Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
(Για χρηση ημεδαπων και αλλοδαπων, ανεπιδεκτων πηδηχτων της πολιτικης εξουσιας)

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Μετα τη δηλωση του αναιτιως αντιπρωθυπουργευοντος της ετωσιοεργου* Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας, περι καλλιεργειας κλιματος εμφυλιου πολεμου, με αφορμη τον χημικο και χωνευτικο,  μαζικης ανακουφισης απο το περιττωματικο βαρος, βομβαρδισμο της βιολογικης γιαουρτης, η αναζητηση ερμηνευτικων πηγων ειναι αναγκαια.
Το Μεγαλο Εγκυκλοπαιδικο Λεξικο του Ηλιου, δινει για τον εμφυλιο πολεμο την παρακατω αρχικη ερμηνεια:  "Ο εν τω αυτω φυλω, εν αυτη τη φυλη πολεμος", δηλαδη ο ενδοφυλικος ή ομοφυλικος πολεμος.

Στην περιπτωση της Μαχης των Καλυβιων, λοιπον, δεν υπαρχει ενδοφυλικος ή ομοφυλικος πολεμος. Απλα μια φυλη, η φυλη των Ελληνων μαχεται δια του οπλου της χλευης κατα της αφιλου και ετεροφυλοκατεθυνομενης φατριας των πολιτικων απατσι, των αποΠαΣοΚο- και αποαποπατο-βιότων, που βιωνουν και επιβιωνουν με τα αδρανη πολιτικα καταλοιπα των αποπατων, τα λεγομενα μονολεκτικα σκατα.

Το πολεμικο ανακοινωθεν του αντιπρωθυπουργευοντος για      τη Μαχη των Καλυβιων του εμφυλιου πολεμου, δινει νεες διαστασεις στη στρατηγικη του πολεμου, αφου ο κομματικος στρατος του απεχωρησε απο το πεδιο της μαχης τη στιγμη της αριθμητικα  στρατηγικης υπεροχης του  "Η συγκεντρωση (του στρατου) των τραμπουκων... αρχισε να αραιωνει. Συγχρονως αυξανοταν και ο αριθμος... (του στρατου) εκεινων που ειχαν προσελθει για να εμποδισουν... Τοτε αποχωρησαν οι βουλευτες του ΠαΣοΚ και ο αντιπροεδρος".

Επειδη οι μαχες προβλεπονται σκληρες, θα μπορουσαν οι γαλακτοβιομηχανιες να παραγουν ειδικο προϊον πρασινης γιαουρτης χαμηλου κοστους, σαν τα πηλινα πιατα που θρυμματιζονται αφειδως στα καλλιγραμμα και καλλιγαμα ποδια των τραγουδιστριων, της ΜΑΣΜΟΥ (Μεσοσκελιαιας Αποκρυφου Σχολης Μουνωδιας) (Κρυφο Σχολειο ή Conservatoire Municipal συμφωνα με την Ευρωπαϊκη συνθηκη της Μπολωνια).

Με την επενδυση αυτη θα κινησει αμεσα η ακινητος μηχανη της πρασινης αναπτυξης σε μια υπερπαραγωγη νεου πατριωτισμου: ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΠΡΑΣΙΝΟ.

* Ετωσιοεργος: Αυτος που δρα ακαιρα, καθυστερημενα και στην περιπτωση της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας, υστερα απο το οικονομικο διευθυντηριο των ξενων.
"Ου γαρ ετωσιοεργος ανηρ πιμπλησι καλιην, ουδ' αναβαλλομενος. Μελετη δε τοι εργον οφελλει. Αιει δ' αμβολιεργος** ανηρ ατησι παλαιει" (Ησιοδος: Εργα και ημεραι).

** Αμβολιεργος: Αυτος που συνεχως αναβαλλει, ο ανεπροκοπος, πχ σαν τον προηγουμενο κληρονομικο κυβερνητη της ακυβερνητης χωρας.

"Ο τοπος μας ειναι κλειστος, τον κλεινουν οι δυο μαυρες συμπληγαδες" (Σεφερης). Η δυναστεια των Καραμανλιδων με τον ακαταλληλοτερο πρωθυπουργο και η αυτοκρατορεια των Παπανδρεϊδων με τον καταλληλοτερο επαρχο.

ΥΓ. Ζητω συγγνωμη απο φιλο μου και αναγνωστη των σχολιων μου, εκ Περισσου συντηρητικο, για τις απρεπεις εκφρασεις μου.
Κατανοω την ταλαιπωρια της αισθητικης του, γιατι ειναι η ιδια μ' αυτη που δοκιμαζω κι' εγω, οταν ακουω τα παπαγαλοειδη κελαϊδηματα λεξεων, οπως προβοκατσια και ρεβισιονισμος (le chant d' oiseau gauche).
Προτιμοτερο το γλυκολαλο κελαϊδημα του πουλιου του μεσαιου πουλιου, παρα η εξωτικη κακοφωνια του αριστερου ή δεξιου.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου