Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε

(AT LAST, A REAL SUCCESS STORY)

Tην ογδοη ημερα κατα τας γραφας του "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", το μηνυμα ηρθε απο το Λονδινο, για να με πληροφορησει αναμεσα στα αλλα, με τη γνωστη Αγγλικη προνοια - φλεγμα, για το ρεσιταλ πιανου του Lang Lang, που θα γινει τον ... Απριλιο του 2015, ενω η προπωληση των εισιτηριων θα αρχισει ωρα 9 ... στις 11 Ιανουαριου 2014... ημερα Σαββατο!!!
Οι φιλοι απο το Λονδινο δεν εχουν το θεο τους.
Δεν περιμεναν οι ανθρωποι καν τη Δευτερα, γιατι κακα τα ψεματα μια καθυστερηση μιας μερας και μαλιστα Κυριακης στην πωληση των εισιτηριων, θα συντομευε κατα εικοσι τεσσερις ωρες, 1440 λεπτα, δηλαδη 86.400 δευτερολεπτα, σχεδον ανεπανορθωτα, τους δεκα εξ μηνες μεχρι το ρεσιταλ του Lang Lang!

Για του λογου το αληθες, ιδου η σχετικη ενημερωση:

"Lang Lang Recital
Monday 20 and Wednesday 22 April 2015
Following on from the phenomenal success of his two sold-out Mozart and Chopin recitals at the Hall in November, Lang Lang will return in 2015 for two breathtaking in-the-round performances.
Tickets go on sale at 9am on Saturday 11 January".

Την ωρα που η ανεργια στη χωρα μας "τραβαει την ανηφορα με σημαιες και ταμπουρλα" (Ριτσος) προσεγγιζοντας τον Οκτωβριο κατα τα επισημα, μαγειρευμενα στοιχεια, το 28%, στην Αγγλια οι πωλησεις των Rolls Royce και Bentley καταρριπτουν το ενα μετα το άλλο ρεκορ, αναγκαζοντας τις βιομηχανιες παραγωγης τους, να αυξησουν το προσωπικο για να αναπεξελθουν στις αναγκες της ζητησης.
Εδω ειχαμε μεινει καπου στην ποινικοποιηση της αιθαλομιχλης..., ως μεσο προστασιας των δημοσιων εσοδων απο την καταχρηστικη θερμανση των πισινων..., των οπισθιων αμφιγλουτιαιων χωρων των πολιτικων ηλιθιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου