Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΕΟΝ ΣΙΧΑΜΑ

(ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ)

"επει πολλοι καυχωνται κατα σαρκα καγω καυχησομαι.
ηδεως γαρ ανεχεσθε των αφρονων φρονιμοι οντες.
ανεχεσθε γαρ ει τις υμας καταδουλοι ει τις κατεσθιει ει τις λαμβανει ει τις επαιρεται ει τις εις προσωπον υμας δερει" (Προς Κορινθιους Επιστολη Β, 11, 18-20)

Η αληθεια ειναι πως αρχισα να αντιλαμβανομαι την επερχομενη κριση στην Κυπρο πριν δυο περιπου χρονια, οταν σε ενα απο τα ταξιδια μου εκει διαπιστωσα πως η Μεγαλονησος εδιωχνε τις επενδυσεις λευκης (πραγματικα και μεταφορικα) σαρκος απο την Ουκρανια, τη Μολδαβια και τη Λευκορωσια, που κοσμουσαν τα bars, περιστυλιως ελισσομενες δικην πονηρων οφεων του παραδεισου.
"Φοβουμαι δε μη πως ως ο οφις εξηπατησεν Ευαν εν τη πανουργια αυτου φθαρη τα νοηματα υμων" (Προς Κορινθιους Επιστολη Β, 11, 3).

Οι ναοι της Θεας Αφροδιτης απο τοτε αρχισαν να παρουσιαζουν την εικονα της τροικανης ερημωσης των εμπορικων καταστηματων της Ελλαδας.

Οταν εξεφρασα την απαγοητευση μου σε φιλο Κυπριο πολιτικο για τις σοβαρες ελλειψεις σε εμψυχο υλικο, μου ειπε πως ενσωματωσαν ΕυρωΠΕΙκη οδηγια και καθιερωθηκαν αυστηρα προσοντα τιτλων σπουδων!!! για τις "χορευτριες" των bars, θεες ανταγωνιστριες του Ευρωπεικου Αυνανα.
Παρευρισκομενος φιλος μου, Ελληνας βιολονιστας, παρατηρησε γελωντας, πως αν επροκειτο για χορευτριες του Moulin Rouge θα επρεπε να νομοθετηθει διδακτορικο, για την προστασια του ΕυρωΠΕΙκου κεκτημενου της αμφιχειρου πεοπαιδιας (τα παιδια πεοπαιζει).

Το πρωτο πειραμα των ΕυρωΠΕων για την απομακρυνση απο την Κυπρο των επενδυσεων  των χωρων της πρωην ΕΣΣΔ ειχε αρχισει με τις χορευτριες των bars.

Η αληθεια ειναι πως η ενεργεια αυτη ειχε καταστροφικες συνεπειες στην αισθητικη της Μεγαλονησου, αφου, οπως συνηθιζα να λεω, η χειροτερη Ουκρανη της Κυπρου ειναι καλυτερη απο το καλυτερο Ευρωπαικο mannequin και τα αποτελεσματα εγιναν αισθητα σημερα, που το πεοκτονον Γερμανικο μιασμα, η πεοπεσουσα γυνη, Αρεια μιγας Λουθηρανισμου και ναζισμου, κουρεψε τις τριχες του Κυπριακου εφηβαιου, ανω της ηβης των εκατο χιλιαδων ευρω ευρισκομενων.

Kλεινοντας θα ηθελα πρωτα να συμφωνησω με τον Αμερικανο δισεκατομμυριουχο επενδυτη Warren Buffett, πως οι γυναικες ειναι το "βαρομετρο" της οικονομικης κρισης, "ειναι τοσο μεγαλη η οικονομικη κριση, που οι γυναικες ξαναρχισαν να παντρευονται απο ερωτα" και υστερα να μη διαφωνησω με τα λογια των Αιγυπτιων ιερεων προς το Σολωνα, οπως αναφερονται απο τον Ηροδοτο,
"Eλληνες αει παιδες εστε, γερων δε Ελλην ουκ εστιν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου