Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΙ


BIG BANG ΚΑΙ BIG BANK
(DARK MATTER ΚΑΙ BLACK MATTER)


Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣΗΜΟ (ΜΑΪΜΟΥ) ΤΟΥ


ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ MARX ΚΑΙ ENGELS
(Χωρις σχολια)

"Η αριστοκρατια για να προκαλεσει συμπαθειες επρεπε να παραβλεψει φαινομενικα τα δικα της συμφεροντα και να διατυπωσει το κατηγορητηριο της εναντια στην αστικη ταξη μοναχα προς το συμφερον της εργατικης ταξης, που ηταν θυμα της εκμεταλλευσης.
Ετσι απολαμβανε την ικανοποιηση οτι μπορουσε ν' απευθυνει λιβελους εναντια στο νεο αφεντικο της και να του ψιθυριζει στο αυτι λιγο-πολυ μαυρες προφητειες.
Μ' αυτον τον τροπο γεννηθηκε ο φεουδαρχικος σοσιαλισμος, μισος ιερεμιαδα, μισος λιβελος, μισος αντιλαλος απο το παρελθον, μισος απειλη για το μελλον, καποτε χτυπωντας καταστηθα την αστικη ταξη με πικροχολη, πνευματικη, σαρκαστικη κριτικη, αλλα παντα κωμικος με την ολοκληρωτικη ανικανοτητα του να κατανοησει την πορεια της συγχρονης ιστοριας.
Για να παρουν μαζι τους το λαο, ανεμιζαν για σημαια τον προλεταριακο σακο της επαιτειας.
Καθε φορα ομως που o λαος τους ακολουθουσε, εβλεπε απο πισω τους τα παλια φεουδαρχικα οικοσημα και σκορπιζε ξεσπαζοντας σε βροντερα ασεβη γελια".

ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καθε ομοιοτητα με τον Ελληνικο ψευτοσοσιαλισμο, νοθο τεκνο ΕλληνοΑμερικανου πατρος, ΑγγλοΕλληνικου παππου και Αμερικανιδος μητρος, δεν ειναι καθολου τυχαια.
Ο ψευτοσοσιαλισμος των Νεολαμπρακηδων των Ψυχαρηδοκτονων και των Μπομπολαιων των Κοκκαλιαρηδων, μετα την εκλογικη αποκαθηλωση του με το εξ αναγωγης ποσοστο του 13% (δημιουργικη δημοκρατια κατα το δημιουργικη λογιστικη), ποσοστο επονειδιστης ευθανασιας ιδιο με αυτο της γεννησης του, για να πληρωθει το ρηθεν "χους ην και εις χουν απελευσεται", στην πραγματικοτητα αντιπροσωπευει τους magaλοπιασμενους νομεις των φεουδων - κληροτεμαχιων της διοικητικης εξουσιας του δημοσιου, εν κοσμογονικη διαστολη* τελουντων μετα την Big Bang (Μεγαλη Εκρηξη) της πολιτικης απατης και εν συστολη ευρισκομενων μετα την Big Bank (Μεγαλη Τραπεζα) της τραπεζικης απατης του Γκοτζιλα του τραπεζοφασισμου.

* Στην πραγματικοτητα, μετα τη δημιουργια του συμπαντος με τη Big Bang, το συμπαν διαρκως διαστελλεται, εκτος απο τον ημιηλιο, δικην οδοντωτου τροχου, πλανητη - διαττοντα αστερα, που απο το σταδιο της διαστολης της πολιτικης απατης, περασε στη συστολη μετα τη Big Bank του τραπεζοφασισμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου