Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η ΥΠΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΥΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ

Μετα την Καλλικρατειο ταχυφαγεια της αυτοδιοικησης στη γαστερα του διοικητικου συγκεντρωτισμου, το Υπατειο βασανιστηριο των μεταναστων του Ανθυπατου του Υπατου.

Ο εμβριθης του αβαθους κομματικου σωληνα, πρωτος τη ταξει μετα τον Μεσσια, πρωτοτοκος κυβερνητικος κομματικος κλωνος της ακυβερνοχωρας, Ανθυπατος του Υπατου, πιθανον δεν γνωριζει πως Υπατος σημαινει εσχατος.

Στην Αρχαια Ελλαδα ονομαζονταν Υπατος ή Υπατη ο εσχατος πλανητης, ο Κρονος και Υπατη η πιο απομακρη απο το σωμα του εκτελεστη χορδη της λυρας και ο χαμηλοτερος φθογγος του θεωρητικου συστηματος της μουσικης.

Εσχατιά του Πανελληνιου Σοσιαληστρικου Καταντηματος στον Κρονειο κανιβαλλισμο της Υπατης.

Μετα το Καλλικρατειο Hot Doc στον κωλο της αποκεντρωσης, το Υπατειο Blutwurst στον κυβερνητικο βρωμοκωλο.

"Συντομα ναι, προχειρα οχι",
ταχυφαγε της Παρου.

Για οσους δεν το γνωριζουν, ο πρωτος τη ταξει υπουργος της ΠαΣοΚοεσχατολογικης και ΠαΣοΚοαισχολογικης κατοχικης κυβερνησης της οικονομικης χουντας, Ανθυπατος του Υπατου, πριν αναδειχθει σε μεγαλο sef του Καλλικρατειου διοικητικου εκλογομαγειρειου, διεπρεψε στη διαχειρηση της μπιφτεκοταχυφαγομαγειρειας, στο summer baby sitting του υιου της πρωθυπουργονυμφοσυζυγομητορος και Υπατου και στο αυτοδιοικητο του μεγαλου βασιλειου της Παρου, οπου και το χωριον της Μαρπησσης, κορης του Αιτωλου βασιλεα Ευηνου, κατ' ελασσονα αποκλιση αποχρωντων αποχρωσεων του εβενου, μαυροπρασινου ΠαΣοΚοφασισμου.

Ο υποχρεωτικος εγκλεισμος των απεργων στα ασυλα του ΕΣΥ, που επιχειρηθηκε ανεπιτυχως, μετεθεσε και τη μεταναστευτικη πολιτικη στα σιγουρα, αλλα ατυχη να βαφουν με το αιμα των μεταναστων αυτη τη φορα, χερια του αναρμοδιου εργατολογου, φαρμακολογου, ιατρολογου και αρμοδιου κλειστοανοικτολογου, μνηματομνημονιολογου, νυν μεταναστομετασταντολογου και κατ' ουσια πολιτικου μεντιουμ της τρισηλιου ΠαΣοΚικης αθλιοτητας.

Η απειλη, ακομα, της αμεσης απελασης των ασθενων απεργων πεινας, ειτε ως μεσον εκβιασμου συνειδησεων, ειτε ως πραγματικο ενδεχομενο, αποκαλυπτει πως ο φασισμος δεν περιοριζεται στην οικονομικη μονομερεια, αλλα αγγιζει και τις στοιχειωδεις αξιες του ανθρωπισμου.

Ολοκληρωτικος φασισμος, ΠαΣοΚοφασισμος.

Ελληνικο Γκουλαγκ.



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου