Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

"Φιλοκαλουμεν μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ (ΠαΣοΚο)*μαλακιας"
(Θουκυδιδης)

* Ο εμπροθετος προσδιορισμος (ΠαΣοΚο) ειναι παρενθετος, ως μη υπαρχων στο Αρχαιοελληνικο κειμενο, λογω εκπροθεσμου μελλοντολογικης αδυναμιας του Θουκυδιδη να προσδιορισει κατα ποιοτητα και ποσοτητα την επωνυμη Νεοελληνικη μαλακια.
Η λεξη, ακομα, μαλακια δεν χρησιμοποιειται με την Αρχαιοελληνικη της εννοια, αλλα την Νεοελληνικη στασιμοπληθωριστικη της μεγαλοπρεπειας, ως δηλαδη αμφιχειριος και δεκαδακτυλος πολιτικοπεοχειρωνακτια, τουτεστιν πολιτικος αυνανισμος.

O Αντωνης⁠ Καρακουσης σε σχολιο του στην ηλεκτρονικη σελιδα της εφημεριδας "Το Βημα" εγραψε, πως ο προεδρος του ΠαΣοΚ χαρακτηρισε προσφατως το ΠαΣοΚ ως ιδιορρυθμο μοναστηρι ανησυχων (Σημειωση σχολιαστη: οχι μονο ανησυχων, αλλα και αδιστακτων) ψυχων, χωρις πορτες, απολυτως διαμπερες (Σημειωση σχολιαστη: ξεχαρβαλωμενο, ρημαγμενο και ετοιμορροπο), οπου οποιος θελει μπαινει κι οποιος θελει βγαινει.

Θα μπορουσε κανεις, δηλαδη, να χαρακτηρισει το ΠαΣοΚ, συμφωνα με τα λεχθεντα του νυν αρχηγου του, ως Μεταφυσικο Κεντρο Διερχομενων Ανησυχων Ψυχων, με αλλα λογια ως τη Θεια Κωμωδια του Dante, σε τρια με διαφορετικη σειρα απο το εργο του μεγαλου ποιητη μερη: Παραδεισος (πριν την 28η Ολυμπιαδα, περιοδος των παχεων αγελαδων του βασιλια ηλιου), Κολαση (μετα τα εισοδια του ΔΝΤ, περιοδος των ισχνων αγελαδων του πρασινου ιπποτη), Καθαρτηριο (η αποκαθηλωση, περιοδος του κομματικου ηγεμονα χωρις σαλιο και χωρις κομμα).

Αυτο, λοιπον, το Ελευθερο Ανοιχτο Μοναστηρι, συγγνωμη Ανοιχτο Μπουρδελο και Ασυλο Πολιτικως Ανιατων, ηθελα να πω, της ελευθεριαζουσας πολιτικης της αμαρτιας και του αμοραλισμου ειχε το θρασος να κυβερνησει τη χωρα για ενα τεταρτο του αιωνα, εκδιδοντας, τελικως, τη δημοκρατια επι χρημασι στους διεθνεις νταβατζηδες του χρηματοπιστωτικου τραπεζοφασισμου.

Στον ιδιορρυθμο, ομως, αυτο μοναστηριακο οικο ανοχης γνωριζουν, πως το μοναστηρι ναναι καλα και απο καλογηρους (βουλευτες) εχει ο ηλιθιος ο λαος, γι αυτο αδιστακτως και χωρις αιδω ομολογουν εν εκλογικον αναβαπτισμα "εις αφεσιν αμαρτιων και ζωην του μελλοντος αιωνος".
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ.
ΑΜΗΝ**.

** Το ΑΜΗΝ αναφερεται στο ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου