Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΙΜΗΣ ΛΟΓΟΣ*

Η μια απο τα δυο θηλυσκεπη τερατα (γνωριζω τα γενη και σκοπιμως χρησιμοποιω το τριτο για την ουδετεροποιηση του θηλυκου υποκειμενου) του ΔΟΣ (Διεθνους Οικονομικου Σαδισμου) Christine Madeleine Odette Lagarde, η εταιρα ειναι η Angela Dorothea Merkel, σε μια κριση σαδιστικης ειλικρινειας δηλωσε, πως ειναι "ζητημα τιμης για το ΔΝΤ να αναγνωρισει το λαθος στην Ελλαδα".

"Με συγχωρειτε, λαθος".
Γαλλικη ευγενεια.

Και επειδη στην Ελλαδα γνωριζουμε, πως "η τιμη τιμη δεν εχει", οπως επισης και την αποψη του συμπατριωτη της Jean Racin, πως "χωρις χρηματα, η τιμη ειναι μονο μια αρρωστια" και δεν αντεχουμε απο αρρωστιες με χρεοκοπημενο το συστημα της υγειας, θα μπορουσαμε να της απαντησουμε δια της παραπομπης στο τριμελες μεσοσκελιαιο συμβουλιο των γεννητικων μας οργανων, που ακομα δεν εχει περασει στην αρμοδιοτητα του fast track της arabesque (αραβουργηματικης)  ιδιωτικοποιησης και μπορει να απολαμβανει το success story του slow sex, ο εστι λαικα μεθερμημευομενον δια της συναιρετικης λιτοτητας "στ' αρχιδια μας".

Οι πολιτικοι μας, ομως, γνωριζοντες τη νουθεσια του Τολστοϊ, πως "τζεντλεμαν ειναι αυτος που πληρωνει τα χρεη του στα χαρτια, ακομα και οταν ξερει πως τον εχουν κλεψει", εχοντας το χαρισμα του τζεντλεμαν και οι ιδιοι, παραχωρουν το δικαιωμα αυτο της ευγενειας στο λαο, μεχρι να αντιληφθει ο αμνημων τη θυμοσοφια του "αλλος γαμαει και αλλος πληρωνει".

Κατα τον Arthur Schopenhauer "τιμη ειναι η εξωτερικη συνειδηση και συνειδηση ειναι η εσωτερικη τιμη", για να αντιληφθουμε καλυτερα την ατιμια αυτου που μας λενε για εξωτερικη και εσωτερικη υποτιμηση.

*Απο το ορος των ελαιων, ο εστι μεθερμηνευομενο και κρανιου τοπος, κοινως Ελλαδα, του νεου κομματος της ελιας των παλιων ελαιοπαραγωγων, οι οποιοι κατεχουν φιλολογικη φιλοκαλια τους ρηματικους τυπους της ενεργητικης και παθητικης φωνης των ιδιοτητων του προιοντος ρευστοτητας της ελιας, τουτεστιν πολιτικος αμφισεξουαλισμος.
Μετα την πολιτικη ομοφυλοφιλια, γνωστης και ως αυτοδυναμιας, της συκιας, ενα άλλο δεντρο, η ελια, ηρθε στην πολιτικη λεξικογραφια να αρει τις αμαρτιες του πολιτικου κοσμου.

Κατι τετοια, μαζι με το φορο της ακινητης περιουσιας θα μ' αναγκασουν να ξεριζωσω τους ελαιωνες, γιατι δεν αντεχω το στιγμα του ελαιοκαλλιεργητη, ερμαφροδιτου καλλιεργητη, του κεντροαριστερου χωρου, σε μια χωρα που "καλυτερα ειναι να σου βγει το ματι, παρα το ονομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου