Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΕΞΟΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Με κοινη υπουργικη αποφαση "συνισταται" ο περιορισμος της θερμανσης!!!

Το επομενο βημα για τη μετατροπη της "συστασης" σε αποφαση, κατα το "διοτι δεν συνεμορφωθη προς τας υποδειξεις", θα συνοδευται με τη συσταση ΕΣΔΑΤ, Ειδικου Σωματος Διωξης Αναμενων Τζακιων.
Στους καλλικαντζαρους του ΕΣΔΑΤ θα δοθουν εξουσιες εκτακτης αναγκης να προβαινουν σε προληπτικες κατασχεσεις κινητων και ακινητων συστατικων της καυσιμης υλης των υποπτων για το εγκλημα της τζακοαφης, μπαινοντας χωρις δικαστικο επιμελητη, ηλεκτρονικα, στις αποθηκες των Ελληνων, για την προστασια του ευρωπαικου νομισματος απο την καυση της νεκρης φυσης της Eυρωπης...

Ως εναλλακτικη διεξοδος των τζακιων, συστηνεται η αναζητηση αλλων πηγων θερμοτητας, οπως η σεξουαλικη ή σεξοθερμια, που εμπεριεχουσα το πρωτογενες πλεονασμα της κινητικοτητας, αφου το σεξ ειναι συνυφασμενο με την κινηση, γι' αυτο και δεν φορολογηθηκε ως ακινητος πλουτος, υπολογιζεται πως θα αφησει και πρωτογενες πλεονασμα σπερματος, ικανο για το bail in και bail out των τραπεζων σπερματος.
Γιατι η μονη εμπορικη δραστηριοτητα που μπορει να ασκηθει πλεον απο τις τραπεζες ειναι το εμποριο οργανων του σωματος με τα οποια θα αποπληρωνουν τις οφειλες τους οι πολιτες, αφου ηδη το πνευμα του χρηματος ανεληφθη στους ουρανους, αναμενοντας τη δευτερα παρουσια του γερμανου παραλυτου, για να καθισει εκ δεξιων της γερμανιδος αυτου μητρος "κριναι ζωντας και νεκρους ου η βασιλεια ουκ εσται τελος"...

Η χρηση του οικολογικου αυτου μεσου θερμανσης, της σεξοθερμιας, μπορει να γινεται εκ περιτροπης και σε ωρες, που δεν θα παρεμποδιζεται η κινητικοτητα των πεινασμενων, των αστεγων και των ανεργων, συμφωνα με τον νεο ΚΟΚ (Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας), γιατι μονο τετοια οχηματα εμβιων οντων κυκλοφορουν πλεον στην Ελλαδα, ενω προβλεπεται επισης η καταργηση του αντισυλληπτικου δακτυλιου του κρατους δικαιου για την πληρη απελευθερωση των συλληψεων, ώστε να αυξηθει η ανταγωνιστικοτητα της ελληνικης οικονομιας...

Ηδη το ΦΕΚ φιλοξενησε και αυτον τον μνημονιακο παραλογισμο, κινδυνευοντας να γινει σατυρικη εφημεριδα, αν δεν ειχε τραγικες συνεπειες η ειδησιογραφια της, για την αντιμετωπιση της ατμοσφαιρικης ρυπανσης, απο τους ρυπους των μνημονιων με:
Aπαγορευση της κυκλοφοριας και της λειτουργιας σχεδον ολοκληρης της Ελλαδας, η οποια ουτως ή αλλως δεν κινειται παρα την επανεκκινηση της  και στην οποια Ελλαδα μπορει να κυκλοφορει ελευθερα πλεον μονο το υπερτιμημενο με ΕΦΚ πετρελαιο θερμανσης και ειδικοτερα "ατομα με ασθμα μπορει να χρειαστουν πιο συχνα εισπνοες ανακουφιστικου φαρμακου και επι επιμονης συμπτωματων συνισταται επικοινωνια με τον θεραποντα ιατρο", αρκει η φαρμακευτικη δαπανη να μην υπερβει το οριο του ανθρωπισμου, που αποτελει εμποδιο στην ασκηση της μνημονιακης πολιτικης!!!
Ποιον θεραποντα ιατρο;
Προσοχη, μονο επικοινωνια με τον θεραποντα ιατρο και οχι επισκεψη για να μην εκτροχιασθει η καρβουναμαξα της ελληνικης οικονομιας.
Ποιο φαρμακο;
Προς Θεου, μονο γενοσημο.
Κινδυνευει η Ελλας.
Αν τα συμπτωματα παραμεινουν, μπορουν οι ασθματικοι να εισπνεουν το αρωμα του φορολογικου χρηματος, αυτο που αναζοωγονει και ντοπαρει τη διαστροφη των κτηνων του μνημονιου.

Λεγεται πως οι τροικανοι μαντραχαλοι πριν ασκησουν την πενταδακτυλο "διαπραγματευση" της πεοαυτοχοιριας (προσοχη απο το "χοιρος" - Ελληνας - και οχι απο το "χειρα"), κανουν εισπνοες ηλεκτρονικης κοκαινης στο TaxisNet.

Συνταγη

Εισοδος στο TaxisNet με username και password (οι πρωτες λεξεις των Ελληνοπουλων δεν θα ειναι μαμα και μπαμπας, αλλα username και password, οι θετοι γονεις του συγχρονου πολιτισμου), για τη χοιραγωγηση (παλι εκ του χοιρος) της φορολογικης συνειδησης.
Προσωπ. πληρ/ση (συντομογραφικα λογω λιτοτητας).
Στοιχεια οφειλων εκτος ρυθμισης.
Ανοιγμα της επιλογης.
Βαθιες εισπνοες.
Παρατεταμενη εκπνοη δια χειροκινησιας, δικην στρατιωτικου χαιρετισμου, με παραβολικη κινηση, ομαλως επιταχυνομενη, λογω βαρυτητας, απο τη θεση της προτασης ως τα τιμαλφη του μεσοσκελιαιου θησαυροφυλακειου, που προσοχη θεωρειται επισφαλες, αφου οι φορολογικες αρχες μπορουν να ανοιγουν τις θυριδες του και να κατασχουν τις τριχες του.
Αυτες που καποια στιγμη, αφου σας αφαιρεσει τη ζωη, θα εισπραξει το Δ Ραιχ για να γεμισει τα μαξιλαρια των ονειρων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου