξη.

** Αναφερομαι στο βιβλιο "Η αρπαγη του πλουτου" του Κωστα Βεργοπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου