Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Μ…


Το Μ… για τον καθενα μπορει να σημαινει πολλα πραγματα κεφαλαιωδους σημασιας, γι' αυτο και με κεφαλαιο, πχ. Μεσσιας, Μ-ισθος, Μ-ισθωμα, Μ-ιζα, Μ-νημονιο, Μ-νημη, Μ-ετριοτητα, Μ-εσοφορι, Μoney, Μ-@@νι κλπ, κλπ, κλπ.

Για τους Ελληνες, ομως, αυτες τις μερες σημαινει Μ-εσοπροθεσμο Προγραμμα και Προσταγμα Σταθερης Αθλιοτητας ή κατα την Αμερικανικη διαβαθμιση Βιασμος Δευτερου Βαθμου (δευτερος μετα τον πρωτο) ή δευτερο  μετα το τριτο και μακρυτερο.

Και υστερα θα ερθει και το Μακροπροθεσμο ή επιμηκυμενο, για να μας βγουν τελικα τα ματια, απο τις Οθωμανικες οικονομικες διαστροφες των ΠαΣοΚοφρουρων του τραπεζοφασισμου.

Τους κολο/παιδες των Ευρωαμερικανικων καθιδρυματων του πτωχευτικου δικαιου της ΠαΣοΚοσωτηριου τραπεζοκρατιας, που διαθετουν εισαγωγικες μονο γνωσεις της κλασικης Ελληνικης παιδειας, δηλαδη τις βασικες και κλασικες γνωσεις, αυτες που οι μπαντες παιανιζουν πανω στις δυο στροφες του Υμνου εις την Ελευθεριαν στις τελετες ενθρονισης της επαρσης τους, τους θυμιζω καποιες μεταγενεστερες, προφητικες της λαϊκοβασανου και δημοκρατικοκτονου αντιλαϊκης, κατα συνεπεια και αντεθνικης, πολιτικης τους.

"Και ακαρτέρει, και ακαρτέρει
Φιλελεύθερη λαλιά,
Ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
Από την απελπισιά.

(Και οι ΜΑΤ - Μοναδες Αποκαταστασης Τραπεζων - χτυπανε το λαο)

Κι’ έλεες: πότε, α! πότε βγάνω
Το κεφάλι από τς ερμιές;
Κι αποκρίνοντο από πάνω
Κλάψες, άλυσες, φωνές.

(Τις ερμιες σημερα με τη γλωσσα των παμφαγων ζωων, εργολαβων της διαπλοκης, τις ονομαζουν τουνελ)

Με τα ρούχα αιματωμένα
Ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
Να γυρεύης εις τα ξένα
Aλλα χέρια δυνατά.

(Σαν τις κρυφες συσκεψεις του Λουξεμβουργου)

Μοναχή το δρόμο επήρες,
Εξανάλθες μοναχή
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
Εάν η χρεία τες κουρταλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου