Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΗΟΜΟ EUROGRAECORUM MASTURBATOR

ΓΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛΛΑΣ ΜΑΝΩΛΛΑΣ

Ο Φασιμος και η γελοιοτητα δεν ειναι απλως ομοια, αλλα και ισα.

Το παρακατω δημοσιευμα της Αγγλικης εφημεριδας "The Independent" αποκαλυπτει, πως η μνημονιακη "δημοκρατια" δεν εχει ελλειμμα γελοιοτητας.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/greece-wants-to-cut-its-public-sector-this-man-wants-to-quit-as-a-teacher-so-why-did-it-take-two-years-8599762.html?origin=internalSearch

Kαθηγητης, λοιπον, της πληροφορικης της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης στην Καλαματα, αφου καταφερε με κοπους και βασανα και υστερα απο δυο χρονια επιπονων και επιμονων προσπαθειων να παραιτηθει και το δυσκολοτερο να γινει δεκτη η παραιτηση του, συμβαλλοντας με ιδιες δυναμεις ο ανθρωπος στη δημοσιονομικη προσαρμογη της χωρας του και εκει που νομισε πως ξεμπερδεψε, πηρε πριν λιγες μερες ειδοποιηση, πως επαναφερεται στην υπηρεσια και αρχιζει παλι (και μια πραγματικη επανεκινηση) η μισθοδοσια του, ωστε στη συνεχεια να απολυθει, για να αποτελεσει αριθμητικο πλεονασμα (επιτελους και μια πραγματικη αναπτυξη και πρωτογενες πλεονασμα) στις απαιτησεις του ΕυρωΗρωδη για τη σφαγη των δημοσιων υπαλληλων.
Στην πραγματικοτητα θα χρησιμοποιθει ως  cascadeur, στα δυσκολα γυρισματα της Ευρωφασιστικης τραγωδιας, της συγχρονης Ιφιγενειας, ωστε να φυσηξει ουριος ανεμος για να αποπλευσουν τα Ευρωπαικα πλοια φορτωμενα με τη ρευστοτητα για τη σωτηρια των Ελληνικων τραπεζων.

Και σκεφτειτε να αρχισει η επανεκινηση της οικονομιας και το θετικο προσημο της αναπτυξης της.

Θα γελασει καθε μνημονιοπικραμενος.

Ο Παττακος με το μυστρι θα ειναι απλως μια συμπαθης και γραφικη φιγουρα εθνικοφρονομαλακα, μπροστα στον
Ηomo ΕuroGraecorum Masturbator.

ΥΓ. Πριν λιγη ωρα στο ξενοδοχειο ξαδελφου μου στη Χαλκιδικη, απογευμα Μεγαλης Παρασκευης, ο αμαρτωλος διαπιστωσα το επενδυτικο ενδιαφερον που παρουσιαζουν οι Βουλγαρες μαυραγοριτισσες, που προσευχονται να μη γινει η Βουλγαρια Ελλαδα, οπως καποτε κι' εμεις προσευχομασταν σε λαθος θεο να μη γινει η Ελλαδα Βουλγαρια.
Θεσπεσια κορμια με απλωμενη απο πανω ως κατω την προκληση σαν σημαια, ρουφωντας χωρις φοβο, αλλα με παθος μπροστα στην πισινα το παγωμενο λευκο κρασι και το παρκιγκ πιο περα γεματο απο τα ονειρικα τους τετρατροχα.
Δυσκολη η επιλογη αναμεσα στα εμψυχα διποδα και τα αψυχα τετρατροχα.
Στηθαιους αεροσακους ετοιμους να ανοιξουν, κατω απο τα μαλακα (υφασματινα) πλαστικα του ταμπλω, γνωστου και ως στηθοδεσμου* για να σωσουν τον επιβατη (τον βαινοντα επι, δηλαδη απο πανω) ή μουσικη απο τα παρακειμενα μηχανικα σεξτετα και οκτετα, εξακυλινδρα και οκτακυλινδρα συνολα;

Που μας καταντησε αυτη η μνημονιομαλακια.
Σε ισοδυναμες σεξιστικες φαντασιωσεις.
Οταν ακουω τον καθε μνημονιομαλακα να μιλα για ισοδυναμα μετρα, θυμαμαι τους πλειοδοτικους διαγωνισμους με ανοιχτες προσφορες και πολλους, οχι εναν οπως στον ΟΠΑΠ, επενδυτες, που διενεργουσαμε στα παιδικα μας χρονια στα αποκρυμνα βραχια της Χαλκιδικης με θεα τη θαλασσα, υψηλης αντικειμενικης αξιας, κατα τα πεοαυνανιστηρια μυστηρια, αυτα τα μυστηρια που σημερα εχουν γινει το Final Three (Troica) της οικονομιας μας, οπου τα εμβολα της κρατικης μηχανης νυχθημερον αυνανιζονται, υπο τον ελεγχο του κεντρικου Masturdistribitor της Καραγιωργη Σερβιας.

* Αρκετα ατυχης και με σαδoμαζοχιστικες διαστασεις η Ελληνικη αποδοση της Γαλλικης λεξης soutien.
Τα γυναικεια στηθη δεν δενονται, δεν ειναι οφειλετες του Ελληνικου δημοσιου για να διαπομπευονται δεμενα στα δελτια των μνημονιτρουβαδουρων και μνημονιοτρουβερων, απλα υποβασταζονται σαν πολυτιμα κοσμηματα.
Εξαλλου, η Γαλλικη ονομασια εχει και μια μουσικη αυρα, λογω της συγγενειας της με τη λεξη τενορος.
Οι τενοροι, δηλαδη, ειναι τα soutiens της χορωδιας.
Αρκει να μην ειναι κοντρα τενοροι, γιατι τοτε οι σοπρανες και οι αλτες θα πρεπει να αναζητησουν την τυχη τους στους μπασους, τους απο μηχανης θεους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου