Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ

"Ὅσοι τὸ χάλκεον χέρι
βαρὺ τοῦ φόβου αἰσθάνονται,
ζυγὸν δουλείας, ἂς ἔχωσι·
θέλει ἀρετὴν καὶ τόλμην
ἡ ἐλευθερία" (Κάλβος: Εἰς Σάμον)

Τελικα, ειχαν δικαιο οι Εθνικοι Προδοτες, οι αντιπαλοι του Εθνικου Ηρωα Μανωλη Γλεζου, που τον κατηγορησαν προεκλογικα, πως δεν μπορει να ειναι υποψηφιος ευρωβουλευτης, γιατι δεν μπορει να ταξιδευσει με αεροπλανο.
Που να χωρεσει σ' ένα αεροπλανο το μισο εκατομμυριο των Ελληνων, που τον ψηφισαν;
Χρειαζεται πλοιο.
Ένα νεο Mataroa*, που θα μεταφερει στην Ευρωπη την Ελληνικη συνειδηση, την αριστερη δημοκρατικη ιδεολογια και την αηδια των Ελληνων εναντιον του ναζιστικου μορφωματος της ΕΕ.
Με το μισο εκατομμυριο των συνοδων του συνελληνων θα μεταφερει στην αναπηρη και γερμανοκρατουμενη Ευρωπη την απαιτηση των γερμανικων επανορθωσεων του Β Παγκοσμιου Πολεμου και την επιστροφη του κλοπιμαιου πλουτου της Ελλαδας, των αναγκαστικων δανειων της γερμανικης κατοχης του σαραντα και της σημερινης, στη διαρκεια των οποιων η ναζιστικη Γερμανια  πλουτισε, αλλοτε ως καταναγκαστικα δανειζομενη και σημερα ως καταναγκαστικα δανειζουσα.

ΥΓ. Τις μερες αυτες της γερμανικης νεοκατοχης,  για να υποτιμησουν τον ηρωισμο του Μανωλη Γλεζου να κατεβασει τη γερμανικη σημαια με τον συναγωνιστη του Αποστολο Σαντα απο την Ακροπολη το 1941, βγαινουν στα χυδαιοφωνα ορισμενοι συνομηλικοι του και διατυμπανιζουν, πως η Ακροπολη ειχε μεινει "αφυλακτη" τη μερα εκεινη απο τους κατακτητες, αλλα δεν απαντουν, γιατι, αφου ηταν τοσο ευκολο το εγχειρημα, δεν κατεβασαν οι ιδιοι τη σημαια.
Ισως, γιατι ηταν συνεργατες και δοσιλογοι των Γερμανων.

* Πλοιο με το οποιο ο φιλελληνας διανοουμενος και διευθυντης του Γαλλικου Ινστιτουτου των Αθηνων Octave Merlier φυγαδευσε με υποτροφια του Γαλλικου κρατους πανω απο 200 Ελληνες αριστερους πνευματικους ανθρωπους για να σωθουν απο τις δυναμεις κατοχης και τους ντοπιους συνεργατες τους, αναμεσα στους οποιους συνεργατες των κατακτητων ξεχωριζει το ονομα του Γεωργιου Παπανδρεου, κομμουνιστοφαγου, ανθρωπου των Αγγλων, υπευθυνου για τις δολοφονιες των αριστερων στα Δεκεμβριανα και παππου του ΠαΣοΚοΑμερικανου Γιωργου Παπανδρεου, που παρεδωσε την Ελλαδα στους διεθνεις τοκογλυφους του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Πριν μερικα χρονια η εφημεριδα "Ριζοσπαστης" ειχε εκδωσει εναν επετειακο τομο με τα παρανομα φυλλα του της περιοδου της κατοχης.
Αν ειχα την οικονομικη ευχερεια και γνωριζα αυτο το 8%, που ψηφισε το καρναβαλι του ΠαΣοΚ, ντυμενο ως "Ελια", θα τους δωριζα απο ενα τομο για να μαθουν το βιο και την πολιτεια του γεναρχη του κομματος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου