Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

PÉNIS DE TOUS LES PAYS, UNISSEZ VOUS

Ο Do-mounique Strauss - Kahn σηκωσε το σηραγγωδες* λαβαρο της σοσιαλιστικης αντεπαναστασης στην πρωτευουσα του διεθνους καπιταλισμου, τη Νεα Υορκη.

Aσκωντας το διευθυντικο του δικαιωμα υπερ των εργαζομενων, προσεφερε προς κοινωνικοποιηση το υστερημα του ελεους του π@@τσου του του σιτευτου ως εγκολπια δωρεα και η  αφιλλος  φυλου κομπλεξικου και ρατσιστικου θεωρησε τη χειραγωγημενη και δια χειρος προετοιμασμενη προσφορα του ανεπιθυμητη, μετα την πρωτη, συμφωνα με το Γαλλικο savoir vivre, γευσηγνωσιοπεολειχια.
Ποτε δεν προσφερεις ολοκληρο ποτηρι κρασι, αν πρωτα δεν προσφερεις μια γουλια για δοκιμη.
Λενε πως το σεξ περναει απο το στομαχι.
Για να φτασει, ομως, σ' αυτο πρεπει πρωτα να περασει απο το στομα.

Αχαριστια, η αρνηση της περαιτερω αναψυχης της ψ@λης εις τοπον χλοερον, ενθα ουκ εστι λυπη, ει μη μονον ενιοτε πονος και αει στεναγμος και ζωη ατελευτητος.

Η αντεπανασταση χρειαζεται το συνθημα της:
Pénis de tous les pays, unissez vous.**

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

* Τα σηραγγωδη σωματα αποτελουν ανατομικο και λειτουργικο δικτυο του πεους, η πληρωση του οποιου δικτυου με αιμα εξασφαλιζει την ανοδο του Τριτου και μακρυτερου Ραϊχ, κοινως στυση.
H πτωση προϋποθετει την καταληψη της Fingal's Cave (Η Σπηλια του Φιγκαλ, στο ακατοικητο νησι Staffa των Inner Hebrides της Σκωτιας, που περιγραφεται με τα μουσικα χρωματα του Mendelssohn στην εισαγωγη του Hebrides).

** Ψ@λες ολων των χωρων, ενωθειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου