Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ (ENDLÖSUNGEN) ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Στην ηλεκτρονικη σελιδα του Γερμανικου περιοδικου Der Spiegel, την 1η Αυγουστου του 2013, παρατιθεται δημοσιευμα του Von Claus Hecking, που αφορα την πληροφορια των αποχαρακτηρισμενων μυστικων αρχειων του Ηνωμενου Βασιλειου, που δοθηκαν στη δημοσιοτητα υστερα απο την παρελευση του απαιτουμενου χρονου των τριαντα ετων*.

Ο τιτλος ηταν σαφης "Britische Geheimprotokolle: Kohl wollte offenbar jeden zweiten Türken loswerden" και η λεζαντα κατω απο τη φωτογραφια των Θατσερ και Κολ ακομα σαφεστερη: Ex-Kanzler Kohl mit Thatcher 1982: "Zahl der Türken um 50 Prozent reduzieren".

Τον Οκτωβριο του 1982, λοιπον, στη συναντηση της πρωθυπουργου της Μεγαλης Βρετανιας Μαργκαρετ Θατσερ με τον Γερμανο καγκελαριο Χελμουτ Κολ, ο Κολ αποκαλυψε στη Θατσερ μυστικο σχεδιο μειωσης των Τουρκων που ζουσαν στη Γερμανια κατα 50% σε μια τετραετια, γιατι λογω της θρησκευτικης τους ιδιαιτεροτητας δεν ειναι ευκολοαφομοιωσημοι στη Γερμανικη κοινωνια, σε αντιθεση με τους Πορτογαλους, τους Ιταλους, ακομα και τους Νοτιοασιατες, που δεν εχουν αυτο το προβλημα.

Το γερμανικο περιοδικο δεν αναφερεται στις λεπτομερειες του μυστικου σχεδιου του Κολ, ισως γιατι θεωρει αυτονοητα γνωστες τις μεθοδους των γερμανικων εθνικων ή φυλετικων καθαρσεων.
Στρατοπεδα συγκεντρωσης, θαλαμοι αεριων, εξοντωτικη εργασια, κρεματορια και εκτελεσεις αποτελουν τις βασικες πραξεις της πρακτικης αριθμητικης του γερμανικου πολιτισμου.

Μετα την τελικη λυση (Endlösung) του Εβραικου, ακολουθησε η τελικη λυση του Τουρκικου και σημερα η τελικη λυση του Ελληνικου προβληματος στο στρατοπεδο συγκεντρωσης του ευρω.

O Γερμανος ζωγραφος Paul Klee, που διωχτηκε απο το ναζισμο και εχοντας στο νου του την προπολεμικη ναζιστικη Γερμανια, ελεγε πως "οσο πιο τρομακτικος γινεται ο κοσμος, τοσο η τεχνη γινεται πιο αφηρημενη, ενω ενας ειρηνικος κοσμος παραγει ρεαλιστικη τεχνη".
Την απαντηση τοτε την εδωσε ο Ρωσικος σοσιαλιστικος ρεαλισμος, ενω σημερα θα τη δωσει ο Ελληνικος οικονομικος ρεαλισμος, γιατι "η μανια των στοιχειων της φυσης ξεσπα παντα στις ψηλοτερες κορυφες και ο λαος ειναι κι αυτος ενα απο τα στοιχεια της φυσης" (Victor Hugo).

* H σχετικη ιστοσελιδα του Der Spiegel:
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/kohl-wollte-jeden-zweiten-tuerken-in-deutschland-loswerden-a-914318.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου