Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙ ΟΡΙΩΝ ΛΟΓΟΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΟΡΔΩΝ*
(ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ)


"Εντελως ασυνηθιστες αποψεις απαιτουν εντελως ασυνηθιστες αποδειξεις" (Carl Sagan)

Σχετικα με το σχολιο της διατυπωσης του ερωτηματος της δημοσκοπικης ερευνας για τις προοπτικες της αναπτυξης (προοπτικη λογιστικη) και τους δημοσκοπικους προβληματισμους του φιλου Πανου στο  αρθρο μου LA FORZA DEL DESTINO, την απαντηση διαθετει μονο η μνημονιακη λογικη των μαθηματικων του παραλογου, του ανωτερου οριου και του κατωτερου χαους.
Αυτο που λεγεται και με τη φραση "δεν υπαρχει πατος".

Πριν λιγο καιρο με τη λογικη του ανωτερου οριου γιναμε μαρτυρες και της νεας μορφης του σοσιαλισμου, του μεταχρηματοπιστωτικου ή συντομογραφικα μχ - με μικρο χ - σοσιαλισμου.
Ο μΧ - με κεφαλαιο Χ - αφορα τον μετα το θανατο των μνημονιοσωτηρων σοσιαλισμο, που θα εχει ηδη πετυχει πρωτογενες, δευτερογενες και τριτογενες κλπ πλεονασμα στη δημοσιονομικη κατανομη της φτωχειας, οδηγωντας στο διλημμα αν, τελικα, η συσσωρευση πλεονασματικου κεφαλαιου φτωχειας αποτελει σοσιαλιστικη ή καπιταλιστικη κατακτηση.

Ετσι, ενω ο βιομηχανικος σοσιαλισμος αγωνιζοταν για τη διασφαλιση των ελαχιστων δικαιωματων, ο μχ σοσιαλισμος τωρα βαζει φραγμο στο ανωτερο οριο των απαιτησεων.

Τα αναφερω αυτα σε σχεση με το νεο τερατουργημα των πεφωτισμενων νοων της ΠαΣοΚοσοσιαλαφροσυνης, τη
λεγομενη "κοινωνικη εργασια" και κατα την αποψη του  Bertrand Russell "σημαδι της παρανοιας ειναι οταν πιστευει καποιος, πως κανει κατι σημαντικο".
Και δυστυχως το ΠαΣοΚ το πιστευει.

Η "κοινωνικη εργασια" θα αμοιβεται το πολυ ως 490 για τους ανω των 25 και ως 410 για τους κατω των 25 ετων ευρωαργυρια (κοινως ευρωα@@ιδια) το μηνα, ωστε ο ανεργος να γινει εργαζομενος (δουλευομενος), με μειωση  του μισθολογικου κοστους της εργασιας ευθεως αναλογη της ηλικιας, γεγονος που θα οδηγησει σε αρνητικο προσημο αμοιβης με τον καθορισμο της "προγεννητικης απασχολησης", η οποια με τη σειρα της θα δωσει πορους στα ασφαλιστικα ταμεια, τις προ-γεννητικες ασφαλιστικες εισφορες, απο τις οποιες θα καλυπτονται οι "περι-γεννητικες δαπανες" της ανα-δομησης των μετα-ασφαλιστικων δικαιωματων των δια-εργαζομενων των κατα-γεγραμμενων στο παρα-δημοσιονομικο σομβολαιο με το λαο, κλπ, κλπ.
Η προθετικη, αλλα πρωτιστως προσθετικη, πολιτικη γραμματικη (ανα, κατα, δια, μετα, κλπ) της Ελληνικης γλωσσας.

Ταυτοχρονα θα γινει δημοσιονομικη προσαρμογη της λεγομενης "Καισαρικης τομης" σε "Ηρωδειο Καισαρικη τομη", ωστε δια της σφαγης των βρεφων να μηδενισθουν τα εξοδα της αλλης ιδιοφυους αμωμου και αλογου συλληψης του Σωτηρα, του "Ταμειου των Γενεων".

Το καταπλητικοτερο ειναι πως η προοδος αυτη του μηδενισμου του κοστους της εργασιας απο τα 25 χρονια ως τη γεννηση ειναι ρητη δεσμευση με αρρητες λυσεις:
410:25 (χρονια, περιοδος μηδενισμου) = 16,40,
16,40:12 (μηνες) = 1,3666667...,
1,3666667...:25 (ημερομισθια) =  0,05466667...,
0,05466667...:8 (ωρες) = 0,00683333...,
Η εξαφανιση του μαγικου αριθμου 7 απο τη δεκαδικη αριθμητικη ακολουθια συνοδευεται απο υποδιπλασιασμο του υποσατανικου αριθμου 6666 στον υπερτροικανο αριθμο 3333, δηλαδη τρεις τροικες συν μια (Troica Plus).
Τα μαθηματικα της παραλογικης στη χωρα της μνημονικης λογικης, γνωστης και ως χωρας των τρελων μνημονιοαγελαδων, στην οποια η μαθηματικη μου παρανοια ειναι στουρναρειο (προσοχη καμια σχεση με τη Στουρναρειο μεγαλοφυια, αφου το σ ειναι μικρο) ισοδυναμο της μνημονιοπαραφροσυνης.
Εξαλλου, για να επικαλεστω και τον Salvador Dali "η μοναδικη διαφορα μου απο εναν (μνημονιο)τρελο ειναι οτι εγω δεν ειμαι τρελος", αλλα ουτε και μνημονιομαλακας.

Τελικα, οι αποπειρες σοβαροτητας του ΠαΣοΚ με τις τελευταιας κοπης προνομοθετικες ή νομοθετικες του παρεμβασεις, πχ ταμειο γενεων, κοινωνικη εργασια, μου φερνουν συχνα στο νου το Ευαγγελικο λογοπαιγνιο "επηρωτησε δε αυτoν ο Ιησους λεγων· τι σοι εστιν ονομα; ο δε ειπε· λεγεων· οτι δαιμονια πολλα εισηλθεν εις αυτον" (Κατα Λουκαν Ευαγγελιον Η).

* Κατα τη θεωρια των Πολλαπλων διαστασεων των Υπερχορδων.
Οι Υπερπορδες ειναι τα δυσοσμα αερια της πρασινης αναπτυξης του μνημονιακου γαστρεντερικου σωληνα, παλαιας πολιτικης τεχνολογιας χωρις καταλυτη, αλλα με αισθητηρα γαμα στον κωλο των Ελληνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου