Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η αγιοποιηση προϋποθετει  το θαυμα.

Η πολιτικη δαιμονοποιηση.  προϋποθετει το εγκλημα, το οποιο διαπραχθηκε στις 11 Μαΐου του τραπεζοσωτηριου ετους 2011 στα επεισοδια των Αθηνων, παροντος του τρικεφαλου κερβερου (τροϊκα) της οικονομικης κατοχης, που γ@μαει και δερνει στην κυβερνητικη μαυρη κωμωδια, παρωδια της τραγωδιας του λαου.

Η σταδιακη εκπτωση του επιπεδου της συνειδησης, οπως ανακοινωσαν οι γιατροι και η ετεροπλευρος μυδριαση (διαστολη της κορης του ενος οφθαλμου) αποτελουν συμπτωματα επισκληριδιου αιματωματος, για το οποιο χειρουργηθηκε το θυμα των ενοπλων δυναμεων της οικονομικης καταστολης και επερχομενου εγκεφαλικου κωματος, λογω κηλης (περισφυξης) του εγκεφαλικου στελεχους στο τρημα του σκηνιδιου.

Η πληρης κυβερνητικη ασυνειδησια και η αμφοτεροπλευρη μυση (συστολη των κορων των δυο οφθαλμων), χωρις αντιδραση στο φως* (κυβερνηση του μαυρου φασιστικου σκοτους), αποτελουν συμπτωματα επελθοντος θανατου της δημοκρατιας, λογω στραγγαλισμου του λαου στις μαυρες τρυπες του μνημονιου.

Κινηση ΜΑΤ των Μοναδων Αποκαταστασης Τραπεζων.

Το κρατος ως παρακρατος της τραπεζοκρατιας.

Απο τα Δεκεμβριανα του παππου, που αρπαξε την τελευταια ρανιδα του αιματος των αγωνιζομενων κομμουνιστων στην Ελλαδα της  μαυρης Αγγλογερμανικης στρατιωτικης κατοχης, στο Μαγιοξυλο του εγγονου να αρπαξει την τελευταια σταγονα του ιδρωτα των Ελληνων στην Ελλαδα της πρασινης Αμερικανοευρωπαικης οικονομικης κατοχης.

Μαυρα κορακια με νυχια γαμψα,
Πρασινοι γυπες με χερια μακρια.

Το κοστος της ανθρωπινης ζωης ειναι υπερτερο του πολιτικου κοστους.

Υιε του πατρος ακουσες τα νεα;
Προστατες της δολιας κασας των τραπεζοσυμμοριτων, ακουσατε τα νεα;

Η Ελλαδα αλλαξε.
Ο Γιωργος εγινε Γεωργιος.


* Αμφοτεροπλευρη μυση, χωρις αντιδραση των κορων στο φως ειναι αλανθαστο συμπτωμα εγκεφαλικου θανατου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου