Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

H "ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ Ο "ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ"

Οι ιστορικοι δεσμοι της "κινητικοτητας" αναμεσα στη Συρια και την Ελλαδα φαινεται πως ενισχυονται...

Στη Συρια η "κινητικοτητα" επιστρατευσε το νομο της βαρυτητας, ριχνοντας δημοσιους υπαλληλους απο την οροφη του ταχυδρομειου στη γη, το οποιο ταχυδρομειο απαλλαγμενο, πλεον, απο τα μισθολογικα βαρη θα γινει ελκυστικοτερο σε μια μελλοντικη ιδιωτικοποιηση...
Προληπτικος καπιταλισμος και αμεση "δικτατορια"!

"Οι αντάρτες ρίχνουν υπαλλήλους από την οροφή του ταχυδρομείου"! (newsit.gr).

Στην Ελλαδα σε συνθηκες ελλειψης πολιτικης βαρυτητας, οι δημοσιοι υπαλληλοι τιθενται σε περιστροφικη κινηση, κατω απο τους νομους της φυγοκεντρης "κινητικοτητας".
Θεραπευτικος καπιταλισμος και εμμεση "δημοκρατια"!

Προληψη και θεραπεια, βια και γελοιοτητα.

Ποια ειναι η κοκκινη γραμμη αναμεσα στα δυο προσωπα του αυταρχισμου της εξουσιας, αναμεσα στην αμεση δικτατορια και την εμμεση δημοκρατια;

Γιατι ο θανατος απο τα νευροπαραλυτικα αερια ειναι επαχθεστερος απο το θανατο απο την πεινα;

Γιατι τα εγκληματα του χημικου πολεμου ειναι φριχτοτερα απο τα εγκληματα του οικονομικου πολεμου;

Ποιος ιεραρχει και ιερουργει τις αιτιες θανατου;

"Κολαση απο κολαση δεν εχει διαφορα" (Παμπλο Νερουντα: Ο στρατηγος Φρανκο στην κολαση).

ΥΓ. 1.
Και μια και αναφερθηκα στη Συρια, αξιζει τον κοπο να παραθεσω τη δηλωση του Ρωσου αντιπροεδρου, που αποκαλυπτει την ποιοτητα μιας πολιτικης σκεψης, που εχει στο ιστορικο ενεργητικο της τις πνευματικες υποθηκες των Λενιν, Σταλιν και Τροτσκυ:
"Η Δυση συμπεριφέρεται στους μουσουλμανους σαν πιθηκος με χειροβομβιδα"!

Ο καθενας μας μπορει να αναρωτηθει, πως συμπεριφερεται η Ενωμενη Ευρωπη στην Ελλαδα, λαμβανοντας υποψη πως θα συμπεριφεροταν, αν δεν ηταν Ενωμενη, αλλα μονο Ευρωπη.

Το ζητημα ειναι, αν, τελικα, στη στεππα του Δυτικου πολιτισμου υπηρξαν, εκτος απο τους πιθηκους, και ανθρωποι, γιατι ανθρωποι χωρις ανθρωπισμο ειναι πιθηκοι.

ΥΓ. 2.
Στη συνοδο των εικοσι πλουσιοτερων χωρων στην Αγια Πετρουπολη, που κατα καιρους συσκεπτονται για να αποφασισουν, πως θα γινουν οι φτωχες χωρες φτωχοτερες, ο Αγγλος πρωθυπουργος δηλωσε πως η χωρα του απαλλαξε τον κοσμο απο το φασισμο, με τη διαφορα πως ο φασισμος καθοταν στο τραπεζι και κρυφογελουσε μαζι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου