Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

"Το να γραφεις ποιηση μετα το
Auschwitz ειναι βαρβαρο"
(Theodore Adorno)

Ευτυχως, δεν γραφω ποιηση για να προσβαλω τη βαρβαροτητα του Auschwitz, αλλα σχολια.

Φιλοι μου θεωρησαν υπερβολικη, ισως και εθνικα αδικη, την εισαγωγικη φραση του σχολιου μου Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, με την οποια χαρακτηριζα το ναζισμο ως γονιδιακο στιγμα της Γερμανικης "συνειδησης".

Η απαντηση μου ερχεται απο ενα προγενεστερο δημοσιευμα της Αγγλικης εφημεριδας THE INTEPENTENT.
Σε μια μοναδικη και ιστορικη φωτογραφια του 1915, απο τα αρχεια της γενοκτονιας των Αρμενιων, με κρανια δολοφονημενων Αρμενιων σε πρωτο πλανο στο εδαφος, ποζαρουν σε δευτερο πλανο οι λαφυραγωγοι των κεφαλων, τρεις στρατιωτικοι Τουρκοι, ενας Κουρδος και δυο Γερμανοι αξιωματικοι.
Τριμερης συνδυασμος (τροικα)  μοναδικης βαρβαρικης εποποιΐας.

Πανταχου παρουσα η Γερμανικη βαρβαροτητα, που στο πειραματικο εργαστηριο της γενοκτονιας των Αρμενιων δοκιμασε τη γενοκτονια των Εβραιων, οπως στο πειραματικο οικονομικο κρεματοριο της Ελλαδας δοκιμαζεται σημερα η οικονομικη και ιδεολογικη αποτεφρωση της Ευρωπης.

Ο αρθρογραφος Robert Fisk της εφημεριδας THE INTEPENTENT,  παραθετει στο αρθρο του κατω απο τη φωτογραφια, αρχικα, τη συμβολη μεμονωμενων Γερμανων στη διασωση στοιχειων της γενοκτονιας των Αρμενιων, μεταξυ των οποιων Γερμανων ηταν και υπαλληλοι της γνωστης και μη εξαιρετεας Deutsche Bank, η οποια ηταν χρηματοδοτης των σιδηροδρομων, μεσω των οποιων σιδηροδρομων, παρεπιπτοντως και "εντελως τυχαια", πραγματοποιηθηκαν οι απελασεις, οι εκτοπισεις και οι μεταφορες για τις εκτελεσεις των Αρμενιων.
Η κοινωνικη και διαπολιτισμικη ιστορια μιας τραπεζας, που σημερα λεηλατει την Ευρωπη.

Στη συνεχεια ο αρθρογραφος αναφερεται σε τρια προσωπα κλειδια, που γεφυρωσαν την ιστορικη συνεπεια αναμεσα στην Αρμενικη γενοκτονια και τη γενοκτονια των Εβραιων απο το ναζιστικο καθεστως του Hitler, των
1. Konstantin Freiherr von Neurath, που συνδεθηκε με την 4η Τουρκικη στρατια για την παρακολουθηση του "προγραμματος", οπως συνηθιζει να αποκαλει τις εξοντωσεις των λαων ο τροχηλατος γενοκτονος της Ελλαδας, της εξοντωσης των Αρμενιων και στη συνεχεια τιμηθηκε με τη θεση του υπουργου των εξωτερικων στο ναζιστικο καθεστως του Hitler.
Οι κοποι του επιασαν τοπο και σημερα αν ζουσε θα μπορουσε να διακριθει ως συνδεσμος του "προγραμματος" της Ελληνικης γενοκτονιας, κλεβοντας τη δοξα του Horst
Reichenbach.
Ενος Bach του Reich, της 4ης Γερμανικης δυναστειας.

2. Friedrich Werner von der Schulenburg,  προξενου στο Ερζερουμ το 1915-1916  και αργοτερα πρεσβη του Χιτλερικου καθεστωτος στη Μοσχα.
Σημερα θα μπορουσε να τιμηθει με το "τιμητικο" αξιωμα του διπλωματικου συμβουλου στο οικονομικο παραπετασμα του Ευρωπαικου Νοτου και
3. Rudolf Hoess, Γερμανου στρατηγου στην Τουρκια το 1916.
Το 1940 – 1943 διακριθηκε για τις "ανθρωπιστικες" του υπηρεσιες ως διοικητης του στρατοπεδου συγκεντρωσης του Auschwitz και στη συνεχεια ως αναπληρωτης επιθεωρητης των στρατοπεδων συγκεντρωσης στα κεντρικα γραφεια των SS. Καταδικαστηκε και απαγχονιστηκε απο τους Πολωνους στο Auschwitz το 1947.
Κριμα, γιατι σημερα θα μπορουσε να διαπρεψει ως επιθεωρητης πλεον των στρατοπεδων συγκεντρωσης του Ευρω.

Ο Λουθηρος ειχε χαρακτηρισει τους Τουρκους ως λαο της οργης του Θεου.
Οι Γερμανοι ειναι λαος της οργης του Διαβολου και δεν ειχε αδικο ο Konrad Adenauer, πρωτος μεταπολεμικα Καγκελαριος, που ειπε πως οποιος κανει το Βερολινο πρωτευουσα της Γερμανιας, θα ξαναζωντανεψει το πνευμα της Πρωσιας.

ΥΓ. Η ιστοσελιδα της Αγγλικης εφημεριδας THE INTEPENTENT, η σχετικη με το δημοσιευμα της προαναφερομενης συμμετοχης της Γερμανιας στο "προγραμμα" της γενοκτονιας των Αρμενιων ειναι η παρακατω:

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/photograph-links-germans-to-1915-armenia-genocide-8219537.html

Η Γερμανια αποτελει τον κατ' εξοχην "προγραμματισμενο" λαο της Ανθρωποτητας, το λογισμικο της καταστροφης και του θανατου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου