Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ (ΠΑΣΟΚΟΜΑΓΓΑΝΕΙΑ*)

Ο κομματικος μηχανισμος του πολυμηχανου ΠαΣοΚ, σε μια πραξη κομματικου συμβιβασμου, εκανε το θαυμα του για να καλυψει την κομματικη ρεμουλα, μετατρεποντας τη διατυμπανιζομενη διαφανεια του υιου της πρωθυπουργονυμφοσυζυγομητορος σε διαυγεια.

Διαυγεια και διαφανεια, ειναι ομοια και ομως διαφερουν.

Εστω ενας αυτοδιοικητικος οικος υψηλης κομμωτικης τεχνης της Ανω Κωλοπετεινιτσας, αποκεντρωμενης κυψελης του κομματικου κηφηναριου,  αυθορμητως και προθυμως ενταχθεις, για να μην κινησει υποψιες, στο προγραμμα απεξαρτησης απο την κομματικη ρεμουλα με το υποκαταστατο της διαυγειας, αναρτα στην εφημεριδα του σκοτεινου διαδικτυακου τοιχου της διαυγειας τις μισθοδοτικες δαπανες του προϋπολογισμου του:



  1. Κωδικος 0000 (Δαπανες μισθοδοσιας διοικητικων, κατα αμαχητο τεκμηριο και κομματικων υπαλληλων) 600.000€.
  2. Κωδικος 1111 (Δαπανες μισθοδοσιας κομμωτριων, που χτενιζουν το μουνι της Αλεξαινας) 300.000€.

Ο προϋπολογισμος ειναι διαυγης, οχι, ομως, διαφανης, οπως και τα ουρα, κατα τη συνηθη εκφραση των μικροβιολογων, ειναι διαυγη, οχι, ομως, διαφανη.

Ποιος μπορει να διακρινει κατι πισω απο ενα ενυδρειο ουρων, πολυ περισσοτερο ποιος μπορει να ξεχωρισει στον πατο του Ινδικου ωκεανου των ΠαΣοΚοουρων, στον οποιο περιφερονται σκοπιμως και αοκνως, ως  εμπρεσιονιστικη εικονα ασαφων κινουμενων σκιων, οι χρυσοδοντες κομματικοι ιχθεις (χρυσοψαρα), το ιζημα των πολιτικων κοπρανων;

Η διαφανεια προϋποθετει και απαιτει την οραση πισω και κατω απο τη διαυγεια του προπετασματος - προσχηματος, πισω και κατω απο το ενυδρειο ή τον ωκεανο των ουρων.

Για παραδειγμα ποσους κομματοκαυλους διοικητικους και ποσες παρακοιμωμενες κωμμωτριες αφορουν οι κωδικοι της μισθοδοσιας.
Γιατι, αν τις 600.000€ του κωδικου 0000 τα μοιραζονται δεκα και τα 300.000€ του κωδικου 1111 πενηντα, προκειται για σχεση αφεντικων και Φιλιππινεζων.

Ποια η ακριβης αντιστοιχια ποσου και προσωπου, αναλογα με τα συμπαρατιθεμενα κομματικα παρασημα των παρασιτων, διαδηματα των διαβηματων και προσοντα.
Το ειδος της κουρας, της πουρας και της φθορας, κλπ.

Κι' ετσι ολοι περασαν καλα, τραβωντας το κουπι της χρεοκοπιας και τα κομματικα χρυσοψαρα καλυτερα, τσαλαβουτωντας στη διαυγη αδιαφανεια της ΠαΣοΚομαγγανειας.

Λογω διαφανεια, εργω διαυγεια.
Τι εχεις Γιαννη μ', οτ' ειχα παντα.

Κλεπτω αει κρυπτομενος.

Αθανατε Λενιν, ενα βημα μπρος και δυο πισω.

* "Γενικά με τον όρο Μαγγανεία χαρακτηρίζεται η απάτη με κάθε είδους ιατρικά ή κάθε μορφής «μαγικά φίλτρα».

Στον αποκρυφισμό η Μαγγανεία αποτελεί κλάδο της μαύρης μαγείας με την οποία επιδιώκεται η πρόσκληση και βοήθεια κακοποιών και κατωτέρων όντων (πνευμάτων) του αόρατου κόσμου.

Δια της μαγγανείας είναι δυνατόν να συντελεσθεί το αδίκημα της απάτης". (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)



Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου