Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠαΣοΚοΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

(RATUS PaSoKus MAMMALIA*)

"Nomen est omen"
(Το ονομα ειναι σημαδι)
Τα ονοματα των ΠαΣοΚοαρουραιων ειναι γνωστα και τα σημαδια - κατορθωματα - τους γνωστοτερα).

Τον τελευταιο καιρο  ολο και περισσοτεροι οικονομικοι και οικονομημενοι μεταναστες του ΠΑ(Σο)ΚΙΣΤΑΝ μεταναστευουν στα αμπαρια της γαλερας του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετεχοντας μαλιστα χωρις αιδω στις τοπικες λαικες συνελευσεις του, προφανως εκμεταλλευομενοι την ευσθησια του για τους μεταναστες.

Προκειται για το ειδος της κομματικης αριστοκρατιας των RATUS PaSoKus MAMMALIA, PAKETOFAGUS, PROGRAMMATOFAGUS, DIMOTIKOFAGUS, DEKOFAGUS, που λεηλατησε μεσω των ΔΕΚΟ και των Δημοτικων Επιχειρησεων το δημοσιο πλουτο.

Τα τρωκτικα αυτα, που ειναι γνωστα και ως αρουραιοι οι αμφιβιοι, επειδη λαθροβιουν κοντα σε πολιτικα ελη - βρωμονερα, ανηκουν στην συνομοταξια Chordata (συμφωνα με τη ζωολογια Χορδωτά, επηρμενα ή ακριβεστερα Χορτατα, κατα την πολιτικη ζωολογια).

Πολυ φοβαμαι πως αν δεν γινει εγκαιρη και κατεπειγουσα μυοκτονια, τα ιδεολογικα και πολιτικα αποθεματα του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντληθουν, πριν προσεγγισει για ανεφοδιασμο το λιμανι της καλης ελπιδας της εξουσιας.

Ενας κυνικος φιλοσοφος, οπως ο Βιων ο Βορυσθενιτης θα μπορουσε να τους φωναξει, πως "τα χρηματα τοις πλουσιοις η τυχη (οχι μονο η τυχη, γιατι τον 4ο πΧ αιωνα δεν υπηρχε το ByPass των Δημοτικων Επιχειρησεων και των ΔΕΚΟ για την παραπλευρη μεταγγιση του πλουτου απο το κρατος στο κομμα) ου δεδωρηται, αλλα δεδανικεν" και αν προσποιηθουν το ακατανοητο σφυριζοντας κλεφτικα, εχει και η λαικη θυμοσοφια τα αποθεματα της "θα γυρισει ο τροχος και θα τους πηδησει ο λαος".

* Συνθετη λεξη αποτελουμενη απο τη μονοσυλλαβη (σαν τη μοναρθρη μνημονιακη "δημοκρατια" που χορταινει το βασικο ενστικτο του χρηματοπιστωτικου φασισμου με νομους του ενος αρθρου) βρεφικη ΜΑΜ, που εξυπηρετει το αρχεγονο και ζωωδες αισθημα της αυτοσυντηρησης και τη Γαλλικη ΜAL ή Ιταλικη MALE, που σημαινει κακο, αρρωστια, παθος, πχ μια και αναφερθηκα σε γαλερα, η Ιταλικης καταγωγης λεξη μαλαφραντζα (male di Francia), που χρησιμοποιουσαν οι ναυτικοι για το λεγομενο "Γαλλικο παθος" ή Γαλλικη αρρωστια, τη συφιλη.
Η ΜAM-ΜALIA, λοιπον, χαρακτηριζει το Ελληνικο πολιτικο παθος της Ωχρας (κιτρινη σαν τον λεηλατηθεντα χρυσο πλουτο) Σπειροχαιτης**, τη συφιλη της μεγαλης και κτηνωδους πολιτικης μασας, αυτη που προσπαθουν να καλυψουν με καθε μεσο, ακομα και με ασημοχαρτο ή χρυσοχαρτο Ελβετικης σοκολατας.

** Ωχρα Σπειροχαιτη. Το βακτηριδιο*** της συφιλης.

*** Βακτηριδια. Παθογονοι μικροοργανισμοι μεγαλυτεροι απο τους ιους και μικροτεροι απο τα πρωτοζωα.
Στην πολιτικη παθολογια προκειται για τις μεσαιες κομματικες ασημαντοτητες, που αναπτυσσουν ευκολα ανθεκτικα στελεχη, ως ενα ειδος κοινωνικης και πολιτικης παχυδερμιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου