Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η ΣΚΑΛΑ* ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ

Σχεδον ολα τα ΜΜΕ (Μεσα Μαζικης Ευρωμαλακιας) μετεδωσαν τη δηλωση της Κεντρικης Γερμανικης Τραπεζας, θεματοφυλακα του συγχρονου οικονομικου Γερμανικου ναζισμου, πως θα ηταν καταστροφη για ολοκληρη την Ευρωζωνη η εξοδος της Ελλαδας απο το νομισματικο στρατοπεδο συγκεντρωσης του Ευρω.

Εξαλλου η ιστορια εχει καταγραψει ως διαστροφικο προνομιο των Γερμανων το σαδιστικο θανατο των κρατουμενων στα στρατοπεδα συγκεντρωσης και σε περιπτωση αποδρασης τους την αμεση και αβασανο εκτελεση, γιατι αντεδρασαν στην κτηνωδη διαστροφη του συμβιβασμου με τη σαδιστικη ιεροτελεστεια του θανατου τους.

Η λυση, βεβαια, του Ελληνικου προβληματος, που δεν αναφερεται απο τα ΜΜΕ, πιθανον ως αυτονοητη, ειναι απλη:
Διασωση της Ευρωζωνης με καταστροφη των Ελληνων.

Βοηθεια στο χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο με την καταστροφη των Ελληνων.

Αυτο ειναι το σεναριο της εφιαλτικης πραγματικοτητας, που βιωνουμε εδω και δυο χρονια, φερνοντας στο μυαλο μας, καθε φορα που ακουμε για βοηθεια, το ποιημα απο το "Μαουτχαουζεν" του Ιακωβου Καμπανελλη:

"Μα 'κει στη σκαλα την πλατια
και των δακρυων τη σκαλα,
τετοια βοηθεια ειναι βρισια,
τετοια σπλαχνια ειν’ καταρα".


* Σκαλα με 186 σκαλοπατια στο "λατομειο" του Wiener Graben του στρατοπεδου συγκεντρωσης του Μαουτχαουζεν, στο οποιο ειχε την ιδεολογικη "τυχη" να "εργασθει" ο πατερας μου για πανω απο δυο χρονια, ως πολιτικος κρατουμενος του ναζισμου, κατορθωνοντας να ειναι για μια ακομα φορα στη μειοψηφια, αυτη των επιζησαντων.
Εκει η εργασια ελευθερωνε δια του θανατου τους κρατουμενους, οι οποιοι πενητες και απισχνασμενοι υποχρεωνονταν να ανεβαζουν στη σκαλα ολη τη μερα υπερβαρες πετρες, γεγονος που οδηγουσε με Γερμανικη ακριβεια στην εξοντωση τους, με επι τοπου εκτελεση τους σε περιπτωση αδυναμιας εφαρμογης του προγραμματος. Ετσι μηδενιζονταν τα "ταμειακα" διαθεσιμα των μη Αριων φυλων και ιδεολογιων, κατι σαν το μηδενισμο των ελλειμματων και του χρεους που θελουν σημερα να μας επιβαλλουν.
Ο μεσος ορος επιβιωσης στα Γερμανικα στρατοπεδα συγκεντρωσης ηταν περιπου 10%, στη σκαλα του "λατομειου" του Wiener Graben μηδενιζονταν, με τον δεικτη κεφαλαιακης επαρκειας του ναζισμου στο 100%.

Αυτα για την αποκατασταση της ιστορικης μνημης και των πνευματικων μας υποθηκων, που συμφωνα με τον Πινδαρο
"Eστι δε φυλον εν ανθρωποισι ματαιοτατον, οστις αισχυνων επιχωρια παπταινει τα πορσω, μεταμωνια θηρευων ακραντοις ελπισιν".
Μεταφραση Γιωργου Σεφερη
" Κι ειναι η πιο κουφια φυτρα ανθρωπινη, εκεινοι που τα ντοπια τους καταφρονωντας, στρεφουν τα ματια τους στα μακρινα, τον ανεμο με ελπιδες ματαιες κυνηγωντας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου