Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΟ DELIVERY ΚΑΙ "ΕΠΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Χρυση Αυγη μοιρασε τροφιμα στους πεινασμενους Ελληνες στην Πλατεια Συνταγματος, παρα την απαγορευση του Αθηναιου ΔΗΜΑΡχου (αρχοντος της ΔΗΜΑΡ), προσβαλλοντας κατα ορισμενα ΜΜΕ (Μεσα Μαζικης Ευρωμαλακιας) με την ενεργεια της αυτη τους θεσμους.

Επιτελους, η πεινα των Ελληνων εγινε πολιτειακος θ-εσμος*, κληρονομικος, ισοτιμος, πολυευσπλαχνος και πολυελαιος της βαρβαρου κληρονομικης δημοκρατιας και καθε προσπαθεια για την αντιμετωπιση της αποτελει αντικαθεστωτικη πραξη προσβολης των θεσμων και καταλυσης του πολιτευματος.

Ο κυριος Κουβελης της γνωστης και μη εξαιρετεας ΔΗΜΑΡ, οψιμου και θηλυκου, στο πλαισιο της εξισωσης των φύλων και των πολιτικων φυλών, γενιτσαρου του τροικανισμου, συμφωνα με ειδηση του inews.gr, δηλωσε πως "Η Χρυσή Αυγή νομιμοποιεί το ρατσισμό επειδή διανείμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες", παραλειποντας (εκ του ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ;**) να συμπληρωσει, πως η ΔΗΜΑΡ νομιμοποιει τον τραπεζοφασισμο επειδη διανειμει την τροφη των Ελληνων στις τραπεζες, αδιακριτως εθνους και φυλης, ντοπιες και ξενες.

* Λανθανουσα γλωσσα λεει (και γραφει) την αληθεια.
Γραφοντας τις λεξεις "πολιτειακος θεσμος", κατα λαθος εγραψα, "πολιτειακος εσμος", που στην πραγματικοτητα αποδιδει πληρεστερα την οικονομικη δικτατορια της
Αλεοταρικης Δημοκρατιας (Δημοκρατιας του τυχαιου και της απροσδιοριστιας, με αλλα λογια Δημοκρατιας του Χαους και των χρηματοπιστωτικων πυραμιδοειδων fractals).

** Αποσπασμα απο το ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΩΝ Β

"16... και νυν τον σιτον και την κριθην και το ελαιον και τον οινον... αποστειλατω τοις παισιν αυτού...  17 και συνηγαγε ... παντας τους ανδρας τους προσηλυτους..., και ευρεθησαν εκατον πεντηκοντα χιλιαδες και τρισχιλιοι εξακοσιοι. 18 και εποιησεν εξ αυτων εβδομηκοντα χιλιαδας νωτοφορων και ογδοηκοντα χιλιαδας λατομων και τρισχιλιους εξακοσιους εργοδιωκτας επι τον λαον".

Σημειωση: Παραθετω το παραπανω αποσπασμα, χαρακτηριστικο της κοινωνικης αλληλεγγυης και εργασιακης δομης του εθνους του Ισραηλ την Βιβλικη περιοδο, επειδη ορισμενοι κατ' επαγγελμα μυθομανεις και κακοβουλοι αποδιδουν στον αρχηγο της ΔΗΜΑΡ σχεσεις με το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο της Ελλαδας.
Απο τη φραση "τοις πασιν αυτου", σχετικα με τη διανομη των τροφιμων (σαν την Αμερικανικη σκονη γαλατος και το κιτρινο τυρι που διανεμονταν την μεταεμφυλιακη περιοδο στην Ελλαδα για τη διατροφικη αιχμαλωσια του Ελληνικου λαου στο αρμα της Αμερικανοχαριτοβριτου - χαζοχαρουμενης - δεξιας), γινεται φανερη η ρατσιστικη διασταση της διανομης στο λαο του Ισραηλ, αφου τα τροφιμα διανεμονταν κατα τα ειωθοτα της Χρυσης Αυγης, καθετως και οχι οριζοντιως, "σε ολους τους δικους του" και μαλιστα τους προσηλυτους (υποθετω λαθρομεταναστες της εποχης με αδεια παραμονης ως ψηφοφορων), πραγμα που βρισκεται σε αντιθεση με την ιδεολογικη ιδεοληψια του υπερεθνικου delivery της ΔΗΜΑΡ.
Οι μονες εξ αγχιστειας και συμβολικως φαντασιακες, εκ φθογγικης γλωσσοπλασιας και μονο, συγγενεις αναλογιες και ανωμαλιες, που θα μπορουσαν να εντοπισθουν, ειναι αυτες των νωτοφορων (εκ των νωτων επιβολη φορων, εκ των οπισθεν φορολογια Οθωμανικου τυπου) και οι καθε φυσεως οικονομικης και ιδεολογικης καταστολης διωκτες (εργο-διωκτες, φορο-διωκτες, απεργο-διωκτες, κλπ) "επι τον λαον".

"ΕΠΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ "ΔΙ' ΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΑΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΣΙΝ***" (Ο ορισμος της συγχρονης Ελληνικης ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ)

 *** "Επικυριαρχη του λαου" δημοκρατια, που "με την ελεημοσυνη (των ξενων) και το φοβο (των Ελληνων) προκαλει την καθαρση (διαγραφη) των παθων (και δεινων του χρεους)" (Ελευθερη Νεοελληνικη αποδοση και προσαρμογη του αποσπασματος του Αριστοτελικου ορισμου της τραγωδιας)

3 σχόλια:

  1. Δημήτρη, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμαθείας και η δημοκρατία αν δεν είσαι ικανός να τη διαχειριστείς είναι χειρότερη από τον πιο ωμό φασισμό. Τα λέω αυτά γιατί πολύς πολύς ταντζιρμάς γίνεται περί Χρυσής Αυγής, αλλά είδαμε και τους «δημοκράτες»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Αθανασιάδης5 Αυγούστου 2012 στις 12:50 π.μ.

    Η δημοκρατια ειναι η τελευταια και εκπληκτικη ανακαλυψη του καπιταλισμου προκειμενου να διατηρηθει η υπαρχουσα ταξη πραγματων. Τα θυματα της εκμεταλλευσης δεν ειναι ουτε κοροιδα ουτε βλακες. Ειναι πουλημενοι. Τους δινουν ψιχουλα κι εκεινοι ορμουν να τα φανε
    (Jean - Michel Guenassia: Les Club des Incorrigibles Optimistes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, σας το έχω πει: δημοκρατία είναι η τυραννία της πλειοψηφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή