Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

MEGALICIUS ΑΝΟΗΣΙΟΥΣ

Ανημερα του καρναβαλιου, στον Mega Καρναβαλο των οκτω, πεφωτισμενος και πεπτωχευθεις (σε παθητικη φωνη) δημοσιογραφικος νους της ΠαΣοΚοφροσυνης ηταν κατηγορηματικος "Η χορηγηση δανειου 50 δισεκατομμυριων ευρω στη χωρα μας, για την αγορα ομολογων μας (δηλαδη δικων μας χρεων), θα μειωσει το χρεος κατα 20 μοναδες".

Προφανως, μετα την αγορα του χρεους με χρεος, θα αγορασουμε το χρεος του χρεους με χρεος κοκ, ωστε η ακολουθια των χρεων να τεινει στο απειρο, στις ιδιοτητες του οποιου καθε πραξη της πρακτικης αριθμητικης (προσθεση, αφαιρεση, πολλαπλασιανος, διαιρεση) δεν θα το απομακρυνε το χρεος απο τα "ορια" του απειρου (πχ απειρο χρεος ± χρεος = απειρο χρεος), καθιστωντας το, τελικως, ελεγχομενο και διαχειρισιμο.

Αντι για αλλο σχολιο δινω το λογο στην αρχαια σοφια να απαντησει στα γιουσουφακια(1) της Αμερικανοανοητης Χαρβαντιαδας της οικονομιας των οικονομημενων και τα παπα-δοπαιδια της Χρυσοβαλαντου καπιταλιστικης εξω απο 'δω διαβολοαποστολης στη χωρα μας:

Αναξαγορας "Ουδεν γαρ χρημα γινεται ουδε απολλυται. Αλλ' υπο εοντων χρηματων συσμιγεται τε και διακρινεται και ουτως αν ορθως καλοιειν το γινεσθαι γε συμμισγεσθαι και το απολλυσθαι διακρινεσθαι".

Επικουρος "Και ει εφθειρετο δε το αφανιζομενον εις το μη ον, παντα αν απωλωλει τα πραγματα... Επειδη περ υπολειπεσθαι γε τινα αναγκαιον και μη εις το μη ον φθειρεσθαι".

Δημοκριτος "Μηδεν εκ του μη οντος γιγνεσθαι, μηδεν εις το μη ον φθειρεσθαι".

Αποστολος Παυλος "Το υμων περισσευμα εις το εκεινων υστερημα, ινα και το εκεινων περισσευμα γενηται εις το υμων υστερημα".

Οι μεταπολιτευτικες πολιτικες οδαλισκες(2) δεν ερυθρυασαν μπροστα στην εφιαλτικη Πατερικη νουθεσια του Αγιου Ιωαννη του Δαμασκηνου "ταυτα δε λεγεσθω γεννηματα εχιδνων, τα των τοκων αποκυηματα", που επανελαβε αργοτερα ο Αγιος Γρηγοριος ο Παλαμας "γεννηματα γαρ οιον εχιδνων οι τοκοι αποτελουσιν", για την "επικαιροποιηση" του κινδυνου, εις ευηκωφον ολων των κυβερνωντων.

(1) Αμουστακα μειρακια, υπηρετες και σεξευεργετες του Σουλτανου.
(2) Μαθητευομενες χανουμισες στο Σαραϊ, πριν την απονομη της βαρβαροβριτου Σουλτανοκολποπεοθηκειας*.

* Αειμνηστος καθηγητης της Ανατομιας του ανθρωπου περιεγραφει στο μνημειωδους αξιας συγγραμμα του τον γυναικειο κολπο "ινομυωδης σωλην, οστις δικην θηκης ξιφους  υποδεχεται το εστηκος πεος κατα τη συνουσιαν".

Ενθηκος ξιφασκια ενυποθηκων χρεων του εξωθηκου ηγεμονα της αποθηκου χωρας, εν κωλο χλοερο των Ελληνων.
Τελικως, ενκωλος ξιφασκια.

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου