Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ


Το ΚΚΕ διεγραψε δασκαλο, ο οποιος σε μια πραξη ιδεολογικου και πολιτικου συμβιβασμου ταχθηκε υπερ της δυνατοτητας διεκδικησης μιας θεσης διευθυντου στο δημοτικο σχολειο.

Ως λογος της διαγραφης αναφερεται, πως η θεση του διευθυντη του δημοτικου σχολειου ενσωματωνει οργανικα το ατομο στο συστημα της εξουσιας.
Φαινεται, τελικα, πως η θεση του βουλευτη ενσωματωνει ανοργανα τα κομματικα στελεχη στο ιδιο συστημα.

Προσεγγιζοντας καθαρα επιστημονικα το φαινομενο της οργανικης και ανοργανης χημειας του ΚΚΕ, θα πρεπει να επισημανουμε, πως η οργανικη χημεια ή χημεια του λαου για το κομμα, προφανως, αποτελει τα προιοντα των ενωσεων του ανθρακα, με απλουστερη το βρωμερο μεθανιο και πιο πολυτιμη τους ευγενεις υδρογονανθρακες, τα κοιτασματα των οποιων το κομμα δεν φαινεται να εχει ακομα ανακαλυψει στους κοινωνικους πλουτοπαραγωγικους πορους.
Αντιθετα, η ανοργανη χημεια ή χημεια της ηγεσιας διατηρει ορισμενες θανατηφορες ενωσεις του ανθρακα, οπως πχ το μονοξειδιο του ανθρακα, το διοξειδιο του ανθρακα και το υδροκυανιο.

Κριμα, γιατι η ιδεολογικη και πολιτικη ιστορια του κομμουνισμου και του ΚΚΕ ειναι ενα ορυχειο πολυτιμων διαμαντιων, ποτισμενων με αιμα και γραφιτη.

Ο Μαρξ ελεγε, πως "η θρησκεια ειναι η αδυναμια του ανθρωπινου μυαλου να
αντιμετωπισει γεγονοτα, που δεν μπορει να κατανοησει", ενω η διαγραφη θα μπορουσε να θεωρηθει η αδυναμια του κομματικου μυαλου να αντιμετωπισει γεγονοτα, που δεν θελει να αντιληφθει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για οσους δεν θυμουνται τη χημεια, η οργανικη ασχολειται με τις ενωσεις του ανθρακα, εκτος απο ορισμενες, οπως το μονοξειδιο του ανθρακα, το διοξειδιο του ανθρακα και το υδοκυανιο, που υπαγονται στο γνωστικο αντικειμενο της ανοργανης.
Το διαμαντι μαζι με το γραφιτη ανηκουν στα ειδη του λεγομενου αλλοτροπικου ανθρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου