Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Ο Μωαμεθ ο πορθητης του μνημονιου, πρωτομαστορας της καταλυσης του κοινωνικου κρατους, αναρμοδιος εργατολογος, ιατρολογος και φαρμακολογος και αρμοδιος κλειστοανοικτολογος, μνηματομνημονιολος και μετασταντομεταναστολογος, προελαυνει ακαθεκτος στο καθαρτηριο της Θειας Κωμωδιας της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας με τις συγχωνευσεις των νοσοκομειων, διαμορφωνοντας, οπως λεει, τον νεο χαρτη της υγειας.
Ο χαρτης αυτος θα ειναι ο πρωτος στην παγκοσμια γεωγραφια της πολιτικης τρελλας, χωρις οδους και αριθμους, με εναν και μοναδικο κλειστο αυτοκινητομονοδρομο μιας κατευθυνσης και ταχειας κυκλοφοριας μεταξυ ζωης και θανατου.

Η λυση ειναι απλη και επιτελους, πιθανον, και ευχαριστη. Παρτουζες ασθενων λιγο πριν ξεψυχησουν, δυο με τρεις σε καθε κρεβατι και με κοινωνικα κριτηρια, ως επιδοματικη παραχωρηση, για οσους ασθενεις διαβιουν κατω απο το οριο της νοσηλευτικης ανεχειας και φτωχειας, τρεις σε καθε δυο ραντζα.

Ταυτοχρονα και νεος εφιαλτης, μην τυχει κανεις συγκρεβατος του Παγκαλου.

Αν ακολουθησει και η κοινωνικοποιηση με τη συγχωνευση των φαρμακων, μια δοση για καθε δυο ή τρεις ασθενεις, αφενος το νεο μοντελο της υγειας θα εναρμονισθει με την οικολογικη διασταση της πρασινης αναπτυξης, λογω περιορισμου της συνθετικης πολυφαρμακειας, αφετερου θα προσεγγισθει ο στοχος της μειωσης των δαπανων για την υγεια απο το δεκα στο εξ τοις εκατο του ΑΕΠ.

Για μια λυσιτελη αντιμετωπιση του προβληματος, θα μπορουσε η διαχειριση των νοσοκομειων να παραχωρηθει στα Γραφεια Κηδειων, που θα αναλαβουν μεσω της προχρηματοδοτησης, πριν οι ασθενεις τελευτησουν, γιατι οι βρυκολακες του υπουργειου οικονομικων δεν επινοησαν ακομα ασφαλη τροπο φορολογησης των νεκρων (αδεκατευτοι νεκροι, αφορολογητοι νεκροι, Αριστοφανης),την ανεγερση ξενοδοχειακων μοναδων στον Κατω Κοσμο ως μια εθνικη επενδυση, μια και οι εθνικες επιφανειες των επιφανων μνημονιοηλιθιων θα παραχωρηθουν στους ξενους ως δικαιωματα επιφανειας και εμφυτευσης της ΠαΣοΚομαλακιας.

Υπερακτιες (Offshore) εταιριες στον Κατω Κοσμο θα διεκπεραιωνουν το ξεπλυμα του μαυρου χρηματος των νεκρων.
Οι εταιριες αυτες θα δημιουργουνται  με ενα μονο δικαιολογητικο, το πιστοποιητικο θανατου, με μια και μοναδικη αιτια θανατου, το μνημονιακο ολιγαιμικο, λογω φορολογικης αφαιμαξης και πολυγαμικο σοκ, λογω ρηξης του σφικτηρα του πρωκτου, απο το βιολογικο πριαπισμενο κομπρεσορα του ΠαΣοΚ (Πανελληνιου Σοσιαληστρικου Καταντηματος).

Εδω οι ανθρωποι ξεπερασαν και τον στρατιωτικο ορθοπεδικο, που εβαλλε ολοκληρη χωρα στο γυψο. Αυτοι ως αναισθησιολογοι αναισθητης και αναλγητης πολιτικης και εντατικολογοι της οικονομικης καμψης, λογω της υπερτροφικης μεγαλοκαρδιας των τραπεζων, που σε ενα χρονο καταβροχθησαν τον αγλεωρα των 100 δισεκατομμυριων €, δηλαδη 40% του ΑΕΠ ή 30% του χρεους, κατορθωσαν να διασωληνωσουν ολοκληρο λαο σε εναν και μοναδικο τριφασικο αναπνευστηρα (τροϊκα), λυνοντας ταυτοχρονα και το αισχιον προβλημα του ευτελισμου των ιατρων στις λιστες αναμονης των ιατρικων ειδικοτητων, δια της ειδικοτητας των ειδικοτητων, της κυβερνητικης ψυχιατρικης ή ψυχιατρικης της αειπλανου* βουλης ετωσιοεργοθεραπειας**.

Αλαζονο-χαυνο-φλυαρος πολιτικη (κομπορρημων, ματαιος, φλυαρος, Αρχεστρ. Παρ' Αθην. 29C).
Μεχρις οτου ο λαος απολακτισει τους της τρισηλιου ηλιθιοτητος τυραννους, κατιοντες συγγενεις εξ αιματος του Ακη του Μεγαλοπρεπους.

Καποτε θα αποκαθηλωθουν απο τους τοιχους τα πορτραιτα των εξεστων και αξυριστων ηρωων του Εικοσι Ενα με τα στριφτα μουστακια και θα αναρτηθουν οι ευρωλακαρισμενες φυσιογνωμιες της λεγεωνας των συνδικαλιστο και τραπεζοσωτηρων, πχ

Ο Ανδρεας με το νευμα της ιπταμενης περιστερας και
Ο Ακης με το πνευμα της παιδικης χαρας.

Η Παγκαλος Θεοτητα της ευδαιμονου πολιτικομπουρδογονειας και
Η Λοβερδιος αθλιοτητα της αγονου  μνημονιολαγνειας.

Ο Κωστας ο μικρος, ο  σουβλακοφαγος και
Ο Γιωργος ο υιος και εγγονος, ο ακριβοφαγος.

Ο Βενζεβουρ της οικονομιας και
Ο Αζναβουρ της τρομοκρατιας.

Οι Τρεις Χαριτες της παιδειας και
Οι Τρεις Καμπαλερος της οικονομιας.

* αειπλανης = φλυαρος (Γρηγοριος Ναζιανζηνος, ΙΙΙ, 1347Α), "αειπλανα χειλεα γραος" (Σουιδας)

** ετωσιοεργος = ο εργαζομενος ματαια, ανωφελως και ακαιρως, απο το ετωσιος (ματαιος, ασκοπος και ανωφελης), με καταβολες στον Ομηρο "οττι ρα οι βελος ωκυ ετωσιον εκφυγε χειρος" (Ιλιαδα, Ξ 407) και "ετωσια πιπτει εραζε (τα βελη) (Ιλιαδα, Ρ 633), "ετωσια πολλ' αγορευειν" (Ησιοδος: Εργα και Ημεραι, 438), ακριβως αυτο που κανει και το κοινοβουλιο σημερα, ανωφελεις και ματαιες αγορευσεις σε μια ματαιη και ανωφελη εργοθεραπεια αυταπατης, που συνεχιζουν να την αποκαλουν δημοκρατια.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου