Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ

Σημερα, στις 19 Μαιου του 2013, Kυπριοι διαδηλωτες κατεβασαν τη Γερμανικη σημαια απο τη πρεσβεια της Γερμανιας στη χωρας τους, σε μια πρωτη πραξη αντιστασης στην οικονομικη Γερμανικη κατοχη, οπως τοτε, στις 31 Μαιου του 1941, που ο Μανωλης Γλεζος και ο Αποστολος Σαντας κατεβασαν τη Γερμανικη σημαια απο την Ακροπολη, σε μια πρωτη πραξη αντιστασης στη Γερμανικη στρατιωτικη κατοχη.

Την ιδια μερα, 19 Μαρτιου 2013, το βραδυ τα πατριωτικα θωρακισμενα του Ελληνισμου, οι Κυπριοι βουλευτες της Βουλης των Αντιπροσωπων, εριξαν την πυλη του Μαουτχαουζεν του Ευρω.

"Καθηκον καθε φυλακισμενου ειναι να δραπετευσει" *.

Εμεις θα συνεχισουμε την αυτοκρατηση μας;

* Henri Akoka (1912-1975). Aλγερινος Εβραικης καταγωγης κλαρινετιστας, που το 1941 ως κρατουμενος σε Γερμανικο στρατοπεδο συγκεντρωσης συμμετειχε στην πρωτη εκτελεση μεσα στο στρατοπεδο του εργου Quatuor pour la fin du Temps (Κουαρτετο για το τελος του Χρονου) του συγκρατουμενου του Olivier Messiaen.

ΥΓ. Τα πρακτικα της σημερινης συνεδριασης της Κυπριακης Βουλης των Αντιπροσωπων, μαζι με το διαγγελμα του αειμνηστου Τασου Παπαδοπουλου, προεδρου της Κυπριακης Δημοκρατιας, για την απορριψη του σχεδιου Αναν, θα πρεπει να αποτελεσουν Ευαγγελιο της πατριωτικης συνειδησης του Ελληνισμου.
Ευτυχως, που μεσα στη χωρα των προσκυνημενων, οι Κυπριοι αφυπνιζουν την Ελληνικη μας συνειδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου