Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Διαβαζω, περασμενα μεσανυχτα, σε ιστοσελιδα της ΝΔ, το antinews.gr, μια "ενδιαφερουσα" μελετη για το ρολο των μικρων (μικροοικονομια) και μεγαλων (μακροοικονομια) πεων στη μονιμη και παροδικη σεξουαλικη σχεση.
Το δημοσιευμα, εκτος του οτι αποδεικνυει πως το κομμα της ΝΔ, ελαβε το μυνημα των εκλογων, απενοχοποιει τη μονιμη σχεση του με το χρηματοπιστωτικο φασισμο, λεγοντας συμβολικα πως αποδεχεται σ´ αυτη τη σχεση το μικρο πεος, με το οποιο οι δανειστες, τη βιαζουν καθημερινα, χωνοντας το στον κωλο της, κατα τη λαικη ρηση "οσο πατσει η γατα".
Αφου τα μοντελα του πειραματος ηταν μπλε, γιατι δεν επελεγαν για το μικρο μεγεθος τη ΝΔ;
Εξαλλου, η Ντορα που εχει μονιμη σχεση μ´ αυτη, το διαβεβαιωσε συνθηματικα, λεγοντας, πως η ΝΔ ειναι ενα μικρο "κομμα".
Παντως, βλεπω με χαρα, πως η ιστοσελιδα της ΝΔ με τον ανασχηματισμο, αρχισε να αλλαζει πολιτικη. Αφησε τα μακροοικονομικα πεη των δανειστων και μπηκε στη μικροοικονομια της πραγματικης οικονομιας του πουτσου....

ΥΓ (1)
Δυσκολευομαι, πραγματικα, μ´ αυτο το "touch keyboard" του tablet.
Η επαφη ειναι για αλλα πραγματα και οχι για πληκτρολογια και οθονες.
Μηπως, τελικα, και αυτα αποτελουν ενα φαντασιακο υποκαταστστο  του πραγματικου σεξ;
Πραγματικη και φανταστικη οικονομια, πραγματικο και φανταστικο σεξ.
Η ΝΔ τελικα με τη φαντασιακη σταθεροτητα του ΠΑΣΟΚ, αποτελουν ενα μιγμα φανταστικης "ευημεριας" και πραγματικης ανεχειας, δε μια χωρα, στην οποια η ηλιθιοτητα ξεπερασε το 30%.
http://www.antinews.gr/Kleidarotrupa/allo-megethos-gia-one-night-stand-allo-gia-monimi-sxesi-/

ΥΓ(2)
ΥΓ. Συμφωνα με τα "ισοδυναμα μετρα" της οικονομικης χουντας, φαινεται, τελικα, πως το πεος εχει τις ιδιοτητες της ραδιενεργειας.
Σε μια συνεδρεια απαιτει μεγαλη δοση, ενω οι πολλαπλες μικρες δοσεις εχουν αθροιστικο αποτελεσμα, οδηγωντας, τελικα, στο μεγαλο πεος, αυτο που καποτε λεγοταν μεγαλη Ελλαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου