Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ευτυχως η λαικη αντιδραση ειναι εφυεστερη απο την πολιτικη βλακεια…

Πριν προφτασει η Κατοχικη Κυβερνηση της Οικονομικης Χουντας να απολαυσει τη μεσαιωνικη διαστροφη της για την νομω διαπομπευση των οφειλετων του δημοσιου, οι πολιτες απολαυσαμε τον ευτελισμο της, με τις αποδοκιμασιες του προεδρου της στο Βερολινο, του αντιπροεδρου της στο Παρισι και της υπουργου της δια βιου κυβερνητικης μπουρδολογιας στο Λονδινο, απο Ελληνες και ξενους, κυριως, σπουδαστες.

Οι αντικατοχικοι αγωνες αρχιζουν παντα απο το εξωτερικο, απο τη Φιλικη Εταιρεια ως τον προσφατο αντιδικτατορικο, κατα της χουντας των συνταγματαρχων, αγωνα.
Δεν θα μπορουσε ο σημερινος αντικαθεστωτικος αγωνας κατα της οικονομικης χουντας να αποτελεσει εξαιρεση.

Ο αντιπροεδρος χαρακτηρισε τους δικαιολογημενα αγανακτισμενους σπουδαστες ως τρομοκρατες.

Οι εναπομειναντες τεθλιμενοι συγγενεις του ΠαΣοΚ(Πανελληνιου Σοσιαληστρικου Καταντηματος) θα μπορουσαν να αναζητησουν προς ενταφιασμο το πολιτικο πτωμα του κομματος τους, που αφησαν πισω τους με τις βολες του λογου τους οι κατα του παγκαλου λογο "τρομοκρατες" των Παρισιων, στα αζητητα του νεκροτομειου του Sainte Anne Hospital de Paris, που ιδρυθηκε το 1863 απο τον Ναπολεοντα ΙΙΙ ως ασυλο ψυχοπαθων.
Τα ιδρυματα αυτα, οπως λεει και ο Foucault στην Ιστορια της Τρελας, ηταν στην πραγματικοτητα κρατητηρια και σοφρωνιστηρια αποκλινουσων αντικοινωνικων συμπεριφορων και το ΠαΣοΚ, οχι απλα εχει αποκλινει, αλλα αλλαξε δρομο, απο τον τριτο στον πουθενα και ονομα, απο σοσιαλιστικο σε σοσιαληστρικο.

Στο Sainte Anne Hospital de Paris, λοιπον, πραγματοποιηθηκε στο πολιτικο κουφαρι του ΠαΣοΚ η πρωτη παγκοσμιως in vitro (στο δοκιμαστικο σωληνα) ψυχαναλυση νεκρου κομματος εν ταφω, αφου δεν κατεστη δυνατη η in vivo (εν ζωη) ολοκληρωση της, για την εφαρμογη και της ενδεδειγμενης ομαδικης ψυχοθεραπειας.

Η ζωη εν ταφω.
Ο Επιταφιος Θρηνος αναφερεται πλεον σε δυο Μεσσιες, σ' αυτον του Ναζωραιου και τον αλλον του Παπανδρεου.

Προβληματιζομαι για τη σιωπη του υπουργειου προστασιας του οικονομημενου κοπριτη, του συνδαιτημονα του αντιπροεδρου, καθ' ομολογια του, στο μεγαλο φαγοποτι, σχετικα με τη συνδεση της τρομοκρατικης αυτης ενεργειας με τη μητερα των τρομοκρατων Al Kaida.
Σιωπη ανοχης μιας τοσο βιαιας πραξης, προφανως, για να μη διακοπει η Ισλαμικη μεταγγιση πλασματος επενδυσεων πετροδολαριων, γιατι, οπως ειναι λοιμασμενη η κυβερνηση για ζεστο χρημα, θα μασουσε και σκετες βρασμενες πετρες ανευ sauce-τηριων δολαριων, ακομα και πυρωμενους πορωμενους μετεωριτες στο μεγεθος του αντιπροεδρου.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου