Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ψ@ΛΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ

Αυτο που δεν τολμησαν οι ΠαΣοΚοπαραδουλευτρες της τραπεζοκρατιας, το πετυχε μια καμαριερα του ξενοδοχειου Sofitel στη Νεα Υορκη, την καταγγελια και συλληψη του διεθνους βιαστη των λαων Dominique Strauss - Kahn, για διπλη σεξουαλικη κακοποιηση, οπως αναφερουν τα δημοσιευματα, στοματικο σεξ και ομηρια.
Προφανως το στοματικο σεξ δεν αποτελει σεξουαλικη κακοποιηση.
Αχορταγε τραπεζιτη!
Το γ@μησι δεν ειναι για χορταση.

Το επιδορπιο της στοματικης κοιλοτητας ως θησυροφυλακιο αποθησαυρισμου τροφικης και σεξουαλικης ηδονης.
Η τροφικη αλυσιδα του τραπεζοφασισμου.

Οσο για την ομηρια, τα δακρυα για τη σεξουλικη ομηρια μιας καμαριερας αποτελουν υποκρισια μπροστα στην οικονομικη ομηρια των λαων.

Το IMF International Monetary Fund με διαδικασιες fast track επιβεβαιωσε τη διαρθρωτικη του αλλαγη σε International Monetary Fuck.

Επιτελους δοθηκε και μια εξηγηση για τις μυστικες σχεσεις της Ελληνιδος γεροντοκορης του σοσιαλισμου, με το χαϊδευτικο ονομα ΠαΣοΚ και το πληρες Πανελληνιο Σοσιαλιστικο Κτηνος με τον χαϊδευτικο συνονοματο του Γαλλο ψ@λοσοσιαληστη, το Παγκοσμιο Σοσιαλιστικο Κτηνος (ΠαΣοΚ).

ΥΓ. Για να μην αδικησουμε τον ψ@λοσοσιαληστη, θα πρεπει να του αναγνωρισουμε το ελαφρυντικο του μεταγενεστερου απεχους βιου, μια και ο ανθρωπος πηγαινε να συναντησει το ανοργασμικο τοτεμ της Ευρωπης, την Γερμανιδα καγκελαριο  Angela Merkel, για να συζητησουν την τυχη της Ελλαδας.

Ελλαδα εχεις τυχη.
Μετα την Αφροδιτη της Μηλου, η Οσια ξενη Αφροδιτη του Sofitel, προστατιδα των ομαδικως βιασθεντων Ελληνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου