Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ

Πληροφορηθηκα καθυστερημενα, λογω απουσιας μου στο εξωτερικο, πως ο νεος και μη εισετι ορκισθεις υπουργος των οικονομικων υπεστη λυποθυμικο επεισοδιο και ηδη παραιτηθηκε και πως "βρηκε κακο ματι" το νεο πρωθυπουργο, προφανως, μολις ανεγνωσαν τον προυπολογισμο, παρα την εγκαιρη και εγγραφη προειδοποιηση του Ροιδη, πριν απο ενα και μισο περιπου αιωνα για τις καταστροφικες συνεπειες μιας τετοιας αναγνωσης του προυπολογισμου της Ελλαδος:
"Εν τη Δυσει αμα ηδυνηθη ν' αναγνωση ο λαος το Ευαγγελιον, ευθυς απελακτισε τον παπαν και εν τη πρωτη ορμη της αγανακτησεως του εκαυσε τα μοναστηρια και εκρεμασε τους ιερεις. Ομοια τις επικειται και παρ' ημιν διαμαρτυρησις, αμα, πλην των μυριων φορολογουντων, δυνηθωσι και οι εκατοντακισμυριοι φορολογουμενοι ν' αναγνωσωσι της Ελλαδος τον προυπολογισμον".

Ελπιζω να μην τα κανει πανω του ο πολιτικος κοσμος και βρωμισει ο τοπος, μολις ξαναντικρυσει τους serial killers της τροικας, τους οποιους η προτερα ΠαΣοΚιας κυβερνητικη εξουσια, εν σαδομαζοχιστικη επαρσει, αντιμετωπιζε ως εραστες εκδιδομενη επι χρημασι, που θα επιστρεψουν στον τοπο του εγκληματος, για την μελετη των μετρων της αναστασης, κατα το θαυμα της Αναστασης του Λαζαρου, της νεκρης Ελληνικης οικονομιας, την επενδυτικη εξωστρεφεια της οποιας θα επιτυχουν δια της Ευαγγελικης ιαχης "Λαζαρε, δευρο εξω".

Τελικα, φαινεται πως η νεα κυβερνηση θα πεθανει απο το φοβο της, πριν τη δολοφονησει η τροικα.

Ευτυχως που η απουσια μου στο εξωτερικο, δεν θα μου δωσει την ευκαιρια δω απο κοντα, ουτε να μυρισω τα πτωματικα καταλοιπα της τροικας.

ΥΓ.
1. Παρα το οτι ειμαι στο εξωτερικο, μαλλον τα μαθηματικα ειναι ιδια, δηλαδη 100.000.000:10.000.000=10.
Τελικα, προχθες στο σχολιο μου αδικησα τον Ελληνα.
Η αντικαταβολη της ψηφου του ηταν υπερτερα αυτης του Κινεζου για την εκτομη του πεους του!!!
Και ειναι και λογικο, γιατι στην περιπτωση του Ελληνα προκειται για πολιτικη λοβοτομη (εκτομη ευγενους οργανου, του εγκεφαλου), ενω στην περιπτωση του Κινεζου για σωληνεκτομη (εκτομη του τελικου και αχρηστου αναπαραγωγικης χρηστικοτητας τμηματος του αποχετευτικου του συστηματος).
Απο την αλλη μερια η ενασχοληση μου με προωθημενα μαθηματικα, οπως το θεωρημα της μη πληροτητας του Gödel ή οι τρυπες της τοπολογιας του Poincaré, που συμπεριφερονται σαν τις τρυπες της καπιταλιστικης οικονομιας, ως κενες ευρωτρυπες στις τσεπες του λαου και ως χρυσες ευρωσφαιρες στα θησαυροφυλακια των τραπεζων, μου στερησαν τη στοιχειωδη δυνατοτητα της τεταρτης των τεσσαρων πραξεων, της διαιρεσης.
Ελπιζω η τριτη (πραξη) να μεινει ακομα ρητη και ακεραια και να μην αγγιξει τα μιγαδικα (φανταστηκα, για να μην βασανιζω τους μαθηματικα ανεπιδεκτους - προσοχη οχι ανεπηδητους) πεδια.
2. Φιλος μου, που εντοπισε το μαθηματικο λαθος, διατυπωσε και ενστασεις για τις λεκτικες μου υπερβολες.
Η απαντηση μου ηταν αμεση και απλη:
Οταν βρισκεσαι αναμεσα σε καλλιγραμμες και καλλιγαμες Ρωσιδες, προσαρμοζεσαι στο περιβαλλον, οπως ο Ελληνας στους κρεμανταλαδες μαντραχαλους της τροικας.
Υπαρχουν, λοιπον, ευγενεστερα ιδανικα απο την τροικανη πεολειχια και πεοιδεοληψια, που εκφραζονται με το "γ@@α με Αγαμ' ν' αγιασω".
Πονηρος Ελλην.
Με τη σιγουρια πως δεν κινδυνευει απο παραπληγικα πεη, ενω αντιθετα ο μισθος και η συνταξη του απειλουνται απο την τετραπληγικη Ευρωπαικη οικονομια.
"Το πονηροτερον και μαλα εξαπατωμενον ον της γης ειναι ο Ελλην" (Ροιδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου