Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Διαβαζω απο δημοσιευμα της ιστοσελιδας "capital.gr", που αναδημοσιευει πληροφοριες της εφημεριδας "Το Βημα", που επιβεβαιωθηκαν απο υπουργους στο τηλεοπτικο βημα της μνημονιακης προπαγανδας:

(Η μειωση των μισθων των υπαλληλων του δημοσιου της πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης) "πρόκειται για μία κίνηση που, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα (της εφημεριδας "Το Βημα"), θεωρείται από τους ξένους και κυρίως από την Κομισιόν ως κορυφαία διαρθρωτική αλλαγή στην ελληνική οικονομία", που θα την μεταφερει, συμπληρωνω, με ασφαλεια απο τον ανθρωπισμο στην ανθρωποωμοφαγια.

Ο ταξικος Καιαδας ειναι φασισμος.

Σε ανυποπτο χρονο, το 2000, εγραψα προφητικα στην μπροσουρα μου "Απο την παρ' ολιγον Ελλαδα, Αντιλογος στην Ευρωαγυρτεια και τον πνευματικο νεοπλουτισμο":

"Η χωρα μας σημερα Βαυαροκρατειται και βαρβαροκρατειται... Η δημοκρατια θα πρεπει να εχει διασταλτικες και οχι συσταλτικες ιδιοτητες και η ολοκληρωση της να συντελειται μεσα απο την ανοχη και επιβιωση των αναξιων και οχι μεσα απο προτυπα κοινωνικου δαρβινισμου, οπως η επικυριαρχια των αξιων".

Σημερα, δυστυχως, ζουμε την αποσυνθεση της δημοκρατιας και την ολοκληρωση του ευρωγερμανικου κοινωνικου και πολιτικου φασισμου.

Ο Gustave Flaubert εγραψε, πως "το ονειρο της δημοκρατιας ειναι να ανυψωσει την εργατικη ταξη στο επιπεδο ηλιθιοτητας στο οποιο εχουν φτασει οι μικροαστοι"

Σημερα το ονειρο της αστικης "δημοκρατιας" εγινε εφιαλτης: ο αφανισμος της εργατικης και μικροαστικης ταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου