Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΜΙΓΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το "Νεωτερον Εγκυκλοπαιδικον Λεξικον του Ηλιου", που επιλεγω για λογους ιστορικης ασφαλειας, αφου γραφτηκε απο το 1945 ως το 1960, στα λημματα "Μιγας" και "Μιγας (Μιγαδικος) αριθμος" γραφει:

"Μιγας:
Ο εκ μειξεως προελθων. Ο μεικτογενης...

Μιγαδικος αριθμος:
Ουτω καλειται αριθμος αποτελουμενος απο εν πραγματικον και εν φανταστικον μερος...
Η φανταστικη μονας (των μιγαδικων αριθμων ειναι το γιωτ - δυστυχως στο BlackBerry δεν υπαρχει το συμβολο), η τετραγωνικη ριζα του -1.
Τους μιγαδας (μιγαδικους αριθμους) ως λυσεις εξισωσεως εμελετησεν πρωτος ο Καρδανος, ονομασας αυτας "σοφιστικας λυσεις" και θεωρων αυτας αχρηστους...

Ερμηνευτικη εγκυκλιος
Για να καλυφθει το κενο της ερμηνευτικης παραληρηματικης εγκυκλιολαγνειας του διπλης χαρης Χαρη ΘεοΧαρη, αρχιεκτελεστη του οικονομικου φασισμου.

Η μιγαδικοτητα της κυβερνητικης εξουσιας δεν χρειαζεται ιδιαιτερη παραδειγματικη αναφορα, αφου αποτελει μειξη κομματικων φύλων και φιλων και οικονομικων φυλών της διεθνους χρηματοπιστωτικης χουντας.

Η μιγαδικη πολιτικη ειναι η πολιτικη της ψευδαισθησης, αυτο που χαρακτηρισθηκε σαρκαστικα ως "success story" και η πολιτικη της φενακης και της καπιταλιστικης κλεπτοκρατιας.
Για παραδειγμα η προσφατως αναγγελθεισα μειωση των επικουρικων συνταξεων κατα 5,2% ειναι ενα μιγαδικο μιγμα ψευδαισθησης, φενακης και κλεπτοκρατιας, αφου δινει στους συνταξιουχους τη ψευδαισθηση της μειωσης της πραγματικης, σημερινης συνταξης, οπως εχει διαμορθωθει με τις ληστρικες μεχρι σημερα μειωσεις, ενω στην πραγματικοτητα αφορα ποσοστο μειωσης του φανταστικου ποσου, ποσου φαντασματος, της αρχικης πριν τις ληστρικες μειωσεις συνταξης.
Ετσι, αξιολογωντας τις ποσοτητες των πραγματικων και φανταστικων αριθμων, η πραγματικη μειωση θα ξεπερασει το 10%.

Ενα άλλο παραδειγμα μιγαδικης πολιτικης συναρτησης, "σοφιστικης λυσης", κατα τον Καρδανο, ειναι η περιβοητης πολιτικης πορνειας απατη των λεγομενων "αντικειμενικων τιμων" των ακινητων, που στην πραγματικοτητα αποτελουν μιγαδικους - φανταστικους και φαντασιακους μηχανισμους φοροκλοπης, κανοντας την Ελλαδα την πρωτη χωρα της ΕΕ στην κουρσα του καπιταλιστικου εκσυγχρονισμου, που εκανε το συμβολικο αλμα απο τη ζωοκλοπη στη φοροκλοπη.

Πραγματικο, φαντασιακο, συμβολικο, ο Νœud Borroméen (Κομβος του Μπορομε) του Lacan της ψυχοπαθολογιας και της σαδιστικης ψυχαναγκαστικης διαστροφης της μνημονιακης χουντας του χρηματοπιστωτικου φασισμου, που κινειται με κινητηρα εσωτερικης καυσης το γερμανικο ναζισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου