Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΛΟΒΕΡΔΕΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΝ…


ΛΟΒΕΡΔΕΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ* ΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ή ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ


O μνηματομνημονιολογος τωρα και ιατρογηπεδοποδοσφαιρολογος διεγνωσε τη βαρια παθηση του ποδοσφαιρου και προτεινε ως θεραπευτικο μεσο τη χρησιμοποιηση ξενων διαιτητων.


Τελικα ο ανθρωπος πιστεψε πως ειναι γιατρος και μαλιστα αθλιατρος (ιατρος του λαου των αθλιων).


Ας αναθεσει, λοιπον, τη διαιτησια στους τρεις μαντραχαλους μπραβους της τροϊκας!
Ερχονται που ερχονται πισω μπρος στην Ελλαδα, ας αναλαβουν με το ιδιο κοστος και την επιτηρηση (διαιτησια) του ποδοσφαιρου.
Οι ανθρωποι ειναι ειδικοι στο να επιβαλλουν τον τυραννο νομο της σιωπης των τρομαγμενων ιθαγενων αμνων στην Ελλαδα των ραγιαδων.


Η υποτελεια και ο καθ' υλιν αρμοδιος εργολαβος της και βασικος μετοχος της Κατοχικης Κυβερνησης της Οικονομικης Χουντας σε ολους τους το μεγαλειο.
* Πανφαρμακο, που θεραπευει καθε νοσο και μαλακια, εκτος της ΠαΣοΚομαλακιας, που εχει αναπτυξει ανθεκτικα στελεχη αναισθησιας και αναλγησιας του τερατος του ΠαΣοΚοτραπεζοφασισμου.


Συμφωνα με τη Science Wikia, η ονομασία είναι "αντιδάνειο" (αποκαλυψη: η χωρα χρησιμοποιει εκτος απο τα δανεια και αντιδανεια) από την Αραβική Γλώσσα και σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη "ξηρίο " ( = σκεύασμα με επουλωτικές ιδιότητες), συνώνυμο με την φιλοσοφική λίθο, την δυναμική ουσία που υποτίθεται ότι μετατρέπει οποιοδήποτε μέταλλο σε χρυσό.


Να, λοιπον, η λυση του προβληματος του δημοσιου χρεους:
Με το ελιξηριο που κατεχει ο μεγας αλχημιστης του μνημονιου, με το μεσαιωνικο πολιτικο σαδιστικο σθενος,  ΛΟΒΕΡΔΟΣ, μετατροπη ολων των μεταλλων των προς αποσυρση αυτοκινητων σε χρυσο, παντα βεβαια με την συμφωνη γνωμη της μπιρμιλοματας και υψιτακουνου υπουργου, φερουσης και φορουσης τον περιβαλλοντολογικο μανδυα της χωρας της αυθαιρετης δημοκρατιας.


ΣτΕ (Σημείωση του εκδότη)
Πριν την τακτοποιηση των αυθαιρετων κτισματων, απαιτειται η νομιμοποιηση της κτησης του πολιτευματος της δημοκρατιας των ψηφαρπαγων και ψωμαρπαγων πολιτικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου