Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΚΟΚΥΤΤΑΡΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΑΦΜ (ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ)


Δεν θα βαρεθω να επικαλουμε το Δωρικο λογο του Σεφερη "οταν η βλακεια μπει σε κινηση ποιος μπορει να τη σταματησει;"
Οταν μαλιστα η ταχυτητα της ξεπερναει και την ταχυτητα του φωτος, οπως συμβαινει με τη βλακεια της Kατοχικης Kυβερνησης της Oικονομικης Xουντας (ΚΚΟΧ), τοτε μονο ενα λαϊκο τσουναμι θα μπορουσε να καταστρεψει τον κοινωνικο αντιδραστηρα της σχασης και συντηξης των λαϊκων δικαιωματων.

Οι ΗΠΑ παραδεχτηκαν πως ο Saddam Hussein δεν διεθετε πυρηνικα οπλα, πως εφτασαν ως εδω τα ιδεολογικα του αποβλητα;

Εγραψα παλαιοτερα πως η βλακεια ειναι μια κατ' οικονομια θεια προνοια, οταν, ομως, χρησιμοποιειται για την ασκηση της εξουσιας ειναι εγκλημα, για το οποιο δεν ισχυει η μεγαθυμη λαικη απαλλαγη "λογω βλακειας", παρα μονο η μεγαθετη θεια συνταγματικη χαρη της κληρονομικης δημοκρατιας.

Ακομα και ως κατευθυνομενο βλημα του διεθνους κεφαλαιου, η ΚΚΟΧ  στηριζεται στην αυτοφερομενη ισχυ της βλακειας της.
Υβριδικο οχημα Ευρωαμερικανικων συμφεροντων.
Επαγγελματιας εκτελεστης στην υπηρεσια της εγχωριας και ξενης οικονομικης εξουσιας.
ΔΟΥ = Διεθνης Οικονομικη Υπηρεσια.

Ο εντυπος τυπος της Κυριακης 13 Μαρτιου ηταν αποκαλυπτικος για τα μελλουμενα, κι' οπως λεει ο λαος "απο μικρο κι' απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια":

"Φορος διατηρησης ΑΦΜ".

Η φορολογικη ευρηματικοτητα εφτασε στον πατο.
Ο φορολογικος αμοραλισμος στην κορυφη.

Φορος κυβερνητικης αγυρτου βλακειας, που δεν ενδιαφερεται ουτε για τα προσχηματα της εντεταλμενης υπηρεσιας της.

"Φορος διατηρησης ΑΦΜ".

Αναμενουμε τους φορους διατηρησης της αστυνομικης ταυτοτητας, του εκλογικου βιβλιαριου, του ΑΜΚΑ, του αριθμου ασφαλιστικου μητρωου κλπ, κλπ, ακομα και την επιβολη κεφαλικου φορου 500 €, οπως προαναγγελεται στον τυπο, σε οσους εχουν το θρασος να ειναι και να δηλωνουν φτωχοι, ως κλυσμα αισιοδοξιας στη χαμενη αυτοπεποιθηση  του Ελληνικου λαου, μεχρι το National Real Estate, στο οποιο θα απολαυσουμε σε παγκοσμια πρωτη την κωμωδια "Ο Καραγκιοζης  μεσιτης".

Ισως θα επρεπε να ανατεθει στον συνταγματολογο της συμφορας, αναρμοδιο εργατολογο, ιατρολογο και φαρμακολογο και αρμοδιο κλειστοανοικτολογο, μνημαμνημονιολογο και μετασταντομεταναστολογο, να θεσμοθετεσει την συνταγματικη πλεον απαγορευση της φτωχειας, με την υπερενισχυμενη πλειοψηφια του 100% συν ενα (Συνταγματικο παραδοξο της Λοβερδειου δημοκρατιας) των Κολασμενων του πλουτου, τροφιμων του Ελληνικου κοινοβουλιου, ισχυροποιωντας τους θεσμους και επανακαθοριζοντας τον ορισμο της δημοκρατιας.

"Εστιν ουν δημοκρατια, μιμησης πραξεως σκοπιμου και δολιας, μεγεθος εχουσης, ηδυσμενω λογω, χωρις εκαστου των ειδων εν τοις μοριοις, δρωντων και ου δι' απαγγελιας, δι' ελαιου και φορου περαινουσα την των τοιουτων παθηματων καθαρσιν".

"Εστιν ουν δημοκρατια, μιμησης πραξεως σκοπιμου και δολιας (μπορει να χρησιμοποιηθει κατα περιπτωση και η λεξη γελοιας), μεγεθος εχουσης (με το συμπαθιο τοοοσο), ηδυσμενω λογω, χωρις εκαστου των (βουλευτικων) ειδων εν τοις (γεννητικοις) μοριοις, δρωντων και ου δι' απαγγελιας, δι' ελαιου και φορου περαινουσα (δια της διπλης τυφλης καθ' εξιν και κατ' εξακολουθησιν μεθοδου της περαιωσης) την των τοιουτων παθηματων καθαρσιν (των πολιτικων καθαρματων)".

Σημειωση: Παραθετω τον ορισμο της δημοκρατιας δυο φορες, μια στην αρχικη του μορφη για να μην αλλοιωθει ο εσωτερικος ρυθμος του κειμενου και μια με παρενθετα επεξηγηματικα σχολια.

Τραπεζα διατηρησης του γενετικου κωδικα του φορολογικου σπερματος, για τη διαφυλαξη του πολυτιμου ειδους των βλακοκυτταρων.

Η Αγια Τραπεζα των ΠαΣοΚολαοκλαστων και κυβερνητοξενολατρων.

"Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι".

Η εκδικηση των αριθμων.

"O Domine Deus".

"Και ομως. Διαφορετικος θα ηταν ο Μαϊος αν αντι να πληρωνουμε και τελη για την εισπνοη του οξυγονου του, λαλουσαμε πετρα και λαλουσαμε νερο με την ελπιδα ν' αναφανει μια μερα ενα καινουργιο αλσος, καταλληλο να δεχτει την ταφη μας" (Ελυτης: Ο κηπος με τις αυταπατες).

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου