Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΝ

REQUIEM* ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΝ

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Επιτελους, πηρε μπροστα η μηχανη της πρασινης αναπτυξης στη Συρο, με την ανανεωσιμη μορφη του νεραντζοβολισμου του εγγονου και υιου του παππου και πατρος και του Αγιου Πολιτικου Πνευματος της μητρος πρωθυπουργευοντος της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας.
Αμην.

Νησιωτικη υποδοχη με Συριανα νεραντζια.
Η ευρηματικοτητα του Ελληνα δεν εχει τελος.

Ο αγωνας της χλευης αφησε το software των πυρινων λογων των Παρισιων  και της βελουδινης χωνευτικης γιαουρτης των Καμινιων και σε ενα ανοιξιατικο crescendo της οικολογικης συνειδησης περασε στο hardware της πικρης κιτροθεραπειας.

Υστερα μαλιστα απο την αντιστροφως αναλογης σοβαροτητας προς το βαρος του δηλωση του αντιπρωθυπουργευοντος, πως ο Συνασπισμος υποδεικνυει τη δολοφονια του, η κατοχη της χωνευτικης γιαουρτης θεωρειται πλεον οπλοκατοχη και η χρηση της απαγορευμενη.
Ετσι, μετα την απαγορευση της χωνευτικης γιαουρτης, για την καθημερινη βαρυστομαχια απο τις κυβερνητικες μαλακιες μενει μονο μια αποτελεσματικη λυση, ο εμετος.

Ας τους ξερασουμε πριν μας ξεβρασουν.

Παντως, οι νεραντζιες θ' ανθισουν και του χρονου.

* Νεκρωσιμη ακολουθια

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

1 σχόλιο:

  1. Εγώ προτείνω του χρόνου να τους πετάξουμε τον αρχίδα τον Νεράντζη που κόπτονταν για «ανάπτυξη» ωρυόμενος για «κεραία κινητής σε κάθε σπίτι»· κρίμα είναι και τα δεντράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή