Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

IN MEMORIAM

Η οικονομικη χουντα του ΠαΣοΚοΤραπεζοφασισμου επιμηκυνεται και αναδιαρθρωνεται, ως γενεθλια δωρεα της οικονομικης καταστολης του μνημονιου, ενα χρονο απο την επιβολη του.

Η χωρα που επαιρεται πως γεννησε τη δημοκρατια υιοθετησε εξωγαμα τη δικτατορια.

Απο το στρατιωτικο νομο, στον οικονομικο τρομο.

Απο τη στρατιωτικη καταστολη, στην οικονομικη τυραννια.

Απο τα στρατοδικεια της χουντας των συνταγματαρχων, στα οικονομοδικεια της χουντας των τραπεζοσυμμοριτων.

Απο τον βασιλικο επιτροπο, που εξεφραζε την καθαροτητα της εθνικης συνειδησης, στον οικονομικο εισαγγελεα, που εκφραζει τη μοναδικοτητα της τραπεζοκρατικης αντιληψης.

Απο την πολιτικη, στην οικονομικη καταστολη.

Απο τον εθνικο νενεκο, στο προσκηνυμενο κρατος.

Η δημοκρατια ως θεσμος κυριαρχιας της αστικης ταξης θεμελιωθηκε πανω στο εθνικο κρατος, συμφωνα με τους ιστορικους Daniel Lefeuvre Michel Renard (Faut-il avoir honte de l' identité national?) (2008).
Η τραπεζοκρατια σημερα αναζητει θεμελια στο κρατος λαφυρο της παγκοσμιοποιημενης και στην Ελλαδα της ΠαΣοΚοποιημενης χρηματοπιστωτικης υποτελειας.

Η Κατοχικη Κυβερνηση της Οικονομικης Χουντας ειναι ο εγχωριος χωροφυλακας του παγκοσμιου τερατος, οπως το χαρακτηριζει ο Jacques Julliard, του χρηματοπιστωτικου συστηματος, του τραπεζοφασισμου.

Μια και εκανα αναφορα στον Γαλλο διανοουμενο, αξιζει να θυμηθουμε τη φραση του Marx, πως "ο αντισημιτισμος ειναι ο σοσιαλισμος των ηλιθιων" και την παραφραση του Jacques Julliard, πως "ο αντιαμερικανισμος ειναι ο σοσιαλισμος των ηλιθιων". Κατα συνεπεια και το πρωτογενες ΠαΣοΚ, με την αντιαμερικανικη ρητορικη - φουσκα του μπουρδολογου γεννητορα, ηγητορα και γαμητορα του, ειναι το κομμα του σοσιαλισμου των ηλιθιων.

Συμπληρωνοντας την ιστορικη φραση του Marx απο τη "Γερμανικη Ιδεολογια" "Η ιδεολογια ειναι γκριζα, το δεντρο της ζωης πρασινο", θα μπορουσαμε να πουμε, πως το ΠαΣοΚ ηταν και ειναι μαυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου