Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΒΙΟΥ;

Στην Claudine,
που μονο η αναπνοη της μου δινει το δικαιωμα να ζω και να γραφω.

Η πνοη ως βιολογικη λειτουργια της ζωσας υλης, γνωστη ως αναπνοη, εχει δυο φασεις, την εισπνοη και την εκπνοη.
Στην πολιτικη, ομως, εξαγγελια περι κυβερνησης μακρας πνοης δεν διευκρινιζεται, αν προκειται για κυβερνηση μακρας εισπνοης ή μακρας εκπνοης, πιθανον, γιατι σε καθε περιπτωση, προκειται για παθολογικη κατασταση, οδηγουσα τελικως στο θανατο.

Η μακρα εισπνοη δημιουργει πνευμονικο εμφυσημα, υπερσυσσωρευση, δηλαδη, αερος κοπανιστου υποσχεσεων.
Η μακρα εκπνοη ως αποτελεσμα σπασμου των βρογχων, των αναπνευστικων δηλαδη οδων, δεν επιτρεπει την εξοδο του υπερσυσσωρευθεντος αερος, οδηγωντας τελικως και οι δυο φασεις της μακρας πνοης στο θανατο του λαου απο την οικονομικη ασφυξια, αυτη που επεβαλε η συνθλιψη του υπερβαρους σακου της επαχθους φορολογιας του πρωην υπουργου των οικονομικων, γνωστου για τα ανηλεη και θανατηφορα χαρατσια επι παντος εμβιου, ημιθανους και τεθνεωτος των Ελληνων.

Η μονη ελπις που κατελειπε η καταλειπουσα τον πολιτικο βιο κυβερνηση του ΠαΣοΚ ειναι ο κοινωνικος τουρισμος των νεκρων, οι οποιοι θα ταξιδευουν στο εξης στον Αδη με την πολυτελεια επιβατικης χρησης και φορολογιας νεκροφορων, ενω ταυτοχρονως θα αναζητουνται ως αγνωστου κατοικιας στους ποταμους του Αδη απο το ΑΔΟΕΝ (Ασωματο Διωξης Οικονομικου Εγκληματος Νεκρων) να καταβαλλουν το τελος επιτηδευματος, που ασκησαν ως νεκροι, οπως εγινε προσφατα με τον Ανδρεα Λεντακη και τον Νικολα Ασιμο, που ελαβαν στην εγκοσμια κατοικια τους, μολις μετα 16 χρονια θανατου ο πρωτος και 24 ο δευτερος αυστηρα προειδοποιηση του "ηλεκτρονικου" συστηματος ΤΑΧΙS, να ακυρωσουν τα μπλοκακια τους, γιατι διαφορετικα θα τους επιβληθει το τελος επιτηδευματος για το 2011 και πιθανον και οι ασφαλιστικες εισφορες, καθοτι ο ενας τουλαχιστον πλησιαζει την ευδοκιμη περιοδο των 25 ετων θανατου για συνταξιοδοτηση, με την εξαγορα μερικων προθανατιων ετων μπορει να συμπληρωσει και την 35ετια, συμφωνα με το ιατροεργασιακο πρωτοκολλο των Λοβερδου - Κουτρουμανη, μεγιστων φωστηρων της τρισηλιου ασφαλιστικης τε και ιατρικης αθλιοτητος.

Και μετα σου λενε οι αθεοι αναρχοαριστεροι, πως δεν υπαρχει μετα θανατον ζωη και μαλιστα, κατα τον υμνο της νεκρωσιμης ακολουθιας, "ζωη ατελευτητος".
Οχι μονο υπαρχει, αλλα δινει και τη δυνατοτητα ασκησης επιτηδευματος, ασφαλισης και συνταξιοδοτησης.

Επιτελους, αρχισε η συλληψη της φορολογητεας αϋλου υλης, της εισφοροδιαφυγης των νεκρων και διαδοχικη ασφαλιση των νεκρων.
Χειροπιαστο δειγμα μακρας πνοης, με την επεκταση μετα θανατο, εως την αιωνιοτητα, του φορολογικου και ασφαλιστικου βιου.

ΥΓ. Τελειωνοντας το σημειωμα αυτο πληροφορηθηκα τη συνθεση της νεας κυβερνησης, που μου αφησε τρεις ευχαριστες εκλπηξεις:

1. Απο το Υπουργειο Παιδειας ακρωτηριασθηκε, δια αισθητικης επεμβασεων, η αντιαισθητικη ΠαΣοΚιαια αποφυση - μορφωμα της Παπανδρεομαλακιας, το "δια βιου μαθησης", που υπηρετησαν με παθος αγνωσιας τρεις μουσες της σοσιαλιστικης αδιανοησης.
Δεν προσεξα αν ξαναεγινε Εθνικης Παιδειας ή παρεμεινε στην ανεπιθετο αχρωμια του αυτοπροσδιορισμου της εκπαιδευτικης συνειδησης, πιθανον υστερα απο απαιτηση των υπνοβατων της ΔημοκρατικηςΑριστερας.

2. Η απουσια γνωστων οικογενειακων πολιτικων φυλών, δινει στο κυβερνητικο σχημα την αισθηση μιας υγιεινης καθαροτητας, αλλα το κομματικο πεπτικο συστημα, στερουμενο των  κολοβακτηριδιων*, θα οδηγησει σε αφυδατωση το κομμα, λογω των αναμενομενων διαρροικων κενωσεων.

3. Υπουργοποιηθηκε παιδικος μου φιλος, που αλληλοτιμηθηκαν με τη σταθερη εμπιστοσυνη και φιλια για πολλα χρονια με τον σημερινο πρωθυπουργο.
Δεν θελω να τον κοροιδευσω με την ολοψυχη ευχη της καλης επιτυχιας, οχι βεβαια για λογους πολιτικοιδεολογικης αντιθεσης.
Αλλα βλεποντας τον μπροστα στον θαλαμο των ασφυξιογονων αεριων του Γερμανικου Στρατοπεδου Συγκεντρωσης της Ενωμενης Ευρωπης, μπορω απλα να του εκφρασω την ολοθερμη ευχη μου για καλη τυχη.
Εξαλλου ειναι πολλες οι περιπτωσεις μελλοθανατων, οπως και του αειμνηστου πατερα μου, που σωθηκαν απο τα Γερμανικα Στρατοπεδα Συγκεντρωσης, αλλα απεβιωσαν τελικως αναμενοντας εις ματην τις Γερμανικες αποζημιωσεις, ενω θα επρεπε οι αναιδεις να καταβαλλουν στους Γερμανους και διδακτρα για την υψηλοφρονα εργασιακη παιδεια, που αξιωθηκαν κατω απο την ηθικοπλαστικη ακαδημαικη παραινεση "Arbeit macht frei" (Η εργασια ελευθερωνει), που δεσποζε στις εισοδους των Στρατοπεδων Συγκεντρωσης, ως επιτυμβιον ελεγειακο επιγραμμα του ανθρωπισμου.

Αλλοιμονο αν οι λαοι αποζημιωναν τα θυματα της πολιτιστικης τους κληρονομιας, τοτε ο πολιτισμος, απο συνισταμενη των μορφων της κοινωνικης συνειδησης, θα ηταν απλα μια ανθυγιεινη και επικινδυνη εργασια.

* "φυσιολογικοι" μικροοργανισμοι, μικροβια, που συμβιουν σε μια ισορροπια τρομου με τον οργανισμο, καθισταμενα συχνα παθογονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου