Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΕΠΕΤΕΙΑΚΟ

Eνα εργο (Οι βασικοι μυθοι της Ισραηλιτικης πολιτικης) του Roger Garaudy, που πρεπει να διαβαστει, αρκει να γνωριζει κανεις Γαλλικα.
Υπαρχει Αγγλικη μεταφραση και νομιζω και Ελληνικη.
Εκδοθηκε σε μια προχειρη εκδοση, αν θυμαμαι καλα, γυρω στα 1995-96 απο τον ιδιο με τη συμβολη ενος μικρου εκδοτη, γιατι οι μεγαλοεκδοτες, που εξεδιδαν τα εργα του μεχρι τοτε, δεν το αναλαμβαναν για το φοβο των Ιουδαιων, αφου αμφισβητουσε το Ολοκαυτωμα.
Δυο χρονια μετα απαγορευτηκε απο τα δικαστηρια η κυκλοφορια του στη Γαλλια και επιβληθηκε στον Roger Garaudy ενα εξοντωτικο προστιμο.
Ειχα την τυχη να εχω ενα απο τα τευχη της αρχικης αυτης εκδοσης, αφου στα νιατα μου γνωρισα τον Roger Garaudy, αρχικα ως ενα Σταλινστη, αργοτερα "Ρεβιζιονιστη" και μαλιστα την εποχη εκεινη που ημουν εγω Σταλινιστης του ασκησα δριμεια κριτικη, οταν διαγραφτηκε απο το ΚΚ της Γαλλιας, για τις αναθεωρητικες αποψεις του, την εντονη κριτικη του στον Γενικο Γραμματεα Georges Marchais και την αντιδραση του στη Σοβιετικη εισβολη στην Τσεχοσλοβακια και τελος ως φιλο του Ισλαμισμου, που τιμηθηκε, οσο κανενας αλλος διανοουμενος της Δυσης απο την ηγεσια και το λαο του Ισλαμικου κοσμου.
Σημερα θαυμαζω το εργο του και κυριως το θαρρος του να μεταμορφωνεται και να αμφισβητει τον εαυτο του.
Το σημειωμα αυτο ειναι ενα μικρο αφιερωμα στην επικειμενη σε λιγες μερες επετειο του θανατου, στις 13 Ιουνιου 2012, μαλιστα, σημερα που η Ελλαδα βρισκεται στη μεγγενη του Σιωνιστικου χρηματοπιστωτικου φασισμου.
Ειχε πει καποτε πως τιμα τους ιδεολογικους του αντιπαλους ως αντιπαλους και όχι ως εχθρους, γιατι αυτο επιτασσει ο ανθρωπισμος, εκτος απο τον Χιτλερ και τον αστειο Μουσολινι.
Αν ζουσε σημερα στο ναζιστικο μορφωμα της ΕΕ των τραπεζων και του κεφαλαιου, ισως να αναθεωρουσε τη γνωμη του για την εισβολη στην Τσεχοσλοβακια και σιγουρα θα αναγνωριζε το Ολοκαυτωμα των λαων της Ευρωπης.

http://archive.org/stream/LesMythesFondateursDeLaPolitiqueIsralienne/RGMythes_djvu.txt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου