Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

THE RAKE'S PROGRESS*

(ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ)

Εν μεσω των μουσικων υποχρεωσεων μου στο εξωτερικο, επιστρεφοντας στην Ελλαδα για τις οικονομικες μου υποχρεωσεις, τη μοναδικα μοναδικη, για να χρησιμοποιησω μια πλεονασματικως πλεονασματικη αλλα αρκουντως αρκετα επιφατικη εκφραση της πραγματικως πραγματικης πραγματικοτητας του Κορνηλιου Καστοριαδη, σχεση του πολιτη με το κρατος, (o πολιτης) μονο δινει για να τρωει ο κομματικος κοπριτης, διαπιστωσα εκλπηκτος απο την κρεμασμενη "μπουγαδα" των εφημεριδων, πως επιτελους βρεθηκε η λυση του προβληματος του χρεους ... και ηταν τοσο απλη.
Η "βιωσιμοτητα" του πλεον ειναι γεγονος...

Τα τσιγαρα θα πωλουνται πλεον στις boutiques και τα φαρμακα στα super markets.

Ετσι, αγοραζοντας ενα στριγκακι θα παιρνεις και το αναλογο πουρο Small, Medium. Large, Extra Large, κλπ, κλπ, μεχρι του μεγεθους του κρατικου φαλλου, γι' αυτο τη σιλουεττα και τα ματια σας, μη ξεφυγουν τα κιλα και θα σας βγουν τα ματια!

Ψωνιζοντας ενα σακουλακι οσπρια θα παιρνεις και ενα κουτι υποθετα βαζελινης για τη διευκολυνση της εξοδου των πολιτικων περιττωματων και της εισοδου του κρατικου φαλλου στο δρομο διπλης κατευθυνσης κυκλοφοριας, στον οποιο απαγορευται το προσπερασμα οταν υπαρχει αντιθετως κινουμενο "οχημα", το απευθυσμενο ή μαλλον απηυδισμενο με τοσα που εχουν δει τα "ματια" του...

Μπορει κανεις να συλλαβει το συμπλεγμα της μετωπικης συγκρουσης των πολιτικων περιττωματων και του κρατικου φαλλου;
Καθαρη περιπτωση ομοφυλοφιλικης κοπρολαγνειας, που η αποτροπη της παλι ειναι πολυ απλη, οσο και η επιλυση του προβληματος του χρεους. Εκτροπη της κυκλοφοριας των πολιτικων περιττωματων στην παρα φυσιν εδρα του πολιτευματος, πχ στην παρα φυσιν εδρα της στρατιωτικης δικτατοριας χωρις κοπροσυλλεκτη ή της "οικονομικης δημοκρατιας", φτηνης τελικα δημοκρατιας, μετα κοπροσυλλεκτικου μηχανισμου για την αποπληρωμη του χρεους, αντιθετα στη λαικη θυμοσοφια πως "με πορδες δεν βαφονται αυγα", πολυ περισσοτερο οταν αυτα προοριζονται για την ανασταση των τραπεζων.

* "Η Επιστροφη του Ασωτου", Οπερα του Igor Stravinsky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου