Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Απο μικρο και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια".

Πλανη της λαϊκης θυμοσοφιας η λαοπλανος;

Οι Ελληνες παντως ακουσαμε μια αληθεια, για την ποιοτητα (την ποσοτητα την εχουμε ηδη γνωρισει στο δουναι και λαβειν) της Ελληνικης δημοκρατιας, απο το στομα του υπουργου της δικαιοσυνης και των λοιπων ΠαΣοΚομπουρδολογικων βερμπαλιστικων προσδιορισμων, οπως διαφανειας, που στην πορεια εγινε διαυγεια και ανθρωπινων δικαιωματων, που η εγκυκλιος πολιτικη πρακτικη της Εξαρχιας της διεθνους κεφαλαιοτρομοκρατιας ανηγαγε σε επαγγελματικα δικαιωματα της τραπεζοκρατιας, πως δηλαδη η νομοθετικη εξουσια της κομματικης συνειδησης ειναι υπερτερη της δικαστικης της ατομικης συνειδησης.

Επιτελους, η απλη αναλογικη της συνειδησης.

Η πρωτη αποφασιζει και η δευτερη υποληπτεται και υπολειπεται των αποφασεων της, αγνοωντας ο επι της Θεμιδος  πολιτικα  προϊσταμενος το αρθρο 87, παραγραφος 2 "Οι δικαστές ... σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος" και το ακροτελευτιο αρθρο 120 του Συνταγματος, παραγραφος 4 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".

Βιαιη καταλυση του Συνταγματος ειναι και η μνημονιακη χρεοστοκρατια.

Η Κατοχικη Κυβερνηση της Οικονομικης Χουντας δεν θα μπορουσε να εκδηλωσει την αυταρχικη της ιδεολογια μονο στην οικονομια και το κοινωνικο κρατος, αφηνοντας ανεγγιχτες τις αλλες μορφες της κοινωνικης συνειδησης και τα ανθρωπινα δικαιωματα.

"Les gouvernements, par définition, n' ont pas de conscience" (Οι κυβερνησεις, εξ ορισμου, δεν εχουν συνειδηση)(Albert Camus) και θα συμπληρωνα με την ταπεινοτητα μου μπροστα στον μεγαλο διανοητη, πως στη θεση της εχουν τη libido της εξουσιας.
Σεξουαλικη διαστροφη ή πολιτικη ανωμαλια;
Η ιστορια της πολιτικης τρελας*.

*Παραφραση του εργου "Η ιστορια της τρελας" του Michel Foucault.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου