Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΦΩΝΙΑΣ ή ΤΟ ΑΥΤΟΣΕΞ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ



Στον φιλο μου Πανο (Πανοπτη), που τον εβαλα σε φασαριες, γιατι βρισκομενος στο εξωτερικο ξεχασα τους κωδικους προσβασης της ηλεκτρονικης μου επικοινωνιας, οχι στις ατελειωτες λεωφορους των ποδιων καποιας Ρωσιδας, αλλα στους στενους μονοδρομους του νου μου, οπου συνωστιζονται ακαταστατα τα παντα.
Απο τα Πατερικα Κειμενα ως τον Σταλιν, χωρις κωδικα κυκλοφοριας.

Στα νειατα μου για να σκοτωσω το χρονο, πιστευοντας πως κατι κανω, εγραψα, αναμεσα στα αλλα, ενα διτομο εργο αρκετων εκατονταδων σελιδων με τιτλο "ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ", που εγινε αναρπαστο στην "Ερημη Χωρα" της μουσικης βιβλιογραφιας.

Σημερα, με αφορμη το παρακατω δημοσιευμα στην ιατρικη ιστοσελιδα Onmed.gr, σχετικο με την αυτοϊκανοποιηση, αποφασισα να γραψω δυο επιγραμματικους σχολιαστικους διαλογους:

http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/315243-andriki-kai-gynaikeia-aftoikanopoiisi-sokaristika-dedomena-pou-den-exete-ksanakoysei

ΜΕΡΟΣ Ι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

"Για τις γυναίκες

1. Το 44% των νεαρών γυναικών επιδίδεται σε αυτή τη σεξουαλική πρακτική κατά μέσο όρο 4,7 φορές το μήνα.
2. Το σάλιο ως λιπαντικό διαταράσσει την ισορροπία των βακτηρίων στον κόλπο, με αποτέλεσμα τον αυξημένο κίνδυνο καντιντίασης.
3. Ο δονητής εφευρέθηκε από γιατρό ως εργαλείο αντιμετώπισης της υστερίας – έως τότε οι γιατροί χρησιμοποιούσαν τα χέρια τους για να επιφέρουν τον οργασμό, με στόχο την καταστολή της κρίσης.
4. Οι γυναίκες που διαθέτουν περισσότερη τεστοστερόνη αυτοϊκανοποιούνται συχνότερα.
5. Στην Ιαπωνία απαγορεύονται οι δονητές που μοιάζουν με το ανδρικό μόριο – γι' αυτό σχεδιάζονται sex toys σε σχήμα ζώου, όπως το κουνέλι.
6. Η αυτοϊκανοποίηση – και ο επακόλουθος οργασμός – καταπραΰνει τον πόνο της περιόδου!
7. Η γυναίκα μπορεί να επιτύχει τον οργασμό με διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου ή και των δύο.
8. Κατά μέσο όρο, ο γυναικείος οργασμός διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΣ Ι

1. Το υπολοιπο 56% τι κανει;
Αν ηταν 69% υπηρχε η διεξοδος της ομωνυμης τεχνικης.
Οι 4 φορες το μηνα αντιστοιχουν σε μια την εβδομαδα, ενω η 0,7 φορα, προφανως, στο υπολοιπο διημερο ή τριημερο, που υπολειπεται για την ολοκληρωση του μηνα, οδηγωντας τελικα σε ανολοκληρωτο προοργασμικο αυτοσεξ.
Τελικα, φαινεται πως το Γρηγοριανο ημερολογιο εκανε μεγαλη ζημια στο ισοζυγιο τρεχουσων συναλλαγων του αυτοσεξ, γιατι μ' αυτο η εαρινη ισημερια μετατιθεται μια μερα κάθε 3.300 χρονια, ενω με το Ιουλιανο, που αντικατεστησε μετατοπιζοταν καθε 128 χρονια, δινοντας, ουσιαστικα,  25,78 περισσοτερες πιθανοτητες προσεγγισης του 0,7 προς τη μοναδα, που αντιπροσωπευει την τετελεσμενη οργασμικη αυτοϊκανοποιηση.
2. Η καντιντιαση απο σαλιο δεν καλυπτεται από τον ΕΟΠΠΥ με βαση την μεταρρυθμιση του μεγαλου μεταρρυθμιστη και εμπειροτεχνη, του Λουθηρου του μνημονιοναρκισσισμου, γι' αυτο αντι για σαλιο μπορει να χρησιμοποιηθει λιπαντικο ορυκτης προελευσης, πχ γρασος, βαζελινη ή ακομα, επειδη ο ορυκτος μας πλουτος ειναι υποθηκευμενος στην αποπληρωμη του χρεους, μπορει να χρησιμοποιηθει χοιρινο λιπος, κοινως λιγδα, απο τα PIGS της Νοτιας Ευρωπης.
3. "Ουδεις μωροτερος των ιατρων εαν δεν υπηρχαν οι διδασκαλοι".
Μπορει να χρησιμοποιηθουν αφοβα και τα ποδια.
4. Η υπερτοστεριναιμια της Μερκελ και της Λαγκαρντ κανει την αυτοϊκανοποιηση ημερησια αναγκη, με πληρη και αποκλειστικη απασχοληση, που μειωνει δραστικα τον μεσο ορο της ανεργιας του αυτοσεξ.
Αν οι Ελληνες ακολουθησουν το χειροπιαστο παραδειγμα των δυο κυριων, σε συντομο χρονο η ανεργια θα ειναι μια κακη αναμνηση.
5. Φημολογειται, πως με την αναπτυξη των Ελληνοκινεζικων σχεσεων, θα κατασκευασθουν στην Κινα φτηνοι δονητες, "sex toys σε σχημα ζωου", στο σχημα και το μεγεθος του Παγκαλου, αλλα χωρις στομα, γιατι η υπαρξη του κρινεται  αντιοργασμικη, κατα συνεπεια και αντιπαραγωγικη.
6. Η αυτοϊκανοποιηση και ο επακολουθος οργασμος καταπραΰνει, επισης, τον πονο της ανεργιας, της φορολογιας, των στερητικων φαινομενων των θυματων του μνημονιου και των μαχαιρωματων στους μισθους και τις συνταξεις.
Θα μπορουσαν, μαλιστα, να δημιουργηθουν και ελευθερες οικονομικες ζωνες αυτοσεξ, δηλαδη, ενας χωροταξικος σχεδιασμος της χρησης του αυτοσεξ, κατι σαν τον χωροταξικο σχεδιασμο της χρησης γης, που παει να καταργησει ο μνημονιοαυναν θεος της χωροταξιας και του περιβαλλοντος.
Σε αλλες θα αυνανιζονται οι συνταξιουχοι, σε αλλες οι μισθωτοι, σε αλλες οι ελευθεροι επαγγελματιες, σε αλλες οι φορολογουμενοι κλπ, κλπ, δοξαζοντας οι παντες τον μνημονιοαυνανα θεο της αναπτυξης, που πριν απελευθερωσει το ανοιγμα των ποδιων των γυναικων, πηρε των οματιων του για τα πατρια εδαφη της ΕΕ (ευρωνοστος), οπως λενε οι φημες, αφηνοντας στη θεση του εναν καθ' υλιν αρμοδιο μαιευτηρα - γυναικολογο, επιστημονα εμπειροτεχνη, κοινως λαικιστη, της αναπτυξης της λεγομενης γυναικολογικης στασης, που θα συστησει διαρκει εξεταστικη των γυναικων επιτροπη στη μη βολευτικη γυκαικολογικη κλινη.
7. Η γυναικα, δηλαδη, εχει τρεις αυτοϊκανοποιητικες αντιμεταθεσεις, οπως λεγονται στη μουσικη:
Κλειτοριδα, Κολπος, Κολπος + Κλειτοριδα.
Αυτο, πλεον, δεν ειναι αυτοσεξ, αλλα σειραϊκη μουσικη.
8. Οι χαρες ειναι συντομες, οι λυπες μακρες.
Απορω τι κανει ο τροχοφορος Γερμανος παραλυτος;
Θα πρεπει να παρατεινει τη διαρκεια του "προγραμματος" του οργασμου, με χαμηλοτοκο δανεισμο και μεγαλη διαρκεια αποπληρωμης, ωστε να εξασφαλισει ενα "αξιοπρεπες" σεξουαλικο "εισοδημα" οργασμου, στην ανοοργασμικη κτηνωδια του εθνους του.

ΜΕΡΟΣ ΙΙ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

"Για τους άνδρες

1. Το 98% των νέων αυτοϊκανοποιείται κατά μέσο όρο 12 φορές το μήνα.
2. Όταν ο άνδρας είναι χαρούμενος, δε θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που αυτοϊκανοποιήθηκε!
3. Η αυτοϊκανοποίηση αυξάνει τις αντοχές στο σεξ, καθώς βοηθά τον άνδρα να ελέγχει καλύτερα το σώμα του.
4. Η αυτοϊκανοποίηση βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος στους άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΙΙ

1. Τελικα, η μαλακια, παρα το θηλυκο της γενος ειναι αρσενικο προνομιο, που με βαση τις αρχες της απλης και αδολης αναλογικης διαθετει αυτοδυναμια, ικανη να ψηφιζει, οχι μονο μοναρθρα νομοσχεδια, αλλα και να εκλεγει πλανηταρχη του παγκοσμιου καπιταλισμου.
2. "Μνημη του λαου μου σε λενε Πινδο, σε λενε Αθω" (Ελυτης).
3. Αυτο ισως θα αποτελεσει το μοναδικο φαρμακο της τετραπληγιας, αρκει να τηρηθουν τα λεγομενα "προαπαιτουμενα":
Να σηκωθει το πεος και να κινηθουν τα χερια, γιατι δεν μπορει να υπαρξει δοση μαλακιας χωρις σηκωμενο πεος και με παραλυτα χερια.
4. Παντως με τη μαλακια δεν εχουν γεννηθει ακομα παιδια, εκτος απο τους παραγιους - συνεπειες του μνημονιου (παρα φυσιν τοκετος).

ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ

"Ειναι μερες που νομιζω, πως θα πεθανω απο υπερβολικη δοση αυτοϊκανοποιησης" (Salvador Dali).

"Μην απαξιωνετε την αυτοϊκανοποιηση, που ειναι σεξ με καποιον που αγαπαω" (Woody Allen).

Εδω οι μνημονιοσωτηρες πεθαινουν καθε μερα απο την μνημονιοαυτοϊκανοποιηση, με την οποια ειναι ερωτευμενοι, σε βαθμο, που επιστρεφουν το βραδυ στο σπιτι τους, που υποψιν δεν κινδυνευει να κατασχεθει, ουτε απο το κρατος, ουτε απο τις τραπεζες, με τα λογια "εκανα σημερα μια μαλακια", οταν αυτη δεν τους οδηγησε σε οργασμο ή "οι μεταρρυθμισεις θα συνεχισθουν", οταν το μνημονιοαυτοσεξ ειναι οργασμικο, με το υποκοριστικο "Ευρωπαϊκη ολοκληρωση".

Αυτοσεξιστικη μνημονιολαγνεια.
Ο Ρεφορμισμος του  μ@@νιου και του παλουκιου.


Απο το Νησι της Αφροδιτης..., στο οποιο, ομως, οι Αφροδιτες ειναι εισαγωγης. Ρωσιδες, Ουκρανες κλπ.

ΥΓ.

Παρατηρω στο ξενοδοχειο που μενω, πως οι Γερμανοι τουριστες εισβαλουν για το πρωινο στο εστιατοριο μολις ανοιξει, γεμιζοντας τα πιατα μια και δυο και τρεις φορες μεχρι επανω.
Προσπαθω να δωσω καποιες εξηγησεις και δεν βρισκω αλλες εκτος απο τις παρακατω:
Το πρωινο "συσσιτιο" για τους Γερμανους ειναι καταλοιπο των στρατοπεδων συγκεντρωσης και τα γεματα πιατα προσπαθεια υπεραναπληρωσης αυτων που στερησαν και στερουν ακομα και σημερα απο τους λαους.
Περα απο τις ψυχαναλυτικες προβολες, θα μπορουσε, ομως, η επιδρομη των Γερμανων στο πρωινο να θεωρηθει και ως ενα συνηθισμενο Γερμανικο πλιατσικο, εθνικη βουλιμια.

Απεναντι μου, ομως, καθεται μια εξ αιματος θρησκευτικου, γεωπολιτικου και τεως ιδεολογικου και πολιτικου χαριτωμενη Ρωσιδα με "ατελειωτα ποδια" κι' ετσι διακοπτω τη λειτουργια του νου και βαζω μπροστα αυτη των αισθησεων, σαν ενα αυτοκινητο, που απο τη ρυπογονο βενζινη περναει στο οικολογικο αεριο.
Γιατι σιγουρα ο νους ειναι ρυπογονος, ενω οι αισθησεις οικολογικες...
Κριμα, που ο αγωγος South Stream, που θα μας εδινε μια αμεση προσβαση στον πλουτοπαραγωγικο οργασμο της Ρωσιας, δεν θα περασει απο την Ελλαδα.
Μπροστα, λοιπον, στα "ατελειωτα ποδια" της Ρωσιδας, μου ερχεται στο νου κατι που διαβασα, προσφατα, σε γαλλικο βιβλιο (δεν θυμαμαι πιο ακριβως, βλεπετε η ελλειψη της βιταμινης Β12 εχει πιο σταθερες συνεπειες στον εγκεφαλο, απο οτι στο αιμα), για το παθος των ανδρων για τα μακρια γυναικεια ποδια.
Συμβολιζουν, εγραφε, εναν μακρυ δρομο προς την απολαυση.

Θα συμπληρωνα, μια Καβαφεια διαδρομη προς την Ιθακη της αιωνιοτητας...

*Μιας κι έγινε αναφορά στην ταπεινότητά μου και καθώς δεν πρόλαβες καν να με βάλεις σε φασαρίες, παίρνω το θάρρος να προσθέσω μια σχετική παραπομπή μέσα από τα κανάλια της μουσικής, όχι απαραίτητα πολυφωνικής, αλλά μάλλον μονοφωνικής όπως επιβάλλει η περίσταση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου