Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

LA FORZA DEL DESTINO

(Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ)
ΚΑΙ
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ


Δεν εχουν πλεον καμια θεση οι λεγομενοι θεσμοι, οπως η εκκλησια και το κρατος, στις ελπιδες των Ελληνων, συμφωνα με δημοσκοπηση της Καππα Research για "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ".
Οι τρεις στους τεσσερις Ελληνες, δηλαδη ποσοστο 72,2%, στρεφεται στη ψυχικη αρωγη και την οικονομικη στηριξη της οικογενειας, γιατι ουτως ή αλλως το κρατος ειναι απασχολημενο με τη σωτηρια των τραπεζων και τη φετιχιστικη λατρεια του ευρω, που θα εκτιναξουν το δημοσιο χρεος απο το 150% στο 175%.

Οι ανεργοι, συμφωνα με την ιδια ερευνα, εξω απο τη χυτρα ταχυτητας της δημιουργικης στατιστικης των μνημονιακων οινομαγειρειων, αγγιζουν το 48,7%, διχοτομωντας ουσιαστικα την κοινωνικη συνοχη.
Το πιο γνωστο προσωπο της Ελληνικης κοινωνιας, με τη μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα 89,7%, ειναι ο ανεργος, ο γνωστος στρατιωτης, θυμα του χρηματοπιστωτικου φασισμου, που φαινεται να ξεπερνα και την αναγνωρισιμοτητα των αλλαλαζοντων ντενεκεδων των Μεσων Μνημονιακης Επικοινωνιας, ενω η αυτοαναγνωριση και η αυτοαποδοχη της φτωχειας φτανει στο 70%.

Τελος, το πιο αισιοδοξο ευρημα της ερευνας της Καππα Research ειναι πως το 65% των Ελληνων πιστευει, πως η ανακαμψη της Ελληνικης οικονομιας θα ερθει μετα το 2020 ή δεν θα ερθει ποτε, γεγονος που σημαινει απο τη μια πως η σωτηρια εχει μεταφυσικο χαρακτηρα στο πλαισιο της θρησκευτικης πολιτικης οικονομιας της τοτεμιστικης αντιληψης του ευρω και απο την αλλη πως υπαρχει ακομα ενα 35% ηλιθιων, που αποτελει και το εκλογικο μετρο της ενισχυμενης αναλογικης της δημιουργικης λογιστικης της αδημιουργητης δημοκρατιας, που ελπιζει στο θαυμα της εγκοσμιας σωτηριας.
Ισως γιατι κανεις απο αυτους δεν ειναι σε θεση να αντιληφθει την αποψη του Christopher Mahoney, πρωην vice chairman (αντιπροεδρου) των Moody's Investors Service (Επενδυτικων Υπηρεσιων), που διατυπωσε σε συνεντευξη του στην εφημεριδα "Ελευθεροτυπια", πως το σχεδιο της Ευρωπης ειναι να πεθανει η Ελλαδα απο την πεινα, οπως η Ρουμανια τη δεκαετια του 1980 και η Κυπρος θα ακολουθησει.

Η αποψη του Christopher Mahoney για τη Ρουμανοποιηση της Ελλαδας, τελικα, εξηγει το λαθος της πολιτικης εκτιμησης, πως η χωρα μας θα γινει η Δανια του Νοτου.
Το πολιτικο GPS (George Papandreou S - βαλτε οποιαδηποτε Αγγλικη λεξη σας βολευει), απλα μπερδεψε τις συντεταγμενες του γεωγραφικου πλατους και μηκους και ετσι η Ελλαδα εγινε η Ρουμανια του Νοτου ή καλυτερα, μια και μιλαμε για συντεταγμενες, συμφωνα με τη ναυτικη γλωσσα του Καββαδια, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

Κριμα που ο Christopher Mahoney δεν ακουσε τις μηχανες της αναπτυξης, που ηχησαν σαν τις Σαλπιγγες της Ιεριχους στα περατα της μνημονιοοικουμενης ριχνοντας τα τειχη της πολιτικης αιδους και αηδιας, φτανοντας ως τα επινεια των αρχαγγελων της μνημονιοεξουσιας, στο Μεγαλο Τσιρκο (Mega Circus) και την Επουρανια Πολιτεια (Skay Land).
Ανοιγοντας τη λεωφορο της αναπτυξης, η ευημερια θα κανει το τελευταιο της ταξιδι να αναπαυθει εις τοπους χλοερους.

Αιωνια σου η μνημη αξιομακαριστη δουλη.

ΥΓ. Εκτος απο την ερευνα της Καππα Research, τα στοιχεια της Ελληνικης Στατιστικης Αρχης για το μηνα Φεβρουαριο δειχνουν αυτο που ολοι μας αισθανομαστε, πως η Ελλαδα με 3.568.186 ατομα ενεργο εργασιακα πληθυσμο, με 3.358.649 ατομα μη ενεργο εργασιακα πληθυσμο και την ανεργια των νεων στο 65% ειναι μια νεκρη χωρα και οι μονοι που πιστευουν στο θαυμα της αναστασης ειναι οι φιλαρχοι πολιτικοι μαγοι και οι νεκροθαφτες της.

* LA FORZA DEL DESTINO
Οπερα του Giuseppe Verdi σε 4 πραξεις.
Η εισαγωγη αρχιζει με τρεις φθογγους ΜΙ σε unissono (ταυτοφωνια) στα χαλκινα πνευστα, που αποτελουν το λεγομενο μοτιβο της μοιρας, της αδυσωπητης μοιρας.
Τυχαιος συμβολισμος της μοιρας της χωρας μας;
Δυο τριαδες του ΜΙ.
Δυο τροικες.
Τροικα εξωτερικου και τροικα εσωτερικου.
Τρια ΜΙ, φωνητικα και ΜΗ, δηλαδη ΟΧΙ, στην καθε τριαδα:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
Η αδυσωπητη μοιρα της λεγομενης σωτηριας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό, το ότι "η ανάκαμψη θα έρθει μετά το 2020" το πιστεύουν πάνω από 65% των Ελλήνων γιατί έτσι ήταν η ερώτηση: "Πιστεύετε ότι θα έχουμε ανάκαμψη πριν το 2020;", οπότε οι απαντήσεις είναι "ΟΧΙ", αλλά και 2030, 2040, 2050 κλπ να έλεγε, τις ίδιες απαντήσεις θα έπαιρναν. Η ερώτηση έπρεπε να διατυπωθεί ως εξής: "Πότε πιστεύετε ότι θα έχουμε ανάκαμψη;" και τότε θα έπαιρναν την απάντηση "Του Αγ. Π@τσου ανήμερα" σε ποσοστό πάνω από 65%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή