Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

877, Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ... ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ"*

Με το Πανελληνιο και σιγουρα και το Παγκοσμιο Ρεκορ των 877 ημερων καθυστερησης γινεται η επιστροφη των φορων απο την εφορια του Κιλκις.

877, ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

1. Πρωτος Αριθμος (Πανελληνιο Ρεκορ Καθυστερησης), αφου διαιρειται μονο με την μοναδα και τον εαυτο του... αυταριθμος, κρατικοδιαιτος αυνανισμος.
2. Περιττος Αριθμος (Αχρηστος Αριθμος), αφου δεν διαρειται με το 2 και οι φορολογουμενοι περιμενουν αδικα χωρις να παιρνουν τιποτα.
3. Το αθροισμα των ψηφιων του ειναι Αρτιος Αριθμος (22) ... και ευτυχως μη οικοδομησιμος, οποτε απαλλασσεται καθε κυβερνητικης φορολογικης ηδυπαθειας.
4. Η πλειοψηφια των αριθμητικων του μελων (2 στα 3) ειναι Περιττοι και Πρωτοι Αριθμοι.
5. Παρουσιαζει μια καταπλητικη Περιστροφικοτητα (Rotation), αφου πχ, αν απο το αθροισμα των δυο πρωτων ψηφιων του αφαιρεθει το τριτο, το οποιο δεν ειναι και το κατα παραδοση μακρυτερο, προκυπτει το πρωτο, αν στη διαφορα του πρωτου με το δευτερο προστεθει το τριτο προκυπτει παλι το πρωτο, αν απο το γινομενο του τριτου με το πρωτο, που ειναι και γινομενο του πρωτου με το δευτερο, αφαιρεθει το γινομενο του δευτερου με το τριτο, προκυπτει το δευτερο, που ειναι ισο με το τριτο, αν το πηλικο του δευτερου με το τριτο ή και αντιστροφως (retrograde) του τριτου με το δευτερο αφαιρεθει απο το πρωτο, προκυπτει το δευτερο, που ειναι ισο με το τριτο, αν απο τη διαφορα των τετραγωνων του πρωτου και του δευτερου ή τριτου ψηφιου αφαιρεθει ενα οποιοδηποτε ψηφιο, προκυπτει το αλλο ... και ειμαι σιγουρος πως αυτο ισχυει για καθε δυναμη μεγαλυτερη του 2, αλλα δεν διαθετω τον ηλεκτρονικο χωρο για την καταγραφη της αποδειξης, κατα την τακτικη του Fermat, που μας αφησε και το ομωνυμο θεωρημα (Θεωρημα του Fermat), που χρειασθηκε τρεις και πλεον αιωνες για την αποδειξη του...

Μετα, λοιπον, τις μαθηματικες αυτες επιδοσεις της Οικονομικης Εφοριας του Κιλκις, νομιζω πως εχει ωριμασει η ιδεα της αποκαταστασης της ευφυιας του Ποντιακου Ελληνισμου, ως ισοδυναμο αντισταθμισμα της βλακειας του Γερμανοναζιστικου Ευρωπαισμου, ωστε στο εξης δεν θα μιλαμε για ποντιακο, αλλα για γερμανικο ή ακομα και ευρωπαικο ανεκδοτο..

"Αει ο Θεος ο Μεγας (του καπιταλιστικου φασισμου) γεωμετρει..."

Τελικα, ο Καπιταλισμος, εκτος απο την απαλλοτριωση της ιδιοκτησιας και των μεσων παραγωγης, που ο Ελληνας προστατευε απο τον Κομμουνισμο, αλλα τα εχασε απο τον Καπιταλισμο, σφετερισθηκε και το κεντρικο συνθημα του Κομμουνισμου, ενωνοντας στην Ελλαδα, αντι για τους προλεταριους, τους ηλιθιους ολων των χωρων, της Ευρωπαικης Ενωσης, της Ευρωπαικης Κεντρικης Τραπεζας και του Διεθνους Νομισματικου Ταμειου, που νομιζουν πως χαψαμε το παραμυθι με το ονομα της "ΣΩΤΗΡΙΑΣ", ξεχνωντας οι αρνησιμνημονες το ποιημα του Γιαννη Ριτσου:

"Τη Ρωμιοσυνη μην την κλαις
εκει που παει να σκυψει
με το σουγια στο κοκκαλο
με το λουρι στο σβερκο

Νατη πετιεται απο ξαρχης
κι αντριευει και θεριευει
και καμακωνει το θεριο
με το καμακι του ηλιου".

* Χρησηδανειο απο το εργο του Μανου Χατζηδακι "Παραμυθι χωρις ονομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου