Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ*

(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ**)

Η δηλωση του υπουργου των οικονομικων της "δημοκρατιας" της "σωτηριας" (δημοκρατια θηλυκου γενους και αρσενικου χρεους, το Κουρειο - εκ του Κουρος και κουρα - συμπλεγμα της χρηματοπιστωτικης φαλοκρατιας) στην εφημεριδα ΤΟ ΒΗΜΑ, που δεν εχω τη μαζοχιστικη διαστροφη να διαβαζω, οπως αναδημοσιευτηκε στο inews.gr, αποτελει αποκαλυπτικη ομολογια των προθεσεων των "σωτηρων":

«Να μείνουμε ζωντανοί κάτω από την ομπρέλα του ευρώ».
Προφανως για να μη γινει το ευρω ομπρελα των πεθαμενων.

Ο Ελληνας, σε ενα παγκοσμιο φαινομενο πρωτογονικης παλινδρομησης, ανηγαγε σε ιδανικο το ενστικτο της "αυτο"συντηρησης, με αλλοτρια (δανεια), ομως, μεσα.

Για την ομπρελα ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

* Προσαρμογη του μυθιστορηματος "Η καλυβα του Μπαρμπα Θωμα" της Harriet Beecher Stowe, που εκδοθηκε το 1852.
Στη θεση του δουλου Μπαρμπα Θωμα ο Ελληνας, του χρεωμενου ιδιοκτητη που πουλα το δουλο ο "Ελληνας" πολιτικος και του στυγερου και αδιστακτου δουλεμπορου η ΕΕ, στην επικρατεια του σκλαβοπαζαρου της Διεθνους Χρηματοπιστωτικης Αυτοκρατοριας.
Η προσαρμογη αφορα την αντικατασταση της καλυβας απο ομπρελα, για τη δημοσιονομικη προσαρμογη στο φορολογικο καθεστως του συγχρονου σκλαβοπαζαρου.
Τουλαχιστον ο Μπαρμπα Θωμας ειχε καλυβα, ο σημερινος Ελληνας εχει ομπρελα, γιατι η καλυβα αποτελει αμαχητο τεκμηριο πολυτελους διαβιωσης των σκλαβων.

** Παραφραση μονο ως προς τον τιτλο του εργου του Ντοστογεφσκι "Αναμνησεις απο το σπιτι των πεθαμενων", που ως προς το περιεχομενο περιγραφει την ιδια εφιαλτικη πραγματικοτητα της τσαρικης και της σημερινης χρηματοπιστωτικης δουλοπαροικιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου