Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΤΟ "ΟΛΟ" ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ

ΤΟ "ΟΛΟ" ΠαΣοΚ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ
"ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ(1)"


(ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΣΠΝΟΗ, ΤΡΟΙΚΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΝΟΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΝΟΗΣ)

ΒΑΘΕΙΑ ΕΙΣΠΝΟΗ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΛΟΒΕΡΔΕΙΑ ΝΟΣΟΚΑΦΕΚΟΜΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΑΦΕΣ - ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ (ΦΩΝΗΤΙΚΗ - ΦΘΟΓΓΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ: Ε-ΟΠΗ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΥΠΑ). ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΖ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ (ΟΠΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ IMITATION (ΜΑΪΜΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΙΝΟΜΥΩΔΗΣ ΚΑΙ ORIGINAL (ΓΝΗΣΙΑ)!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
(Μεγαλος Τιτλος Πολιτικων Αντισωματων(2), για να γεμισουν αφοβα κατα τη βαθεια εισπονη τα πνευμονια τοξικα πολιτικα αερια)

ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΙΣΠΝΟΗΣ

Η συνεντευξη του "μελους της Πολιτικης Γραμματειας του κομματος" (υποθετω του ΠαΣοΚ) και επικεφαλη της «Αριστερης Πρωτοβουλιας» (υποθετω του ΠαΣοΚ) (μεχρι τωρα γνωρισαμε μονο τη "Δεξια Πρωτοβουλια" του "βεβαιως, βεβαιως") Γιωργου Παναγιωτακοπουλου στον Βασιλη Σκουρη του real.gr αποτελει αυτοπροσδιοριστικη ομολογια και ετεροεπιβεβαιωτικη παραδοχη της ιδεολογικης και πολιτικης ταυτοτητας του κομματος του πολιτικου αλεατορισμου(3), γνησιου τεκνου του προσκηνυμενου στον Μανιαδακη(4) αλεοταριστη πατρος, που το χαρακτηριζει (το ΠαΣοΚ "βεβαιως, βεβαιως") ως "ερμαφροδιτο κομμα (σημειωση σχολιαστη: κομμα γκεϊ ή γκεϊσα), που μιλα για σοσιαλισμο και υπηρετει αλλες πολιτικες», οπως για παραδειγμα το συνολο σχεδον των σοσιαλιστικων κομματων στην ιστορια, το σοσιαλφασισμο ("βεβαιως, βεβαιως"), απο την εποχη των πρασινοφρουρων ως  "Τα Ανθη του Κακου(5)" των κηπουρων των κρεμαστων κηπων της ΠαΣοΚοΒαβυλωνας, με τα δικοτυληδονα (εχοντα εκαστο δυο αρπακτικες κοτυληδονες(6)) των ΕΡΓΑΤΟπατερων, των ΔΕΚΟτροφιμων και των ΔΗΜΟΤΙΚΟεπιχειρηματιων, απαντων Οφφικιουχων Eξκουβιτορων(7) Σακελλαριων(7) της Μεγαλης Αυτου (του ΠαΣοΚ "βεβαιως, βεβαιως") Αγυρτειας.

ΤΡΟΙΚΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΝΟΩΝ
(Το Λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν.
Το ΠαΣοΚιζειν εστι μπουρδολογειν)

Ημιθανες και απεγκεφαλισμενο(8) κομμα, διασωληνωμενο στην εντατικη της κυβερνητικης δεδηλωμενης.
Πολιτικο κενο κελυφος, με τα λογια του μελους της πολιτικης γραμματειας "Το ΠΑΣΟΚ του σημερα ειναι ιδεολογικα και πολιτικα ενα αδειο πουκαμισο», ενω του χθες το πουκαμισο αυτο ηταν γεματο αηδιαστικη δυσοσμια.
Πουκαμισο, μεγεθους XXXL.

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΟΛΟΓΙΑ

(1) Χαρακτηριστικη ατακα του Χρηστου Τσαγανεα απο την Ελληνικη ταινια "Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο" και το ΠαΣοΚ απο την Αμερικανικη κολαση ("βεβαιως, βεβαιως").

(2) Αντισωματα: Ουσιες του αμυντικου συστηματος του οργανισμου εναντιον των παθογονων αντιγονων.
Ο Τιτλος των Αντισωματων χαρακτηριζει grosso modo τη συγκεντρωση τους στο πλασμα του αιματος και η αυξηση ή ελαττωση του ειναι ενδεικτικη αναλογης δρασης του αντιγονου.
Εδω η εκφραση "Μεγαλος Τιτλος" χρησιμοποιειται ως λογοπαιγνιο μεταξυ της πραγματικης (Μεγαλος Τιτλος Αντισωματων) και της συμβολικης (Μεγαλος Τιτλος του τμηματος του σχολιου) εννοιας.

(3) Αλεατορισμος: Τεχνοτροπια της μουσικης του 20ου αιωνα με στοιχεια της απροσδιοριστιας και του τυχαιου.

(4) Mανιαδακης: Υφυπουργος Δημοσιας Ασφαλειας της δικτατορικης κυβερνησης του Μεταξα, στον οποιο ο μελλοντικος ιδρυτης του ΠαΣοΚ υπεγραψε δηλωση μετανοιας και αντικομμουνιστικης ιδεολογικης φρονηματικοτητας και φρονιμοτητας.

(5) "Les Fleurs du Mal": Κυκλος ποιηματων του Charles Baudelaire.
Και μονο ενας αρχικος στιχος της δευτερης στροφης του πρωτου ποιηματος ειναι αρκετος να προσδιορισει την τριαξονικη "πλατφορμα" της πολιτικης βιοηθικης ("δια βιου ηθικης μαθησης") του ΠαΣοΚ, χωρις, ομως, το στοιχειο της κριτικης αυτογνωσιας, που εμπεριεχει ο στιχος αυτος:

"Nos péchés sont têtus, nos repentirs sont lâches
(Οι αμαρτιες μας ειναι επιμονες, οι μεταμελειες μας χαλαρες).

(6) Οι κοτυληδονες στο φυτικο βασιλειο περιεχουν τα θρεπτικα συστατικα για τη θρεψη των φυτικων εμβρυων.
Στις κληρονομικες κομματικες αυτοκρατοριες περιεχουν τον κομματικο μελανα ζωμο για τη θρεψη των κομματικων εμβρυων.

(7) Αξιωματα της Αυτοκρατοριας της Νεας Ρωμης ή Ανατολικης Ρωμαικης Αυτοκρατοριας, αυτης που καταχρηστικα, δια Γερμανικης προναζιστικης τεταμενης αντιρωμαικης παλαμης*, ονομαστηκε Βυζαντινη Αυτοκρατορια.
Εξκουβιτωρ: Εφιππος της αυτοκρατορικης φρουρας, σαν τους επι του λαου κομματικους καβαλαρηδες.
Σακελλαριος: Αυτοκρατορικος ταμειας (σακελλη ή σακελλα = ταμειο), κομματικος ζημενσοφορος - μηζενσοφορος και ζημενσοδεκτης - μηζενσοδεκτης.
(Ελεω φωνητικης - φθογγικης ορθογραφιας).

(8) Απεγκεφαλισμος: Διακοπη της επικοινωνιας μεταξυ του ανωτερου εγκεφαλου, στον οποιο εδραζονται οι πνευματικες λειτουργιες και της περιφερειας, λογω βλαβης των νευρικων οδων στην περιοχη του εγκεφαλικου στελεχους.
Ο απεγκεφαλισμος στην πραγματικοτητα υποδηλωνει τον εγκεφαλικο θανατο.
Μονο μ' αυτο το συνδρομο μπορει να αποδοθει η κατασταση στο σημερινο ΠαΣοΚ.
Απεγκεφαλισμενο κομμα, με μη αναταξιμη βλαβη των στελεχων του, βρισκομενο σε εγκεφαλικο θανατο.
Ο "βιολογικος" του θανατος θα επελθει μετα την αποσωληνωση του απο τον αναπνευστηρα της κυβερνητικης δεδηλωμενης.

 * Ο Hieronymus Wolf (1516 - 1580) Γερμανος "Βυζαντινολογος" το 1562 πρωτοχρησιμοποιησε υποτιμητικα τον ορο "Βυζαντιο" και "Βυζαντινος", για να διασπασει την ιστορικη συνεχεια της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας, δινοντας τη το ονομα ενος τοπωνυμιου, μιας αποικιας των Μεγαρεων στον Κερατιο κολπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου