Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

TOD UND VERKLÄRUNG*

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΕ (ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
ΜΕΤΑ "ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΟΥ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΟΥ


Τις μερες αυτες του Εθνικου, κοινωνικου, οικονομικου και πολιτικου ζοφου, που δοκιμαζεται το βασικο ενστικτο του Ελληνα, η επιβιωση και του Ελληνισμου, η Ελευθερια και η Εθνικη Aνεξαρτησια, γιατι η δημοκρατια εχει ηδη αφησει την τελευταια της πνοη στα χερια των θεραποντων "ιατρων" του ψυχιατρικου ευρωπαικου Γκουλακ της "Σωτηριας", τις μερες, λοιπον, αυτες, που ο ναζιστικος ευρωφασισμος και η νεοταξικη εξουσια αμφισβητουν το δικαιωμα του Ελληνα στη ζωη, την Ελευθερια και την Εθνικη Ανεξαρτησια, ειναι περισσοτερο απο καθε φορα επικαιρο το ιδιοχειρο σημειωμα   του Γεωργιου - Αλεξανδρου Μαγκακη, που εγραψε με τιτλο "Η ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ" λιγες μολις μερες πριν φυγει απο τη ζωη στις 5 Σεπτεμβριου 2011.

Ο Γεωργιος - Αλεξανδρος Μαγκακης εμεινε Γεωργιος και Αλεξανδρος μεχρι το θανατο του.
Δεν μπηκε ποτε στον πειρασμο του ευτελισμου της μεταμορφωσης του σε Γιωργο και Αλεκο ή ακομα και σε Αλεξη για να γινει λαοφιλης στους ηλιθΕλληνες** "της αλλης φυλης", γιατι ηταν πνευματογενης.

Για την Ελλαδα της ανυπαρξιας μετα την πλημμυρα του "ανοου" του ζοφου και ελπιζω συντομα και ψοφου των μνημονιοσωτηρων, που ξεπλυναν βιολογικα στα πλυντηρια των σχολων του οικονομικου φασισμου ακομα και τον Σολωνα, ο οποιος κατηργησε το δανεισμο με εγγυηση το σωμα (προσωπικη ελευθερια) του δανειοληπτη και της οικογενειας του και ελευθερωσε τους πολιτες με τη σεισαχθεια, απαλλασσοντας τους απο τα χρεη.

Μετα τη πλημμυρα του ανοου μονο μια Κιβωτος των ΝΟΕ (ΝΟημονων Ελληνων) θα μπορουσε να σωσει τη χωρα, απο τους ανθρωπους "της αλλης φυλης", οπως τους κατονομαζει ο Γεωργιος - Αλεξανδρος Μαγκακης, της φυλης του παρανοου ευρωφασισμου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΓΚΑΚΗΣ

"Η ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ"

"Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου.
Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής.
Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ
ανάμεσά τους;
Να 'στε όλοι καλά.
Στον τάφο μου να γράψετε:
Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη.
Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια".

Μετα την πλημμυρα του ανοου στη χωρα του παρανοου και της ανυπαρξιας, στην οποια ο θανατος λεγεται σωτηρια και ο φασισμος δημοκρατια.
Tod und Verklärung.

* Απο το Συμφωνικο Ποιημα του Richard Strauss, που στην Ελληνικη γλωσσα συχνα μεταφραζεται ως "Θανατος και Εξαϋλωση", αντι του ορθοτερου "Θανατος και Μεταμορφωση".

** Συνθετη λεξη απο το ηλιθιος και Ελληνας, ως επιθετικο ουσιαστικο εμφατικο της ιδιοτητας που μεταφερει ο νεολογισμος, κατα τη συνθετικη λεξιπλασια του James Joyce.

EΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η απουσια μου με την προσωπικη επικοινωνια δε σημαινει και τη διακοπη της σχολιογραφιας μου στο "ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ - SANS ABRI", στην ηλεκτρονικη διευθυνση athadim.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου